10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNatalie Portman a ales numele copilului

Natalie Portman a ales numele copilului

Câştigătoarea premiului Oscar, actriţa Natalie Portman, a acceptat în sfârşit să dezvăluie presei şi fanilor numele pe care l-a ales pentru băieţelul său, născut în urmă cu o lună. Potrivit contactmusic.com, cu ocazia apariţiei într-o emisiune matinală de pe un post de televiziune israelian, Natalie Portman a povestit că moştenitorul său se va numi Aleph, un nume aflat în strânsă legătură cu originile actriţei, născută în Israel sub numele Natalie Hershlag.
Aleph reprezintă în ebraică atât numeralul „unu“, cât şi prima literă din alfabet. În Cabala iudaică are o semnificaţie extrem de măgulitoare, în legătură cu originile universului, însemnând „cel dintâi, cel care cuprinde toate numerele“. Micuţul Aleph este fiul actriţei şi al lui Benjamin Millepied, coregraful pe care l-a întâlnit în 2009 pe platourile de filmare ale „Black Swan“.
Până acum, vedeta a fost foarte rezervată în legătură cu naşterea băieţelului său, actriţa fiind, de altfel, cunoscută pentru discreţia sa în ceea ce priveşte viaţa privată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS