17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă simţiţi inspirat să evadaţi din cotidian şi să vă implicaţi în activităţi creative. Ar trebui să vă gândiţi atent la detalii în situaţia în care vă bate gândul să faceţi o schimbare importantă în plan profesional sau financiar; astfel veţi reuşi să mergeţi mai departe cu mai multă încredere şi ambiţie. Încercaţi să nu luaţi decizii ce privesc viaţa personală. Nu vă încredeţi în rudele care se implică în viaţa altor persoane.

Taur
Exprimaţi-vă clar solicitările şi aşteptările faţă de ceilalţi, ca să nu fiţi înţeles greşit. Problemele familiale sunt prioritare acum. E posibil să fiţi nevoit să vă modificaţi agenda pentru a putea onora o solicitare neprevăzută. Dacă aveţi probleme financiare, încercaţi să vă adresaţi unui specialist. Nu încercaţi să ieşiţi în evidenţă şi rămâneţi concentrat pe proiectele care vă oferă satisfacţie morală.

Gemeni
Vă bucuraţi de o imaginaţie vie şi simţiţi nevoia să fiţi mai expresiv şi mai creativ. Încercaţi să nu aveţi aşteptări foarte mari în legătură cu o relaţie nouă sau cu o oportunitate de afaceri despre care nu ştiţi foarte multe detalii. Veţi fi nevoit să vă confruntaţi cu persoane mai dificile. Menţineţi-vă calmul. Emoţional, veţi oscila pe tot parcursul zilei de la o stare la alta. Planificaţi o mică vacanţă cu un prieten.

Rac
Încercaţi să profitaţi de această perioadă pentru a restaura ordinea. Nu vă îngrijoraţi cu privire la bani, pentru că lucrurile vor fi în regulă la momentul când veţi avea nevoie de resurse financiare. Ar fi indicat să nu induceţi în eroare o anumită persoană şi nici să manifestaţi un interes fals faţă de aceasta din motive nepotrivite. Încercaţi să fiţi sinceri.

Leu
Încercaţi să vă concentraţi pe a vă reorganiza psihic. Dacă în ultima perioadă v-aţi permis să ignoraţi unele probleme financiare, acum e timpul să luaţi iniţiativa şi să readuceţi lucrurile la o stare de echilibru. O persoană din anturaj v-a supărat puţin. Învăţaţi să iertaţi şi să mergeţi mai departe. Vă concentraţi pe a vă îmbunătăţi ambientul casnic, iar investiţiile în această direcţie sunt profitabile.

Fecioară
Sunteţi tentat să puneţi în balanţă oamenii şi lucrurile din viaţă şi să vedeţi ce anume contează. Dacă veţi fi onest cu o persoană dragă, veţi reuşi să vă apropiaţi mai mult. Spre seară, cineva din apropiere e uşor mai certăreţ; încercaţi să lăsaţi mândria la o parte şi să rămâneţi calm. Fiţi mai atent, este posibil să supăraţi o persoană iubită dacă evitaţi să-i cereţi părerea în chestiuni care vă privesc pe amândoi.

Balanţă
Aveţi tendinţa să vă implicaţi în tot soiul de activităţi, indiferent cine vă solicită ajutorul şi pentru ce anume. Ar fi indicat să fiţi mai atent la cheltuielile pe care le faceţi, mai ales dacă v-aţi depăşit bugetul. Sunteţi reticent şi uşor neîncrezător în ceea ce vă spun ceilalţi, aşa că solicitaţi dovezi scrise. Încercaţi să vă destindeţi puţin şi nu uitaţi să vă respectaţi promisiunile. Întârzierile se pot întoarce împotriva dumneavoastră.

Scorpion
Visaţi destul de departe, aşa că încercaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să vă fundamentaţi planurile pe informaţii concrete. Fiţi mai atent la un proiect care pare să se tot blocheze de o vreme încoace; poate e timpul să-l lăsaţi baltă şi să vă direcţionaţi energia spre ceva mai viabil. Spre seară, e posibil să apară mici probleme financiare. Prietenii vă vor aprecia pentru atenţia pe care le-o acordaţi.

Săgetător
Se pare că v-aţi cam pierdut răbdarea în a aştepta răspunsuri de la ceilalţi. Dacă lucrurile nu vor decurge aşa cum aţi plănuit şi dacă nimeni nu va putea să vă ajute să rezolvaţi o problemă, mobilizaţi-vă şi faceţi totul de unul singur. Ar fi indicat să vă liniştiţi puţin meditând. Va trebui să jucaţi puţin murdar pentru a obţine ceea ce v-aţi propus. Dacă vă doriţi popularitate, evitaţi să călcaţi în picioare orice persoană.

Capricorn
E posibil ca nişte probleme medicale supărătoare să vă capteze atenţia şi e cazul să luaţi iniţiativa şi să vă îmbunătăţiţi starea fizică. Dacă vreţi să evitaţi o neînţelegere cu persoana iubită, fiţi sigur că îi urmaţi instrucţiunile cu atenţie. Este posibil să realizaţi că aveţi mici probleme financiare; luaţi o pauză şi încercaţi să vă puneţi lucrurile în ordine. Evitaţi decepţiile emoţionale şi fiţi atent la cei de care vă pasă.

Vărsător
Percepţia dumneavoastră s-ar putea schimba considerabil, pe măsură ce descoperiţi adevărul despre o pierdere recentă, care pare acum să vă fie favorabilă. Încercaţi să vă plătiţi datoriile dacă vreţi să vă simţiţi mai echilibrat. Sunteţi foarte ambiţios, însă persoanele pe care le iubiţi par să aibă o problemă cu acest lucru. Fiţi mai atent astăzi în cazul în care sunteţi nevoit să semnaţi contracte noi şi asiguraţi-vă că vă cunoaşteţi bine poziţia.

 Peşti
Vă recăpătaţi sentimentul de siguranţă şi sunteţi optimist. Posibilitatea unei promovări sau a unei schimbări în carieră vă inspiră să acceptaţi provocări mai mari în căutarea securităţii financiare şi sociale. Realizaţi că nu v-aţi luptat prea mult până acum ca să vă puteţi împlini visele; e timpul să gândiţi liber. Nu vă mai implicaţi în activităţi inutile, în care eforturile nu vă sunt apreciate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS