10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSpune-mi ce bei ca să-ţi spun cum eşti!

Spune-mi ce bei ca să-ţi spun cum eşti!

Genul de băutură pe care o consumă un bărbat poate dezvălui multe lucruri despre preferinţele şi personalitatea acestuia. Probabil că orice femeie s-a trezit, măcar o dată, în situaţia de a face cunoştinţă cu un bărbat care, deşi i-a suscitat interesul de la distanţă, a dezamăgit-o complet în momentul în care a rostit primele cuvinte într-o conversaţie. Numai că, doamnelor şi domnişoarelor, o astfel de situaţie poate fi evitată, căci puteţi afla foarte multe lucruri despre un bărbat chiar fără să schimbaţi două vorbe cu el – este suficient să analizaţi ce băutură consumă şi în ce fel.
Berea este, probabil, cea mai populară alegere a bărbaţilor, preferată de nouă din zece bărbaţi la o ieşire în oraş cu prietenii. Aşa cum există mai multe sortimente de bere, există şi mai multe tipuri de băutori de bere. Potrivit unor statistici efectuate de femei (care şi sunt şi ele amatoare de bere), se pare că bărbaţii care consumă bere „comercială“ nu au o personalitate complexă sau complicată, ci sunt „simpli“, la fel ca băutura pe care o preferă. Tot în accepţiunea doamnelor şi domnişoarelor, bărbaţii care beau bere slab alcoolizată sunt la fel de insipizi ca şi berea lor preferată.
În schimb, femeile sunt de părere că domnii care consumă beri „speciale“, de import, sunt mai sofisticaţi, dar totuşi cu picioarele pe pământ (în definitiv, beau bere), alegând băutura în funcţie de ingrediente şi de gust. Mai multe doamne intervievate s-au hazardat în a menţiona că, după părerea lor, aceşti bărbaţi sunt calculaţi şi pretind excelenţa în toate domeniile vieţii.

Consumatorii de whisky

Bărbaţii care beau whisky sunt consideraţi a face parte dintr-o altă categorie, dar se împart şi ei în două subcategorii. Este vorba de cunoscători – cei care savurează fiecare înghiţitură dintr-un pahar de whisky sec – şi prefăcuţi, aceştia din urmă fiind bărbaţii care doar vor să se laude în faţa anturajului că beau alcool ca un adult. Dacă vedeţi că un bărbat îşi comandă o marcă accesibilă de whisky şi combină alcoolul cu suc sau energizant, puteţi înţelege din asta că doar se joacă de-a băutul. În schimb, dacă observaţi că barmanul ia o sticlă de pe rafturile de sus ale barului, puteţi fi sigure, doamnelor, că bărbatul care a comandat respectiva băutură ştie ce vrea, şi vrea calitate, pentru care este dispus să şi plătească, evident.

Ce „spun“ cocteilurile

Mai există şi categoria bărbaţilor cărora le place să bea un cocteil colorat şi dulce fără să se jeneze să îşi satisfacă această plăcere. Femeile cred că, de fapt, în adâncul sufletului, fiecare reprezentant al sexului tare priveşte cu invidie la cocteilurile fructate şi frumos colorate pe care barmanii le servesc partenerelor lor, doar că le este prea teamă să nu îşi strice imaginea de dur. Numai că doamnele şi domnişoarele apreciază bărbaţii care au curajul să comande şi să savureze un cocteil ornat cu felii de fructe, umbreluţe şi paie colorate chiar în mijlocul unui grup de băutori de bere: femeile „citesc“ în acest comportament faptul că acei bărbaţi au încredere în propriile forţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII