21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O lucrare pe care aţi considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi chiar aşa, deci va trebui să reveniţi asupra ei. Unul dintre prieteni vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Dacă doriţi să faceţi ceva nou, nu trebuie să aşteptaţi rezultate imediate. Nemulţumirile de natură financiară nu vor fi rezolvate acum, aşa că ar trebui să lăsaţi un timp ca lucrurile să se rezolve de la sine. Trebuie să vă ţineţi în frâu trăirile.

Taur
Deşi de o bună bucată de vreme lucrurile evoluează mai încet decât aţi dori, în această perioadă vă veţi putea bucura de rezultatele eforturilor depuse. Dacă doriţi o schimbare în situaţia dumneavoastră profesională, aţi putea să primiţi o ofertă în această direcţie. Dacă veţi avea un regim de viaţă echilibrat, veţi reuşi să fiţi eficient. Nu încercaţi să vă implicaţi în mai multe activităţi odată, pentru că veţi obosi.

Gemeni
Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură. Abia aşteptaţi să vedeţi derularea evenimentelor şi cum vă favorizează. Relaţia cu persoana iubită se poate îmbunătăţi. Oricum, veţi trăi clipe plăcute în compania partenerului, ceea ce vă face să priviţi spre viitor cu mai multă încredere. Puteţi avea mai multă încredere în afecţiunea unui prieten.
 
Rac
Entuziasmul sentimental va fi la limita superioară. Veţi comunica bine cu fiinţa iubită şi veţi reuşi să vă puneţi de acord asupra unor proiecte de interes comun. Timpul liber petrecut în compania partenerului va fi un prilej de relaxare. Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii, deoarece este posibil să apară tot felul de probleme pe fond nervos. Sunteţi puţin stresat din cauza unui proiect aflat în derulare.

Leu
Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, ceea ce vă va îmbunătăţi, într-o bună măsură, starea de spirit. Veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre scopuri practice, ceea ce vă va aduce, în afară de satisfacţii, şi ceva relaxare. Activităţile practice vă favorizează. Nu este, însă, o zi bună pentru a încerca să-i convingeţi pe cei din jur de valabilitatea punctelor dumneavoastră de vedere.

Fecioară
Nu sunteţi în forma dumneavoastră cea mai bună, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, deoarece riscaţi să vă epuizaţi fără a realiza mare lucru. Nici din punct de vedere mental nu veţi funcţiona la nivelul obişnuit. Relaţia dumneavoastră cu fiinţa iubită va funcţiona excelent. Entuziasmul dumneavoastră sentimental va fi la limita maximă, mai ales că veţi avea şi o mică surpriză.

Balanţă
O activitate mai veche ar putea fi încheiată, ceea ce vă va atrage aprecierea tuturor celor ce vă cunosc. Este foarte posibil să aveţi parte de unele reuşite în plan social. Deşi există unele nemulţumiri, se poate spune că relaţia dumneavoastră de dragoste funcţionează bine. Este totuşi posibil să apară unele discuţii legate de investiţiile ce ar trebui să fie făcute în comun. Sunteţi pe un drum bun în ceea ce priveşte profesia.

Scorpion
Veţi fi mai deschis, mai optimist, ceea ce va avea efecte benefice asupra relaţiei dumneavoastră cu anturajul. Puterea de muncă de care beneficiaţi în această perioadă vă va permite să rezolvaţi o mulţime de situaţii. În felul acesta, cercul dumneavoastră de prieteni s-ar putea lărgi prin apariţia de noi membri. Sunteţi tentat să începeţi pregătirile pentru vacanţă, dar, din păcate, va interveni un mic obstacol.   

Săgetător
Veţi fi mai agitat, mai irascibil, dar cu un efort constant veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre chestiuni concrete. Veţi avea sentimentul că munciţi în zadar, că eforturile nu sunt judecate aşa cum se cuvine. Este important să adoptaţi politica paşilor mărunţi, dacă doriţi să faceţi lucruri deosebite. Nu este o zi bună pentru a semna un acord sau pentru a participa la negocieri. Sunteţi prea tensionat, aşa că nu luaţi decizii.

Capricorn
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi obositoare. Contrar obiceiului, aveţi tendinţa de a fi mai puţin tolerant, mai puţin diplomat cu partenerul de suflet şi din acest motiv aţi putea avea o discuţie mai aprinsă cu acesta. De asemenea, este posibil ca acesta să aibă o problemă de sănătate. Nu este cazul să faceţi investiţii deosebite.  

Vărsător
Este posibil să cheltuiţi o sumă de bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar nu trebuie să fiţi supărat, căci rezultatele vă vor satisface. Încercaţi să fiţi mai ponderat, altfel există riscul de a face greşeli. Aveţi tendinţa de a vă asuma riscuri inutile, ceea ce vă poate aduce neplăceri. Implicarea în discuţii în contradictoriu poate determina o accentuare a stării de iritare. Mai bine ieşiţi la o plimbare, pentru a vă putea deconecta de la probleme.

Peşti
Unele neînţelegeri mai vechi pe care le-aţi avut cu colaboratorii s-ar putea accentua în această perioadă. Nu este cazul să iniţiaţi o activitate nouă decât dacă sunteţi dispus să daţi dovadă de răbdare. În cazul în care aveţi unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea, acestea şi-ar putea găsi rezolvarea. Perseverenţa vă va fi de un real folos în această zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS