12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
La serviciu s-ar putea să fiţi implicat într-un conflict. Acţionaţi cu mult curaj pentru că aţi învăţat cum să reacţionaţi în astfel de situaţii. Trebuie să încercaţi să înţelegeţi şi punctul de vedere al altora. Farmecul vă va ajuta să obţineţi un echilibru între nevoile personale şi spiritul de echipă. Vă faceţi remarcat în societate şi colaboraţi excelent cu colegii şi şefii. E posibil să vi se propună o afacere, însă aveţi grijă puteţi fi dezamăgit de rezultate.

  Taur
Timpul vi se va părea că se scurge greu zilele astea. Nu veţi considera că se întâmplă nimic deosebit şi vă veţi plictisi. Creativitatea de care daţi dovadă ar putea face lucrurile un pic mai interesante. Este un moment potrivit să vă cultivaţi, să vă puneţi la punct cu lucruri care le-aţi ignorat până acum din lipsă de timp.

  Gemeni
Chiar când aţi crezut că aţi pierdut o mare ocazie, vă veţi da seama că primiţi altă şansă. Vă puteţi aştepta la o surpriză plăcută astăzi, ce vă va aduce un pic de distracţie sau chiar de romantism. Trebuie să fiţi pregătit să reacţionaţi repede şi să aveţi măsuri de apărare. Faptul că veţi fi înconjurat de prieteni vă va conferi un sentiment de siguranţă.

  Rac
Dacă acasă situaţia este tensionată, priviţi ziua de muncă ca pe o scăpare. Nu trebuie să discutaţi despre aceste probleme oriunde vă duceţi, doar uitaţi-le momentan şi concentraţi-vă asupra altora. Acest lucru nu este o formă de negare, doar veţi reuşi să obţineţi controlul. Toate lucrurile se vor rezolva la timpul lor. Partenerul vă va reproşa lipsa de afecţiune.
 
  Leu
Încă de dimineaţă veţi avea idei sclipitoare şi aşa poate să fie întreaga zi. Vă puteţi baza pe intuiţie astăzi, reuşind să conectaţi două elemente diferite veţi crea o combinaţie magică. Aceste elemente pot fi oameni, culori, cuvinte sau chiar haine. Tot ce trebuie este să vă folosiţi capacitatea de a fi creativ la cote maxime.

  Fecioară
Autoironia şi simţul umorului v-au salvat de multe ori, iar astăzi este una din acele zile. Vă vor ajuta să depăşiţi micile inconveniente de peste zi. Trebuie doar să râdeţi de dumneavoastră şi să nu deveniţi prea serios dacă greşiţi. Nu încercaţi să ascundeţi dacă greşiţi pentru că asta nu va face altceva decât să înrăutăţească situaţia.

  Balanţă
Dacă vă aşteptaţi să aveţi o zi bună chiar aşa se va întâmpla, iar dacă porniţi pesimist la drum de dimineaţă spre seară veţi rămâne la fel. Astăzi atitudinea este tot ce contează. Nu vă va influenţa numai dumneavoastră ziua, ci va reuşi să modifice şi starea celor din jur. Dacă vă aflaţi într-o competiţie, veţi reuşi prin comportament să intimidaţi adversarul. Spre seară e posibil să nu aveţi răbdarea necesară pentru a finaliza proiectele începute sau pentru a-i asculta pe cei din jur.

 Scorpion
O persoană dragă are o zi foarte proastă. Este foarte pesimistă, îşi face griji din orice şi vă bate la cap cu tot felul de lucruri nesemnificative. Aţi avut răbdare cu ea până acum, dar azi aţi ajuns la capătul puterilor. Sunteţi în pericol de a provoca un scandal. Cel mai bine este să staţi deoparte astăzi de această persoană.

 Săgetător
Prietenia devine un aspect foarte important al vieţii ce vă ajută să aveţi încredere în dumneavoastră. Sunteţi iubit de prieteni şi sunteţi acceptat atât cu calităţile, cât şi cu defectele. Faceţi-vă o prioritate în a petrece cât mai mult timp alături de prieteni, pentru că devin astăzi mai importanţi decât partenerul de viaţă sau chiar decât familia.

  Capricorn
Astăzi veţi petrece timp cu diverse personalităţi. Cu cât vă întâlniţi cu persoane mai diverse cu atât mai bine. Veţi avea parte de discuţii argumentative şi cu cât opiniile sunt mai diferite cu atât veţi reuşi să vă apropiaţi de o persoană anume. Depinde de dumneavoastră să începeţi conversaţia, aşa că nu e cazul să deveniţi timid. Aveţi tendinţa să lăsaţi lucrurile să se rezolve singure, însă aveţi grijă că acest lucru nu se va întâmpla fără să vă implicaţi.

  Vărsător
Sunteţi înconjurat de multe persoane gata să vă sară în ajutor, dar lucrurile nu sunt ce par a fi. Trebuie să treceţi peste feţele familiare şi să priviţi spre cei noi din viaţa dumneavoastră. Persoanele pe care nu le cunoaşteţi prea bine sunt dispuse să vă asculte şi să vă păstreze secretele. Chiar dacă prietenii v-au rămas alături, astăzi nu au timpul necesar pentru a accepta provocările alături de dumneavoastră.

  Peşti
Astăzi este o zi în care inima dumneavoastră este deschisă noilor începuturi. Sunteţi dispus să renunţaţi la vechile obiceiuri şi la viziunile asupra vieţii din trecut. La serviciu vă puteţi întreba şeful care sunt modalităţile de promovare şi ce trebuie să faceţi pentru asta. Este o zi favorabilă pentru a privi înainte şi a începe demersurile pentru a trece la nivelul următor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS