20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIubeşte-mă... AMERICA!

Iubeşte-mă… AMERICA!

Craiovenii sunt aşteptaţi joi, 5 mai, la Cinema Patria, unde, la ora 19.00, „România Film“ va prezenta un eveniment special: un one woman show de excepţie, cu titlul „Iubeşte-mă… AMERICA!“. Timp de o oră, teatrul și filmul se vor contopi pentru asigurarea unei experienţe inedite. Piesa este o comedie dramatică, o împletire între arta scenică şi filmică, în interpretarea fermecătoarei actriţe româno-canadiene Claudia Motea, sub bagheta regizorală a maestrului Al. G. Croitoru.
„Iubeşte-mă… AMERICA!“ este povestea fascinantă a unei actriţe din România, Stela, proaspăt ajunsă pe meleagurile Americii, care se lovește de o serie de obstacole. Actriţa Claudia Motea, prin disponibilitatea ei artistică atât pentru dramă, cât și pentru comedie, interpretează opt personaje de o mare frumuseţe şi complexitate, reuşind să îmbine cu succes mijloacele de expresie filmică cu cele teatrale.
La sfârşitul spectacolului, publicul se va regăsi cu siguranţă în povestea Stelei, înţelegând de ce actriţa Claudia Motea este numită, în cronici, „Giulietta Masina a zilelor noastre“. Piesa a primit numeroase premii în Canada şi în România: Premiul pentru cea mai bună actriţă, Premiul pentru cea mai bună piesă scrisă, Premiul pentru cea mai bună producţie, Premiul de Popularitate (Canada) şi Trofeul Hyperion (România).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS