11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Oferte de muncă inedite pentru tinerii britanici
Britanicii care s-au săturat de propriul loc de muncă au acum posibilitatea de a se muta în Australia, unde îi aşteaptă o serie de oferte de muncă inedite. Ei sunt invitaţi să se angajeze în domenii care în ţara lor lipsesc. Tinerii dornici să descopere natura de la Antipozi au ocazia să lucreze ca psihologi pentru rechini, să adune excrementele de canguri sau, pur şi simplu, să fie degustători de bere. Aceste oferte bizare se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. Autorităţile australiene doresc ca în acest fel să arate lumii întregi că „Australia de Sud oferă locuri de muncă interesante şi cele mai variate opţiuni de vacanţe“. Vizitatorii sosiţi aici au posibilitatea să lucreze ca barmani, baby-sitter, cameriste sau să încerce să trăiască experienţe unice, despre care vor putea povesti într-o zi nepoţilor.

Hugh Jackman se pregăteşte pentru „Wolverine 2“
Cunoscutul actor Hugh Jackman a decis să renunţe la orice program pentru următoarele luni şi să se dedice în exclusivitate pregătirii pentru „X-Men Origins: Wolverine 2“. Pentru a avea timp să se antreneze, actorul a renunţat la rolul din comedia „Avon Man“. În următoarele luni, Jackman va deveni client fidel al sălilor de fitness, obiectivul său fiind să dea jos cele câteva kilograme câştigate pentru „Real Steel“. Filmările la „Wolverine 2“ încep în ianuarie 2011, noua destinaţie a supereroului Marvel urmând să fie Japonia.

Nuntă cu 99.999 de trandafiri
Un mire din China a dorit să îşi surprindă aleasa inimii şi să îi o ofere o nuntă de neuitat. După cum informează ananova.com, Xiao Wang a renunţat la salariul pe un an pentru a-i putea oferi miresei sale, Xiao Liu, 99.999 de trandafiri la nunta lor organizată în Chongqing, în centrul Chinei. Cifra nu este deloc întâmplătoare, având în vedere că numărul 999 este considerat ca fiind aducător de noroc. Pentru transportarea florilor a fost nevoie de 30 de autoturisme. Cei doi miri au dat anunţ pe internet, în speranţa că vor găsi şoferi dispuşi să le pună la dispoziţie maşinile pentru a ridica florile. „Mi-am amintit că Liu adoră trandafirii şi mi-a plăcut să îi fac această surpriză. A meritat efortul după ce i-am văzut expresia de pe chip când a văzut maşinile“, a spus mirele. De asemenea, Wang a donat 20 la sută din preţul trandafirilor unei asociaţii caritabile, pentru a avea noroc în căsătorie. „În urmă cu un an, i-am spus logodnicului meu că îmi doresc o nuntă romantică. Nu pot să cred că şi-a amintit, însă a fost uimitor“, a spus emoţionată mireasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS