29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎncă o olteancă a sucit minţile italienilor

Încă o olteancă a sucit minţile italienilor

După Ramona Bădescu, altă olteancă a sucit minţile italienilor. Numele ei este Mădălina Diana Ghenea, are 23 de ani şi este originară din Slatina

O olteancă fierbinte cucereşte tot mai mult teren în Italia. Popularitatea sa în Peninsulă a crescut odată cu apariţia în videoclipul „Il tempo tra di noi“, al lui Eros Ramazzotti. De altfel, presa italiană a speculat mult timp despre o posibilă relaţie de iubire născută pe platourile de filmare, zvonuri infirmate însă categoric de frumoasa româncă. După lansarea videoclipului, Mădălina a fost asaltată de oferte. Recent, ea a fost desemnată imaginea unei companii de telefonie mobilă. De asemenea, a fost invitată să prezinte colecţiile unor case de modă celebre, precum Borghetti Liquore, Gioelliamo, Grimaldimare, Hunkemoller, Lepel, Lise Charmel, Lovable, New Yorker, Parah, Piera Lingerie, Solera Intimo. În prezent, olteanca este solicitată mult mai mult pentru prezentările şi pentru pictorialele de lenjerie intimă. În acest an, Mădălina se pregăteşte să debuteze în televiziune, ea urmând să participe la varianta italiană a emisiunii „Dansez pentru tine“.
În copilărie, Mădălina a visat să devină dansatoare, însă a trebuit să accepte faptul că visul său este imposibil de pus în practică din cauza înălţimii. În cele din urmă însă, înălţimea a ajutat-o să devină unul dintre cele mai apreciate modele din Peninsulă.

Cetăţean al lumii

Olteanca s-a mutat în Italia pe când avea doar 15 ani, iar una dintre primele sale fotografii a fost publicată în paginile ziarului Corriere della Sera. Pentru o perioadă, a continuat să facă naveta Italia – România pentru a merge la şcoală.
„O săptămână eram la Milano, pentru o prezentare de modă, apoi trebuia să mă întorc la şcoală, la Slatina. Însă, faptul că eram manechin şi trebuia să călătoresc nu era privit cu ochi buni la şcoala unde studiam. Vin dintr-o fostă ţară comunistă: acolo trebuie să studiezi, nu există scuze. Acum am devenit un cetăţean al lumii. Viaţa mea e într-o valiză“, a declarat Mădălina. Iar viaţa de topmodel nu este deloc uşoară.
„Modelingul nu e o probă fizică, ci psihică. Mi s-a întâmplat să am şi 20 de zboruri într-o lună, să lucrez în Europa, în Asia, în Africa şi în State. E greu să dormi mereu într-o cameră de hotel, într-un oraş străin, fără familie şi prieteni“, a mărturisit olteanca.

Pasionată de fizică cuantică

Mădălina este un model cu totul aparte. Urăşte călătoriile, îi place să picteze şi să fotografieze şi este pasionată de fizică cuantică. Într-un interviu acordat ediţiei italiene a revistei Vanity Fair, olteanca a povestit cum a apărut această pasiune inedită a sa. „Un prieten mi-a recomandat cartea «What the Bleep Do We Know!?». Am avut o revelaţie citind această carte. Fizica cuantică deschide o lume de posibilităţi infinite. Este minunat“, a spus Mădălina. În plus, olteanca este o fire destul de retrasă şi nu îi place prea mult să se afişeze în public.
„Seara nu ies niciodată. Poate doar ca să merg la un film“, a ţinut să precizeze tânăra. În ultima vreme, presa italiană a speculat pe seama unei relaţii între frumoasa româncă şi atacantul Romei, Marco Boriello, zvonuri negate de Mădălina, care a mărturisit că în prezent este singură. „Nu, nu există nimeni în viaţa mea. Sunt o persoană destul de dificilă. Mă îndrăgostesc repede, dar îmi trece la fel de repede. Acum prefer să îmi dedic timpul câinilor mei, un doberman şi un teckel, precum şi studiilor de actorie. Visul meu este să joc într-un film al lui Giuseppe Tornatore. În plus, găsesc întotdeauna timp pentru a-mi continua experimentele de fizică“, a povestit Mădălina.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII