12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVara aceasta purtaţi pareo!

Vara aceasta purtaţi pareo!

Unul dintre obiectele vestimentare care nu trebuie să vă lipsească în acest an în concediu – mai ales dacă vă petreceţi vacanţa la mare – este pareo-ul. Despre ce este vorba? Pareo-ul (numit şi sarong) este o eşarfă de dimensiuni mult mai mari decât una obişnuită, cu croială amplă şi de obicei cu un model exotic imprimat, eşarfă care se înfăşoară în jurul corpului până în zona taliei sau până deasupra pieptului, unde se fixează prin înnodare. Pareo-ul este o componentă importantă a ţinutei de plajă pentru femei, fiind purtată ca o fustă amplă peste costumul de baie. Se poate spune deci că pareo-ul este o inovaţie care a creat vâlvă printre doamnele şi domnişoarele pasionate de modă, în primul rând datorită caracterului său practic şi multifuncţionalităţii.

Preferatul femeilor

Pareo-ul este un element vestimentar care îşi are originea în Asia şi în zona Pacificului. Graţie diversităţii de forme, culori şi imprimeuri pe care o oferă, pareo-ul a devenit însă un obiect preferat şi purtat de femeile din întreaga lume, în special în timpul vacanţelor petrecute pe malul mării. Unele doamne şi domnişoare adoră libertatea pe care le-o oferă pareo-ul, în timp ce altele îl consideră deja o necesitate în materie de modă.
Pareo-ul nu este doar un obiect vestimentar simplu de folosit şi purtat, ci prezintă şi avantajul de a fi disponibil în diverse variante şi imprimeuri cărora femeile nu le pot rezista şi între care se găsesc modele şi pentru cele mai exigente gusturi. În plus, alt avantaj – poate cel mai important – este faptul că sarongul poate fi purtat fără probleme de femei de orice vârstă şi cu orice conformaţie. Pareo-ul nu este un obiect vestimentar care scoate în evidenţă defectele ci, dimpotrivă, poate fi purtat în aşa fel încât să mascheze foarte bine imperfecţiunile şi să scoată în evidenţă calităţile fizice. Altă bilă albă acordată sarongului de doamnele şi domnişoarele din întreaga lume!

Unde găsim pareo?

Dacă vă pregătiţi de o vacanţă la mare, va trebui neapărat să vă achiziţionaţi cel puţin un pareo. Sarongurile au apărut recent şi pe piaţa românească, astfel că vă puteţi cumpăra un pareo de la magazinele care comercializează articole vestimentare de plajă şi puteţi fi sigură că aveţi de unde alege, gama fiind extrem de generoasă. Dacă totuşi nu găsiţi un pareo care să vă fie pe plac, încercaţi oferta magazinelor virtuale de pe internet. Aici veţi găsi cu siguranţă o culoare şi un imprimeu care să vă fie pe plac sau care să fie perfect asortat costumului de baie. Vestea bună este că aceste obiecte vestimentare nu sunt foarte scumpe, deci vă puteţi completa garderoba de vară cu un pareo fără ca bugetul de vacanţă să fie afectat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS