8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎngheţată şi caracter

Îngheţată şi caracter

Între îngheţată şi psihic există o legătură profundă. Potrivit specialiştilor, diferitele tipuri de îngheţată pot uneori oferi amănunte despre personalitatea şi aspiraţiile consumatorului.

Soarele a început în sfârşit să îşi facă simţită prezenţa, iar odată cu creşterea temperaturii s-a dat startul şi la mult aşteptatul sezon de îngheţată. Iar acum dificilă este doar alegerea: cafea, vanilie, căpşune sau mai bine exoticul mango sau un răcoros Frozen Joghurt (iaurt îngheţat)? Indiferent care este sortimentul ales, de un lucru fiţi sigur: alegerea spune multe despre caracterul dumneavoastră. Cel puţin aceasta este părerea psihologului Alfred Gebert din Münster, citat de cotidianul german Bild.
Potrivit specialistului german, amatorii de îngheţată cu cafea sunt parteneri flexibili pentru petrecerea timpului liber. De asemenea, aceştia adoră să îşi surprindă cercul de prieteni cu acţiuni inovatoare, care să îi scoată din rutină. Gebert afirmă, de asemenea, că persoanele care adoră îngheţata cu astfel de aromă sunt sociabile, au temperament şi sunt capabile să se împrietenească rapid cu cei din jur.
Amatorii de îngheţată cu lămâie sunt persoane care nu suportă nedreptăţile şi îşi apără până în pânzele albe principiile şi convingerile. Uneori sunt atât de pasionali în discursurile lor, încât au tendinţa să depăşească limitele bunului-simţ. În timpul unor astfel de discuţii, pentru ei contează o singură părere: a lor.

Gusturi
şi preferinţe

Persoanele care preferă ciocolata sunt optimiste, dar şi sensibile, şarmante şi glumeţe. Alături de ele, plictiseala are slabe şanse să se instaureze, sunt pline de energie şi de voie bună.
În cazul amatorilor de căpşune, specialistul german afirmă că aceştia sunt spirite libere, cărora le place să trăiască viaţa la maximum. Nu le plac situaţiile tensionate şi sunt firi pacifiste, cărora nu le place să se bage în problemele celorlalţi. Nu-i de mirare că motoul lor în viaţă este: „Trăieşte şi lasă şi pe alţii să trăiască“. Îngheţata cu aromă de alune este preferată de persoanele care pun simţirea înaintea raţiunii, inima fiind cea care îi îndrumă atunci când este vorba de decizii mărunte, cât şi în momentele decisive ale vieţii. Persoanele care preferă îngheţata de caramel sunt, de obicei, nehotărâte şi, deşi le plac provocările, au dificultăţi în a se adapta la nou. În viaţă, le place să planifice totul. Deşi această ordine strictă le dă multă siguranţă, uneori ea le conferă şi senzaţia de plictiseală. Amatorii de arome exotice, precum mango, sunt spirite libere şi creative, cărora le plac la maximum surprizele şi care fac tot posibilul să alunge plictiseala.

Vanilie şi iaurt

Persoanele care preferă vanilia sunt, de obicei, demne de încredere şi le puteţi încredinţa un secret, fără a exista pericolul ca acesta să se afle. Sunt persoanele perfecte pe umărul cărora să vă plângeţi necazurile, ştiu să asculte şi întotdeauna au sfaturi bune pentru cei care le cer ajutorul. În cazul amatorilor de Frozen Joghurt, Gebert afirmă că acestora le place să rişte şi adoră schimbările. Nu trăiesc în trecut şi nici în viitor, ci trăiesc la maximum fiecare clipă. În situaţiile dificile, ştiu să îşi controleze perfect nervii, iar în problemele de amor sunt persoane destul de reţinute. Îngheţata cu gust de banane este preferată de persoanele sigure de propria valoare, care nu se lasă niciodată doborâte. Amatorii acestui gust îşi urmăresc cu tenacitate visurile şi au grijă să le transpună întotdeauna în realitate.

Formă şi servire

De asemenea, nu trebuie omisă nici forma în care serviţi îngheţata. De exemplu,  „pralinele“ sunt sinonimele unei personalităţi moderne, în timp ce „cupele“ dezvăluie un caracter controlat. Îngheţata tip sandviş, cu biscuit, „îi dă de gol“ pe cei care au nevoie să primească permanent încurajări. Iubitorii de îngheţată pe băţ sunt firi independente, în timp ce persoanele care preferă îngheţata cu cornet din napolitană sunt firi extrem de voluntare, aflate mereu în căutare de senzaţii tari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS