17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ia te uită

SWAT – Trupe de elită (S.W.A.T.)
Acţiune – 2003
Regia:
Clark Johnson
În rolurile principale: Colin Farrell, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner
Colin Farrell îl interpretează pe Jim Street, un fost membru al echipei SWAT, care, alături de partenerul său, Brian Gamble (Renner), este eliminat din echipă în urma unei decizii controversate pe care au luat-o în timpul unei acţiuni cu luare de ostatici. Dezgustat, Gamble îşi dă demisia, dar meseria de poliţist este pentru Street viaţa lui şi este de acord să fie degradat, sperând să aibă într-o zi şansa de a se reabilita şi de a purta încă o dată privilegiata uniformă SWAT.
Street are acea şansă în momentul în care comandantul Dan „Hondo“ Harrelson (Jackson) este desemnat să recruteze şi să antreneze cinci poliţişti de prim rang pentru noua trupă SWAT (Trupa Specială de Arme şi Tactică).
După săptămâni de antrenament fizic solicitant, noua echipă SWAT este rapid implicată în acţiune când un celebru lord al drogurilor, Alex Montel (Olivier Martinez), oferă cu obrăznicie 100 de milioane de dolari recompensă oricui îl poate elibera din custodia poliţiei. În timp ce escortează această „persoană importantă“ în afara Los Angelesului şi în mâinile agenţilor federali, sunt urmăriţi de o bandă de mercenari bine înarmată. Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 6,9.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS