10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă entuziasmează vacanţa şi venirea noului an, deopotrivă. Cheltuiţi mulţi bani pentru pregătirea petrecerii la care vreţi să vă invitaţi toţi prietenii şi familia. Astăzi vă petreceţi timpul cu telefonul la ureche, încercând să aranjaţi totul cât mai bine. S-ar putea să veniţi cu planul perfect în afaceri pentru a ajunge sus, exact acolo unde vor toţi să ajungeţi. Această experienţă vă va propulsa în vârf.

  Taur
Azi aveţi din ce în ce mai multe sarcini de îndeplinit şi sunteţi singurul care le poate rezolva. Pe lângă toate acestea, trebuie să faceţi şi ceea ce alţii au fost prea leneşi ca să ducă la capăt. O să fie o zi extrem de agitată. Se întâmplă ceva în sufletul dumneavoastră şi toată lumea poate vedea lucrul acesta. Este timpul să vorbiţi cu prietenii, vă pot ajuta. Capacitatea de a ascunde problemele cât mai adânc în suflet nu v-a fost de folos de această dată. Trebuie să fiţi puternic şi să treceţi peste acest moment.

  Gemeni
Atitudinea dumneavoastră este din ce în ce mai optimistă, odată cu apropierea Revelionului. Vă gândiţi la o vacanţă prelungită, poate chiar din această seară. Dacă v-aţi făcut rezervări din timp, o să aveţi mai puţine bătăi de cap cu partea organizatorică. Astăzi trebuie să aveţi grijă la lucrurile de valoare. Persoana iubită va fi lângă dumneavoastră, dar nu în perioada aceasta, pentru că şi ea trece prin momente dificile.

  Rac
Încercaţi să evitaţi discuţiile contradictorii cu cei apropiaţi. Mizaţi pe tăcere şi abţineţi-vă de la comentarii răutăcioase. În această seară este posibil să întâlniţi pe cineva la o petrecere în familie sau cu prietenii. Este o cunoştinţă mai veche şi este posibil să vă ajute într-o problemă personală. Încercaţi să ascundeţi detaliile grele din munca dumneavoastră şi vreţi să faceţi totul să pară uşor. La prima vedere, se pare că funcţionează, dar doar în rândurile angajaţilor, şefii s-au prins de ceea ce încercaţi să faceţi. Fiţi atent pentru că nu se ştie cât veţi mai continua aşa.
 
  Leu
Balanţa dumneavoastră financiară se stabilizează din nou după toate cheltuielile făcute. Primiţi un bonus sau obţineţi un profit dintr-o mică afacere, însă s-ar putea să cheltuiţi toţi banii dacă vă tot plimbaţi prin magazine. Optimismul din aceste zile vă este foarte benefic. Acum este momentul oportun pentru a vă afunda în lectura unei cărţi de aventuri. Energia dumneavoastră mentală este doar pentru un anumit gen de literatură, nu este dedicată tuturor subiectelor.

  Fecioară
Este nevoie să luaţi cât se poate de curând o decizie importantă. Trebuie să nu vă mai eschivaţi şi să faceţi ceea ce vă doriţi de mult timp. Vă concentraţi întreaga energie asupra acestui scop, care vă va aduce şi o sumă mare de bani. Aveţi tot suportul prietenilor şi al familiei. Locul de muncă, ambiţii personale, noi sarcini – toate acestea sunt în mintea dumneavoastră. Aţi putea avea câteva turbulenţe la birou sau e posibil să vă recăpătaţi poziţia de lider, care într-adevăr ar fi incitantă pentru dumneavoastră, pentru că nu veţi mai fi condus de nimeni.

  Balanţă
Acceptaţi cu multă bucurie o invitaţie la o petrecere de la o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Este pentru dumneavoastră cea mai aglomerată perioadă de evenimente sociale şi petreceri. Păstraţi-vă câteva resurse şi pentru cea mai importantă noapte a anului. Nivelul de energie este considerabil astăzi şi se pretează la întâlniri cu caracter de comunicare socială sau intelectuală. Dumneavoastră ar trebui să fiţi în măsură să reacţionaţi pozitiv la toate lucrurile care se petrec în timpul întâlnirilor.

 Scorpion
Sunteţi destul de încăpăţânat şi reuşiţi să-i supăraţi pe cei apropiaţi. Nu este momentul să fiţi autoritar, cu toate că obstacolele sunt dificil de trecut. Veţi observa singur cât de mult vă pot ajuta prietenii la nevoie, aşa că schimbaţi-vă atitudinea. Astăzi veţi avea o ieşire în oraş cu caracter de aniversare. Există posibilitatea ca persoana sărbătorită să fie plăcut surprinsă de ceea ce va primi de la dumneavoastră. Totuşi, dacă nu-i va plăcea, aşteptaţi-vă la feedback negativ.

 Săgetător
În această zi sunteţi singurul care dă comenzi şi nu faceţi nimic altceva. Ceilalţi s-au cam săturat de asta şi s-ar putea să vă alegeţi cu o mică rebeliune. Trebuie să vă implicaţi mai mult dacă vreţi ca totul să iasă cum v-aţi propus. Este posibil să fie nevoie să ajutaţi o rudă mai în vârstă. Aveţi un rol important în activităţile sociale de astăzi – astfel încât trebuie să creaţi o atmosferă plăcută şi relaxată, după o zi lungă de muncă.

  Capricorn
Personalitatea dumneavoastră este contradictorie azi. În anumite situaţii puneţi o valoare mai mare pe familie, în altele, pe aspectul financiar al problemei. Cei apropiaţi nu îşi dau seama ce e cu dumneavoastră, dar asta nu înseamnă că vor fi discuţii. Reuşiţi până la urmă să vă echilibraţi şi să o apucaţi pe o cale bună. Nu contează cât de stabil sunteţi la locul de muncă – astăzi e timpul pentru petrecere. Ştergeţi-vă toate lucrurile negative din cap, fie că este vorba de un prieten trădat sau de o relaţie eşuată.

  Vărsător
Până acum a reuşit să vă impresioneze o persoană care a făcut numai greşeli şi tocmai din cauza ei aţi ajuns să vă schimbaţi ideile. Astăzi veţi avea de luat o decizie dificilă. Va trebui să alegeţi între raţiune şi emoţie. Idei creative vă vin astăzi în cap, le puteţi folosi în scopuri personale sau le puteţi exploata în scopuri financiare. Ţineţi-vă bine pentru că o veste bună vă va face ziua şi mai frumoasă.

  Peşti
Nu vă puteţi plânge că nu aveţi ceva de făcut, însă faceţi în continuare eforturi profesionale disproporţionat de mari şi este posibil ca starea de sănătate să vă facă probleme tocmai din această cauză. Vă vin idei originale şi le puteţi pune în practică, pentru că persoana iubită lipseşte. Ziua de azi începe cu un telefon de felicitare pentru noua relaţie. Persoana cu care aţi început această relaţie vă ştie de multă vreme, deşi dumneavoastră o cunoaşteţi de puţin timp. Acest lucru nu este în avantajul dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS