22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Astăzi simţiţi că puteţi face orice, dar aveţi grijă: dacă ţintiţi prea sus, cu greu veţi fi mulţumit. Nu vă faceţi griji, un prieten foarte bun vă va fi alături dacă aveţi nevoie de sfaturi. Este posibil să apară unele încurcături legate de nişte acte şi va trebui să clarificaţi situaţia cât mai repede, pentru ca lucrurile să nu se complice.

  Taur
Sunteţi un pic confuz în materie de dragoste, vreţi să alegeţi între intimitate şi libertate, lucru care vă poate face să păreţi un pic distant, în special cu prietenii. Încercaţi să nu vă descurajaţi când vă veţi confrunta cu unele probleme mai complicate la serviciu. Dacă aţi luat deja unele decizii, nu vă răzgândiţi, ci continuaţi să urmaţi planul.

  Gemeni
Aţi fost cu capul în nori, dar astăzi veţi reveni cu picioarele pe pământ. Puteţi încheia o afacere, un proiect sau un contract pe plan profesional. Este recomandat să vă petreceţi seara cu prietenii sau făcând ceea ce vă place. În viaţa sentimentală ar fi bine să daţi dovadă de mai multă seriozitate şi să vă implicaţi mai mult din punct de vedere emoţional.

  Rac
Pregătiţi-vă pentru o zi bună din punct de vedere emoţional, căci planetele vă vor scoate în evidenţă calităţile care îi atrag pe cei din jur. Astăzi veţi fi în centrul atenţiei şi cei din jur vor fi încântaţi să discute cu dumneavoastră şi să vă ceară sfaturi.
 
  Leu
Astăzi, atitudinea dumneavoastră către dragoste se va schimba un pic: senzaţia jocului va fi mai importantă decât rezultatul final. S-ar putea să nu vreţi să luaţi o decizie majoră, deşi sunteţi conştient de faptul că trebuie să faceţi acest lucru. Deşi sunteţi tentat să amânaţi luarea hotărârii, ar fi mai bine să nu mai ezitaţi.

  Fecioară
Astăzi veţi fi un pic dezorientat şi nu veţi lua decizii prea bune. Puteţi fi convins că aţi înţeles o persoană mai apropiată, dar planetele spun că trebuie să vă răzgândiţi în privinţa deciziei. Pe plan profesional este posibil să puneţi bazele unui proiect nou, cu şanse mari de reuşită. Tot ce trebuie să faceţi este să nu vă grăbiţi.

  Balanţă
Dacă plănuiţi să vă luaţi angajamente în privinţa banilor, fiţi sigur că le puteţi face faţă. În plan profesional ar trebui să vă gândiţi bine la o decizie pe care aţi luat-o şi de care depinde soarta unui proiect important în care sunteţi implicat. Analizaţi cu atenţie fiecare aspect şi gândiţi-vă dacă merită să riscaţi pentru a obţine ceea ce v-aţi propus.

 Scorpion
Este posibil ca astrele să aibă un impact pozitiv asupra relaţiei romantice din viaţa dumneavoastră, în special în a doua parte a zilei. Va trebui să faceţi o alegere şi veţi vedea că va fi greu să luaţi o decizie. La serviciu veţi fi destul de ocupat cu rezolvarea unor probleme urgente, dar acest lucru nu vă va împiedica să vă ajutaţi colegii.

 Săgetător
Astăzi sunteţi într-o pasă romantică, deşi nu prea o simţiţi. La şcoală sau la muncă veţi dori să vă impuneţi punctul de vedere, dar aveţi grijă: chiar dacă aveţi intenţii bune, nu toată lumea va vedea lucrurile aşa. Este recomandat să daţi dovadă de diplomaţie. Astăzi vă puteţi ocupa de acele sarcini care presupun multă răbdare şi minuţiozitate, pentru că veţi avea suficientă energie.

  Capricorn
Sunteţi încăpăţânat şi vreţi să vă impuneţi punctul de vedere prin orice mijloace. O doză de schimbare în rutină vă va îmbunătăţi dispoziţia. Astăzi veţi fi copleşit de volumul de sarcini pe care le veţi primi de la şefi, însă veţi găsi puterea necesară pentru a face faţă şi pentru a vă concentra foarte bine. Veţi reuşi să duceţi până la capăt tot ce vă propuneţi.

  Vărsător
Influenţa puternică şi pozitivă a unui prieten vă va armoniza ziua. Probabil veţi simţi nevoia să socializaţi mai pe seară, aşa că acceptaţi invitaţiile din timpul zilei. S-ar putea să aveţi o discuţie în contradictoriu cu şeful dumneavoastră şi să încercaţi să vă justificaţi în faţa acestuia, însă pentru nişte greşeli pe care nu le-aţi făcut.

  Peşti
O duceţi bine cu banii, dar probabil va fi nevoie să depuneţi efort în relaţiile cu cei din jur. S-ar putea să vă daţi seama că vă simţiţi cam emotiv, dar asta este doar o faţadă ce ascunde faptul că nu vă place compania celor din jur. Energia pe care o veţi avea la serviciu s-ar putea să îi sperie pe colegii dumneavoastră, care nu vor înţelege de unde vi se trage această stare euforică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS