16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Ia te uită

Speed 2: Croazieră infernală (Speed 2: Cruise Control)
În rolurile principale: Sandra Bullock, Jason Patric, Willem Dafoe
Regia: Jan de Bont
Acţiune – 1997
„Legăturile intime care se stabilesc într-o situaţie extremă nu pot avea un final fericit“. Asta este filosofia de viaţă a lui Annie Porter. Ea ştie mai bine decât oricine, pentru că fostul ei iubit, poliţistul Jack, nu era chiar genul bărbatului romantic, motiv pentru care s-au despărţit.
Dar acum şi-a găsit alesul, alături de care este fericită, şi care este convinsă că nu o minte. Aşa crede ea! Alex, noul ei iubit, este membru al trupelor speciale SWAT, dar îi ascunde acest lucru lui Annie de teamă să nu o piardă. Numai că minciuna iese întotdeauna la iveală, iar Annie descoperă adevărul.
Rezultatul este lesne de anticipat, numai că Alex ar face orice să-şi recucerească iubita. În cele din urmă, cumpără două bilete pentru ceea ce el îi promite că va fi o vacanţă de vis. Destinaţia: Caraibe, la bordul unuia dintre cele mai luxoase vase de croazieră. Şase zile de romantism, odihnă şi relaxare! Sună prea bine ca să fie adevărat. Şi nici nu este… John Geiger, cel care a creat sistemul computerizat al navei, şi-a propus să preia controlul vaporului şi să fure diamantele care se află la bord. Annie şi Alex vor încerca să-l împiedice. Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 6,5.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS