Horoscop

Autori


Berbec

Sunteţi optimist astăzi şi energia dumneavoastră pozitivă se răsfrânge şi asupra persoanelor din jur. Reuşiţi uşor să vă faceţi prieteni şi să atrageţi simpatia oamenilor. Pe de altă parte, unele lucruri pe care doreaţi să le faceţi la serviciu vă sunt refuzate sau suferă o amânare. Este bine să fiţi atât prudent, cât şi perseverent. Nu trebuie să uitaţi că aveţi alături persoane care vă pot ajuta în caz de nevoie.

Taur

Vă sustrageţi cu dibăcie din situaţiile delicate în care sunteţi cât pe ce să intraţi. Încercaţi să rămâneţi modest şi prudent în comportament şi atunci veţi alunga orice urmă de invidie sau bănuială. La serviciu este indicat să acţionaţi numai în măsura în care cunoaşteţi bine datele problemei şi să nu vă asumaţi sarcini care depăşesc nivelul dumneavoastră de experienţă. Colegii vă vor sprijini în acţiunile pe care le demaraţi.

Gemeni

Fiţi foarte atent la bani, deoarece riscaţi să vă implicaţi în proiecte costisitoare, care vă pot destabiliza complet bugetul. Dacă nu credeţi că dispuneţi de suficiente resurse financiare, este mai bine să renunţaţi. La serviciu vă vedeţi nevoit să vă organizaţi altfel timpul pentru a putea termina tot ce aveţi de făcut. Nu este însă cazul să vă faceţi griji. Păstraţi-vă calmul.

Rac

Aveţi unele îndoieli cu privire la relaţiile cu unii prieteni sau cunoştinţe. Vi se pare că profită cineva de bunăvoinţa dumneavoastră. Aşa şi este, prin urmare este bine să luaţi măsuri. La serviciu sunteţi suficient de motivat pentru a face schimbările care se impun şi a obţine rezultatul dorit. Familia este un reper puternic în viaţa dumneavoastră. Dacă nu sunteţi atent la detalii s-ar putea să pierdeţi respectul partenerului.

Leu

Vă înţelegeţi tot mai bine cu cei din familie, simţiţi că puteţi acum să comunicaţi cu ei cu adevărat şi, în plus, afecţiunea şi înţelegerea sunt reciproce. Dacă plecaţi în străinătate, veţi avea parte de experienţe frumoase, care vă dezvoltă şi vă ajută chiar şi pe plan profesional. Menţineţi, aşadar, relaţiile cu cei de peste hotare şi încurajaţi proiectele de acest gen. Vă veţi încărca bateriile şi veţi avea un tonus ridicat.

Fecioară

Vă sunt recunoscute meritele la locul de muncă. Vă folosiţi eficient de talentele şi aptitudinile dumneavoastră, ceea ce nu rămâne neremarcat de către superiori. Este bine, totuşi, pentru a păstra o atmosferă degajată, să nu vă lăudaţi nimănui cu succesele dumneavoastră. Pentru unii poate fi supărător, chiar dacă pur şi simplu sunteţi mândru de ceea ce aţi realizat. Aveţi unele nelămuriri legate de relaţia de cuplu.  

Balanţă


Vă asumaţi sarcini complexe la locul de muncă, sarcini care cer multă îndrăzneală. Însă, pentru dumneavoastră, cu cât sunt provocările mai mari, cu atât vă simţiţi mai motivat. În timpul liber vă ocupaţi serios de familie, care rămâne pentru dumneavostră o prioritate. Pe plan amoros o relaţie recent începută se dezvoltă armonios, însă cum va evolua totul depinde în mare măsură de gesturile dumneavoastră.

 

Scorpion

Sunteţi absolut răpitor pentru persoanele de sex opus. Dacă însă vă gândiţi să cuceriţi persoana iubită şi vă pregătiţi arsenalul de mare cuceritor, trebuie să ştiţi că aceasta nici nu are de gând să vă reziste. Probabil ştie că este inutil şi plăcerea de a cădea în braţele dumneavoastră este o tentaţie mult prea mare pentru a face pe inabordabila. La locul de muncă este o zi cu realizări interesante.

Săgetător

Vă înţelegeţi mai bine cu partenerul de viaţă, lăsând lucrurile să vină aşa cum sunt, fără să le analizaţi pe toate părţile. Dacă încă nu aveţi pe nimeni, sunt prevăzute câteva întâlniri în program. La serviciu vă descurcaţi excelent lucrând în echipă. Găsiţi pe cineva cu care colaboraţi foarte bine şi care vă ajută să vă dezvoltaţi în direcţia dorită. Aveţi şanse să primiţi bani din alte surse pe care doriţi să-i investiţi într-o viitoare afacere.

Capricorn

Aveţi foarte multe idei inovatoare, pe care le puteţi pune în practică la locul de muncă. Acasă încercaţi să trataţi lucrurile într-o manieră obiectivă. Numai astfel veţi găsi soluţii eficiente pentru problemele familiale cu care vă confruntaţi. În plan amoros sunteţi plin de avânt şi reuşiţi să vă deschideţi şi să faceţi ceea ce poate de obicei nu aţi fi făcut, din prudenţă sau teamă.

Vărsător

Vă bucuraţi de afecţiune şi înţelegere din partea prietenilor. Începeţi să întrezăriţi în ei adevăratele lor calităţi şi acest lucru vă dă un sentiment de împlinire. La serviciu este bine să fiţi modest şi cât mai prudent, mai ales când aveţi proiecte în derulare. Există persoane care ar vrea să vă vadă că eşuaţi. Trebuie să fiţi extrem de diplomat şi să vă urmăriţi ţelul indiferent de piedicile care se ivesc pe parcurs.

Peşti

Încercaţi să fiţi mai tolerant cu cei din familie, deoarece aceştia pot reacţiona drastic dacă încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere de fiecare dată. Un mic efort din partea dumneavoastră va rezolva totul. La locul de muncă au loc evenimente importante, care vă deschid noi posibilităţi. Depinde numai de dumneavoastră dacă veţi profita de ele. Nu uitaţi că trebuie să fiţi conciliant.Comenteaza acum

Alte stiri

25 iunie 2018

Horoscop

Berbec La locul de muncă şi în afaceri este posibil să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul din cauza unor evenimente neprevăzute. În a doua parte a zilei, un prieten v-ar putea ajuta să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită,

Sumarul ediției de vineri, 17 iunie 2011

Actualitate

» Ponta: Regiunile de dezvoltare vor prelua şi din atribuţiile judeţelor. Nu se pune problema vreunei regiuni pe un criteriu etnic
» Gheorghe Mărmureanu nu mai este directorul general al Institutului de Fizică a Pământului
» Sute de elevi din Gorj au un comportament anormal
» Dacia, pe locul zece în topul preferinţelor posesorilor de autoturisme din Germania
» Banii de la sindicat, în buzunarul casierei
» Unde a dispărut strada?
» Teodor Baconschi: Nu suntem şi nu avem cum să fim într-un război diplomatic cu Budapesta
» Partidul Ecologist Român susţine campania Gazetei de Sud
» Doljul, în zodia cancerului
» Disponibilizaţii din MAI, paznici la stat
» Traseu pentru biciclete în Parc
» Pensionarii vor în staţiune vara
» Al Qaeda şi-a stabilit 40 de ţinte printre oficialii americani
» Antonescu: Menţin afirmaţiile critice faţă de UDMR. Dar dacă USL avea 50,6%, nu discutam cu maghiarii?
» Ponta: Nu există o decizie formală de colaborare cu UDMR, dar vreau o politică de reunificare a ţării
» Rezultate alegeri parlamentare 2012 TULCEA
» Ponta: Eu vreau cât mai multe atribuţii la regiuni. La centru – Apărare, Justiţie, Externe, Control
» REZULTATE OFICIALE la alegerile parlamentare
» Angela Merkel şi Nicolas Sarkozy caută o soluţie pentru criza din Grecia
» Preşedintele ANAF, acuzat de către un fost şef de vamă că ar fi luat mită
» România, locul şase în UE în privinţa scăderii lucrărilor de construcţii în aprilie
» CCR: Proiectul de revizuire a Constituţiei include articole neconstituţionale
» Elevii craioveni, invitaţi să participe la proiectul “Paşi spre Bibliotecă”
» Angajaţii ANAF care vor fi disponibilizaţi nu vor primi salarii compensatorii

Local

» Liber ca Vîntu
» Falsificatorii de carduri, arestaţi
» Primarul din Giurgiţa, încătuşat
» În Rovinari nu există notariat public
» Scurte ştiri
» Cătălin va merge la tratament
» Mai puţine locuri cu taxă la facultate

Gorj

» Lucrările de modernizare a Secţiei ORL, la final
» Canadian găsit în Gorj, repatriat
» Expert tehnic judiciar, reţinut pentru luare de mită

Bani & Afaceri

» Taxa auto, varianta finală
» Cele mai mari perspective de angajare din ultimii trei ani
» Fiscul nu mai închide unitatea din Segarcea

Magazin

» Horoscop
» Scurte ştiri
» Denise Richards, cu gândul la trecut
» Soarele, cel mai bun afrodiziac
» Aproape totul despre dieta Dukan
» Fereşte-te de radar
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere
» Andreea de la Amadeus ia lecţii de pictură împreună cu fiul ei
» CLASS lansează „Painter of my soul“
» Apariţii editoriale
» Vremea în oltenia
» Ia te uită!

Top