22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Emoţiile dau în clocot, pentru că se apropie evenimente care au un efect puternic asupra psihicului dumneavoastră. Ori ajungeţi în pragul isteriei din cauza nervilor acumulaţi într-o situaţie neprevăzută, ori veţi face o criză de plâns din cauza emoţiilor enorme care preced acel moment special. E greu să vă păstraţi calmul în această situaţie, dar şi să ţineţi totul doar pentru dumneavoastră e greu, de aceea aveţi nevoie să vă eliberaţi, să spuneţi cuiva apropiat ce e în suflet.

  Taur
A venit vremea unei decizii capitale, prin care să daţi altă consistenţă proiectelor în desfăşurare. Că e vorba de o investiţie de zile mari, de o afacere importantă, de o alegere dificilă în carieră, ceea ce va urma va fi în interesul dumneavoastră. De acum înainte vă veţi simţi mai sigur pe dumneavoastră, pe poziţia ocupată, şi veţi fi mândru de ceea ce aţi realizat. Acest moment implică totuşi un dram de ambiţie, de curaj şi siguranţă de sine, pentru că nu aveţi voie să arătaţi nimănui că vă codiţi sau că vă e teamă.

  Gemeni
Nu vă simţiţi prea bine într-un mediu rigid, marcat de conservatorism, de teamă de nou sau de schimbare, de pragmatism. Dumneavoastră sunteţi mai superficial, mai aerian şi nu vă puteţi adapta într-un regim dictatorial, în care nu aveţi voie să vă mişcaţi liber, ci sunteţi nevoit să vă supuneţi orbeşte regulilor impuse de cei puternici. Dacă nu respectaţi aceste norme, s-ar putea să nu vă puteţi încadra în anumite termene mai severe, fie că e vorba de bani, de timp sau de alte resurse necesare pentru atingerea unui scop.

  Rac
Viaţa de cuplu este fericită, pentru că au loc evenimente care vă pun pe amândoi, ca pereche bine închegată, într-o lumină foarte bună. Mergeţi împreună la o petrecere, ieşiţi în lume, vă distraţi, atrageţi atenţia asupra voastră şi aproape că stârniţi invidii pe unde treceţi datorită armoniei şi compatibilităţii dintre voi. Dacă abia acum cunoaşteţi pe cineva, fiţi sigur că veţi petrece Sărbătorile în compania sa, ceea ce dă mari şanse relaţiei voastre să se dezvolte pe un teren pozitiv de acum înainte. Bucuraţi-vă de iubire!

  Leu
Numai iubirea poate alunga orice motiv de supărare, încât, dacă vă întoarceţi de la serviciu un pachet de nervi, o discuţie cu persoana iubită vă va detaşa de toate. Nu-l împovăraţi, totuşi, pe cel drag cu problemele din afara cuplului, oricâtă toleranţă şi înţelegere ar arăta, pentru că mai mult decât să vă asculte şi să vă aline nu poate face. Lăsaţi la uşă toate necazurile de la serviciu şi bucuraţi-vă de apropierea Sărbătorilor într-un spirit romantic şi sensibil, potrivit unei vieţi de familie reuşite.

  Fecioară
Vă preocupă mult viitorul profesional şi aţi ajuns într-un moment decisiv pentru următorii ani în carieră. Vă gândiţi serios să învăţaţi ceva nou, să urmaţi o facultate sau un curs de specialitate, să faceţi paşi înainte în dezvoltarea personală, care să vă asigure în timp şi o treaptă superioară în plan profesional. Dacă sunteţi pregătit pentru schimbarea cea mare, acum poate fi momentul când aţi putea descoperi soluţia optimă pentru ceea ce v-aţi propus.

  Balanţă
Ca să puteţi duce la îndeplinire toate planurile pe care le pregătiţi pentru perioada următoare e nevoie de ceva ajutor şi de la cei care au un rol în această poveste. Nu încercaţi să duceţi în spate tot greul evenimentelor care se apropie, oricât de priceput aţi fi, pentru că la un moment dat veţi ajunge la capătul puterilor. Adunaţi un grup mai mare de persoane în jurul dumneavoastră, daţi-le tuturor câte o sarcină şi organizaţi-le tuturor activitatea.

  Scorpion
Nu vă lăsaţi păcălit de cei care vor să vă vândă luna de pe cer pe preţ de nimic, pentru că sigur e o minciună la mijloc. Număraţi cu atenţie banii pe care îi manipulaţi zilele acestea, citiţi cu grijă şi cele mai ascunse clauze ale contractelor şi nu bateţi palma chiar cu oricine, mai ales cu cei despre care aţi auzit deja că ar avea o reputaţie proastă. Aveţi o reală predilecţie spre afaceri proaste sau spre erori în acte, care pot atrage şi pierderi financiare.

  Săgetător
Ca să puteţi pleca în curând în vacanţă, trebuie să vă rezolvaţi în avans toate sarcinile care ar fi acoperit perioada respectivă, pentru că nu vreţi să lăsaţi nimic nerezolvat pe timpul Sărbătorilor. Lucraţi mult, chiar şi peste program, sau vă luaţi de muncă şi acasă, sârguincios şi harnic, dar o faceţi şi foarte motivat, pentru că veţi avea ceva de câştigat de pe urma acestor eforturi. Fie e vorba de dobândirea unor suplimente financiare la capătul acestei activităţi sau doar de satisfacţia că v-aţi eliberat de sarcini pe câteva zile înainte.

  Capricorn
Visaţi să plecaţi undeva de Sărbători şi e posibil ca visul să înceapă să prindă deja contur, pentru că se poate ivi un prilej excelent de a pleca de acasă. Dacă nu plecaţi pe undeva, atunci se anunţă musafiri dragi de Crăciun şi începeţi de pe acum să intraţi în priză, deoarece vreţi să pregătiţi totul ca la carte. Veştile care sosesc de departe au un rol benefic asupra psihicului dumneavoastră.

  Vărsător
Ţineţi mult la liniştea căminului şi nu v-ar deranja deloc dacă aţi fi mai mult singur, pentru că aşa vă puteţi rezolva o serie de sarcini pe care nu le-aţi fi putut duce la îndeplinire dacă aţi fi fost înconjurat de copii, gălăgie, veselie, distracţie. Fără să vă bată nimeni la cap, doar cu problemele dumneavoastră, veţi reuşi să vă eliberaţi de sarcini fără să transformaţi atmosfera de acasă într-un zid al plângerii.

  Peşti
Aţi învăţat cândva că există soluţii la orice problemă şi ajunge doar să umblaţi prin amintiri şi prin experienţa acumulată anterior pentru a şti ce e de făcut în orice împrejurare. Nu puteţi spune că nu ştiţi, pentru că sigur aţi mai trecut printr-o situaţie similară cândva şi v-aţi descurcat foarte bine, iar acum e de ajuns să repetaţi reţeta de succes de odinioară. Trecutul conţine aşadar decizii bune, informaţii folositoare şi situaţii care au şi acum un rol pozitiv asupra dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS