12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi ar fi indicat, în primul rând, să fiţi atent la modul în care vă exprimaţi, pentru a evita o oarecare confuzie. Mai mult ca niciodată, în aceasta perioadă, veţi iubi necondiţionat şi veţi trata totul cu mai multă intensitate şi convingere. Spre seară, încercaţi să gândiţi pozitiv, în special în contextul în care vreţi să scăpaţi de un obicei prost sau să vă eliberaţi de un angajament care vă stresează şi vă dă insomnii.

Taur
Veţi fi capabil să acceptaţi o dezamăgire doar dacă veţi ţine cont de faptul că realitatea diferă mult de viziunile dumneavoastră. Acordaţi-vă puţin timp pentru meditaţie pentru a reuşi să restabiliţi o nouă direcţie de parcurs pe viitor. În cazul în care vă doriţi o schimbare de reşedinţă, ziua de astăzi pare ideală în acest sens. Dacă veţi hotărî să vă oferiţi ajutorul într-un anumit context, trebuie să o faceţi necondiţionat.

Gemeni
Încercaţi să fiţi cât mai receptiv, întrucât e posibil ca părerile unor oameni din jur să vă ajute să faceţi un progres major în privinţa gradului de conştientizare. Evitaţi orice presupunere ce v-ar putea determina să acţionaţi bazându-vă pe informaţii greşite. Faceţi o delimitare clară între sarcinile familiale şi cele profesionale şi încercaţi să ascultaţi şi plângerile altora.

Rac
Ziua începe într-o stare de confuzie. Încercaţi să apelaţi la o strategie de gestionare a sarcinilor de pe ordinea de zi. Apelaţi la sprijinul unui prieten sau coleg în vederea obţinerii unor informaţii de care aveţi nevoie. Nu vă ignoraţi intuiţia, chiar dacă asta va presupune schimbarea planurilor sau a direcţiei în ultimul moment. Sunteţi tentat să aruncaţi o privire la cursurile oferite de un institut local.

Leu
Cel mai important astăzi ar fi să reuşiţi să vă adunaţi puterile în vederea îndeplinirii unui obiectiv de natură personală. Încercaţi să evitaţi pe cât posibil criticile sau jignirile la adresa cuiva, întrucât e foarte posibil să regretaţi pe parcursul timpului. Veţi cheltui ceva mai mult decât v-aţi planificat, probabil pe o reparaţie sau pentru a cumpăra ceva pentru casă, şi trebuie să vă ajustaţi puţin bugetul.

Fecioară
Astăzi, din dorinţa de a socializa, vă vedeţi nevoit să apelaţi atât la prietenii noi, cât şi la relaţii mai vechi. Oamenii din jur vor fi mult mai receptivi dacă vă veţi prezenta opiniile cu calm şi obiectivitate. Un prieten apropiat vă va susţine şi vă va încuraja să vă reînnoiţi pasiunea pentru visele dumneavoastră. În sfera sentimentală, apar noi oportunităţi în contextul unei călătorii sau prin comunicare.

Balanţă
Simţiţi nevoia de a renunţa la unele responsabilităţi, prin urmare încercaţi altă ierarhie a obiectivelor dumneavoastră. O întâlnire cu un prieten drag vă va aminti de adevăratele bucurii ale vieţii şi vă va ajuta să vă concentraţi mai mult pe lucrurile esenţiale. În plan profesional, sunteţi nevoit să luaţi o decizie majoră. În perspectivă, plănuiţi o scurtă călătorie împreună cu persoana iubită.

Scorpion
Profitaţi de starea de spirit de astăzi pentru a vă reechilibra din toate punctele de vedere; puteţi apela şi la meditaţie în vederea obţinerii celor mai bune strategii de planificare pe viitor. Nu neglijaţi latura productivă, îndreptaţi-vă atenţia spre sarcinile fizice sau organizatorice. E posibil ca, din cauza unui conflict minor cu partenerul de viaţă, să vă confruntaţi cu unele probleme emoţionale; evitaţi să deveniţi irascibil.

Săgetător
Pe parcursul zilei, veţi conştientiza lucrurile destul de clar şi, drept urmare, veţi înceta să mai consideraţi că aveţi nevoie de o schimbare majoră. Strategia după care vă ghidaţi vă va ajuta să vă consumaţi energia în mod eficient. Pasiunea pentru un proiect profesional va reînvia. Veţi fi nevoit să vă încurajaţi partenerul de viaţă, care pare să se confrunte cu o decizie dificilă în ceea ce priveşte locul de muncă.

Capricorn
Acordaţi atenţia necesară trăirilor dumneavoastră şi încercaţi să faceţi o delimitare clară între ceea ce gândiţi şi ceea ce simţiţi; apelaţi la meditaţie pentru a descoperi sursa de impas. E posibil să intraţi în posesia unor informaţii surprinzătoare legate de o iubire din trecut. Arătaţi-i aprecierea dumneavoastră partenerului de viaţă apelând la un mic cadou. În materie de bani, ar fi bine să investiţi într-un singur domeniu.
 

Vărsător
Astăzi aveţi ceva probleme emoţionale, posibil din cauza unor acţiuni neprevăzute. Percepeţi lucrurile în felul dumneavoastră şi aveţi tendinţa de a opune rezistenţă. Cea mai bună metodă de a ieşi din acest flux emoţional este să vă îndreptaţi atenţia spre activităţi fizice. Nu evitaţi ieşirile cu unii clienţi sau colegi, întrucât vor fi în avantajul dumneavoastră. Spre seară, v-ar prinde bine puţină relaxare.

 Peşti
Nu v-ar strica să fiţi ceva mai intuitiv. Păreţi că sunteţi destul de energic şi asta vă ajută să rezolvaţi multe aspecte de pe ordinea de zi. În plan profesional, sunteţi pus în situaţia de a lua unele decizii importante; în acest context, ar trebui să ţineţi cont în special de poziţia pe care o ocupaţi. Sunteţi tentat să faceţi unele modificări cu caracter personal; evitaţi însă şantajul emoţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS