10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinShakira, concert fierbinte în ploaie

Shakira, concert fierbinte în ploaie

Artista columbiană Shakira a susţinut sâmbătă seară, în Piaţa Constituţiei din Capitală, un concert în faţa a peste 20.000 de fani din România. Admiratorii cântăreţei au îndurat ploaia şi vântul pentru a cânta şi dansa aproximativ o oră şi jumătate pe ritmurile latino fierbinţi ale celebrei Shakira. Concertul a fost primul în aer liber pe care artista l-a susţinut anul acesta, în cadrul turneului „The Sun Comes Out“. În deschiderea recitalului Shakirei de la Bucureşti au cântat Smiley şi trupa latino Bosquito.
Piaţa Constituţiei a început să se umple cu mult timp înainte de începerea spectacolului, însă o parte dintre spectatori au plecat dezamăgiţi, fără să apuce să o vadă pe Shakira, alungaţi de vântul puternic şi de ploaia care a căzut aseară. Cei care au rămas au avut parte însă de un concert memorabil, artista columbiană încingând atmosfera pe ritmurile latino care au consacrat-o. Alături de fani, Shakira a cântat hituri precum „Hips don’t Lie“, „Waka waka“, „Loca“ sau „La tortura“. Finalul a găsit-o pe Shakira pe scenă într-o ţinută sumară, în ciuda ploii şi a frigului.
Artista columbiană a sosit la Bucureşti sâmbătă, în jurul orei 17.45, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul Băneasa. Echipa cu care Shakira a venit la Bucureşti a fost alcătuită din peste şaptezeci de persoane, printre care se numără cei opt membri ai band-ului său, două dansatoare şi un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, precum şi un profesor de franceză ce o însoţeşte la majoritatea concertelor sale.
Artista columbiană a mai concertat în România acum cinci ani, la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS