10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Nu vă băgaţi în conflictele altora dacă nu aveţi nimic de câştigat de pe urma lor, pentru că există riscul ca toţi să-şi întoarcă armele spre dumneavoastră fără să aveţi nici o vină. Numai prudenţa vă poate scăpa din situaţii tensionate, ca atare, cel mai bine este să evitaţi disputele şi încăpăţânarea. Cu cât vă menţineţi poziţia, cu atât îi iritaţi pe cei care cred şi ei în ideile lor şi de aici se naşte o situaţie greu de suportat: ostilitate, ură, rivalitate.

  Taur
Vreţi să vă faceţi singur dreptate şi căutaţi căile de a scoate adevărul la lumină cu orice preţ. Cereţi sfatul unui bun cunoscător al legilor pentru că nu puteţi face nimic la voia întâmplării, ci urmând o cale legală. Găsiţi persoana cea mai potrivită care vă spune de unde să începeţi şi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a ajunge la victoria finală. Aveţi toate şansele să câştigaţi ce v-aţi propus.

  Gemeni
Tensiunile din casă ajung la stări conflictuale acerbe, mai ales între copii şi părinţi, dar nici una dintre tabere nu ar trebui să toarne gaz pe foc, pentru că adevărul e undeva la mijloc. Şi părinţii au dreptate atunci când critică, dar şi cei tineri au viziunea lor mai modernă asupra lucrurilor şi dacă fiecare ar asculta părerea celuilalt fără orgolii şi fără nervi, toţi ar avea ceva de câştigat din schimbul de opinii. Părinţii mai pot învăţa şi ei de la copii uneori!

  Rac
Sunteţi romantic şi tandru, visaţi poveşti frumoase de iubire şi, dacă apare şansa unei idile, vă veţi îndrăgosti din nou. Vă simţiţi bine în postura de îndrăgostit, pentru că aveţi nevoie de sentimente în viaţă pentru a fi fericit. Vă dăruiţi iubirea cu generozitate, sperând să primiţi la fel în schimb. Fiţi deschis la propunerile care pot avea urmări financiare, pentru că banii dumneavoastră provin acum din asocieri, din colaborări, din contracte sau vânzări.

  Leu
Nu vă simţiţi bine, aveţi mereu senzaţia că vi se ascund unele lucruri şi că ceea ce vi se spune are şi altă latură, la care nu aveţi acces deocamdată. Poate unii nu vă spun chiar totul ca să vă menajeze, să nu vă supere fără motiv, şi aşteaptă să ajungă la un moment când situaţia se va clarifica. Veştile care ajung la urechile dumneavoastră sunt îngrijorătoare, astfel încât începeţi să-i înţelegeţi pe cei care încercau să nu vă spună totul direct, pentru că efectele psihice ale adevărului sunt profunde.

  Fecioară
Oboseala se va acumula la maximum zilele acestea pentru că aveţi o mulţime de treburi de rezolvat. Unele sunt restante din luna anterioară, altele trebuie neapărat încheiate până la finalul anului, şi de aceea faceţi eforturi supraomeneşti ca să vă organizaţi cât mai bine. A trebui să cereţi ajutoare, pentru că, dacă încercaţi să le faceţi pe toate de unul singur, riscaţi să vă împotmoliţi în propriile dumneavoastră limite. Când simţiţi că nu mai puteţi, recunoaşteţi-vă sincer neputinţa.

  Balanţă
Puneţi mare accent pe relaţia cu lumea, de aceea căutaţi mai mult ca oricând prin cărţile de vizită pe care le-ai primit de-a lungul timpului pentru că există o anumită cunoştinţă la care puteţi apela pentru a rezolva problema care vă preocupă. Ajunge doar să daţi un telefon şi veştile bune vor apărea mai repede, pentru că de aceea aveţi prieteni: ca să apelaţi la ei la nevoie.

  Scorpion
Parcă nimic nu mai înaintează, bateţi pasul pe loc şi vă enervaţi când vedeţi că sunteţi neputincios în faţa unui obstacol care dădea semne de ceva vreme că poate apărea în planurile dumneavoastră, dar nu i-aţi dat atenţie. Regretaţi amarnic faptul că nu aţi ţinut cont de avertismente şi nu aţi intervenit la timp, când se mai putea face ceva, deoarece acum tot ce mai puteţi face este să aşteptaţi să treacă aceste zile ca să depăşiţi blocajul.

  Săgetător
Aveţi grijă la cuvintele pe care le spuneţi zilele acestea, pentru că au o forţă distructivă mai mare ca oricând. Puteţi lua o decizie care va avea efecte grave în viitor, puteţi răni pe cineva sau puteţi cauza cuiva o suferinţă, pentru că tot ce declaraţi acum are o forţă de impact mai mare. Pe de altă parte, tot prin forţa cuvintelor şi prin ideile care se nasc acum în mintea dumneavoastră aţi putea ajuta nişte persoane aflate în impas.

  Capricorn
Nu ţineţi cont de problemele altora când dumneavoastră aveţi un eveniment deosebit de sărbătorit! Bucuraţi-vă de lucrurile bune care se petrec în viaţa dumneavoastră şi nu vă lăsaţi influenţat de critici şi de inamici care nu vor şti să aprecieze realizările dumneavoastră. Unii încearcă să vă strice toată bucuria cu atitudinea lor distantă, dar nu e altceva decât un semn de egoism din partea lor. Meritaţi toate felicitările, deci lăsaţi modestia la o parte.

  Vărsător
Nici nu vă vine a crede ce bine şi ce repede evoluează planurile în care sunteţi şi dumneavoastră implicat, dar, deşi nu sunteţi pionul principal al acestei activităţi, profitaţi din plin de drumul neted către succes care vi se deschide acum în faţă. Cineva ştie să apeleze la o persoană cu putere, pentru a propulsa acest proiect colectiv spre ţinta finală, şi cum sunteţi şi dumneavoastră o rotiţă din acest angrenaj, vă veţi bucura de ascensiune alături prieteni.

  Peşti
Mult aşteptatul eveniment pentru care aţi muncit atât începe să se configureze clar la orizont. A meritat aşteptarea, chiar dacă a durat mai mult decât aţi fi crezut, dar sunteţi convins, cu această ocazie, că lucrurile cele mai bune sunt cele la care se ajunge mai greu. A fost un drum lung, care v-a solicitat la maximum, dar toate resursele pe care le-aţi investit au avut efectele scontate. Succesul e acum la îndemâna dumneavoastră şi sunteţi foarte mândru de tot ce aţi construit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS