21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Pentru Berbeci urmează o perioadă de schimbări importante. Pot să-şi schimbe locuinţa, locul de muncă sau să rupă nişte relaţii de care nu sunt mulţumiţi. Schimbările acestea le vor aduce şi stres, dar sunt pregătiţi şi pot face faţă consumului nervos. Partea bună e că aceste schimbări, odată îndeplinite, le vor ridica vizibil moralul şi nimic nu le va sta în cale. Se preconizează nişte conflicte în familie, legate în special de bani.

  Taur
Taurilor le-ar plăcea să lenevească un pic şi să nu-şi ocupe mintea cu nimic serios. Din păcate, nu vor fi lăsaţi să cadă într-o dulce visare, pentru că li se va da tot timpul ceva de făcut. O idee bună, legată de profesie sau de o problemă importantă, le va aduce admiraţia celor din jur. Sâmbătă sau duminică, nativii singuri pot cunoaşte o persoană interesantă într-un mod mai neobişnuit şi acesta poate fi începutul unei noi relaţii.

  Gemeni
Gemenii au mult de muncă şi, de data aceasta, eforturile lor nu vor mai trece neobservate. Pe lângă conştiinciozitate în îndeplinirea sarcinilor trasate, vor avea grijă să le arate celorlalţi, în mod subtil, că nu se pot descurca fără ei. Aspectul social este şi el încărcat, dar la modul plăcut: vor avea multe invitaţii pe care nu le vor putea refuza, iar Gemenii singuri au şanse mari să întâlnească o persoană demnă de tot interesul.

  Rac
E foarte posibil ca Racii să plece la un drum mai lung. Călătoriile şi comunicarea sunt foarte bine aspectate, aşa că să nu se mire dacă primesc o invitaţie de la un prieten din alt oraş, o delegaţie sau o propunere de excursie. Scopul călătoriei va fi pozitiv. Înainte de plecare, ar fi bine să încheie categoric şi, dacă este posibil, amiabil nişte socoteli sentimentale. Nu de alta, dar s-ar putea să fie vorba de nişte uşi la care vor dori să mai bată în viitor şi e bine să se asigure că li se vor mai deschide.

  Leu
Leilor li se vor cere scuze pentru nişte probleme provocate, fie ele profesionale, financiare sau personale. Trebuie să se arate generoşi şi înţelegători, aşa cum le este şi natura, dar să nu manifeste slăbiciune sau naivitate. Să aibă grijă cui împrumută bani, întrucât e o perioadă favorabilă pierderilor băneşti. S-ar putea să nu-i mai vadă înapoi sau, oricum, nu atunci când au nevoie de ei. În relaţia de cuplu e armonie. Să evite aducerea în discuţie a unor subiecte delicate care îi macină şi mai bine să se bucure de liniştea din prezent.

  Fecioară
Pentru Fecioare, nu va trece nici o zi fără o surpriză plăcută. De data aceasta, nu vor fi persoana care le primeşte, ci le vor face. Sunt într-o dispoziţie generoasă faţă de cei dragi şi vor simţi nevoia să-i răsfeţe. Nu este vorba doar de cadouri, ci şi cuvinte calde, sfaturi eficiente sau încurajări. Acest elan altruist poate atrage totuşi suspiciunea persoanelor care nu prea le au la inimă. Orice ar fi, e de bine, vor avea parte de suficiente reacţii pozitive din partea celor apropiaţi şi îşi vor consolida unele relaţii care se vor dovedi utile.

  Balanţă
Perioadă propice speculaţiilor financiare, recuperării datoriilor şi achiziţiilor de calitate. Acum e momentul să-şi schimbe maşina, să facă sau să achite un credit la bancă sau să investească într-o afacere. Astrele sunt de partea lor în acest domeniu şi vor rămâne aşa o perioadă destul de lungă. Şi, cum banii vor atrage multă lume în jurul Balanţelor, succesul şi dinamismul din această perioadă vor veni împreună cu multe ocazii de flirt.

  Scorpion
Pentru Scorpioni nu se anunţă o perioadă grozavă din punct de vedere sufletesc. Partea ciudată e că nu au nici un motiv concret să fie îmbufnaţi şi nici măcar ei nu ştiu ce au. Previziunea se adresează în special femeilor, dar şi bărbaţii pot avea stări depresive inexplicabile. Totul le merge bine, cei din jur se poartă frumos, dar ei vor simţi nevoia să se retragă, să nu comunice cu nimeni şi vor cere tuturor să-i lase în pace. Să nu-şi facă griji, e, probabil, doar oboseala acumulată şi o să le treacă repede.

  Săgetător
Pentru Săgetători urmează o perioadă favorabilă întâlnirilor romantice, împăcărilor, apropierii sufleteşti şi sentimentelor profunde. Dacă au pe cineva special faţă de care n-au avut curaj să-şi mărturisească sentimentele, acum e momentul să le declare. La fel, dacă sunt certaţi, mai ales cu persoane din familie, pot face primul pas spre împăcare. Orice iniţiativă în acest sens va fi primită călduros. Vor afla veşti despre o persoană de care nu mai ştiau nimic de multă vreme.

  Capricorn
Capricornii ar trebui să mai lase munca la o parte şi să iasă mai mult în societate. Sfârşitul de săptămână acesta este favorabil activităţilor sociale, evenimentelor, petrecerilor şi comunicării şi, chiar dacă nu sunt exact punctele forte ale Capricornilor, ei vor străluci, mai ales la evenimentele legate de serviciu şi carieră. E posibil un conflict minor cu un nativ dintr-un semn de foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar acest incident se va încheia în favoarea Capricornilor.

  Vărsător
Vărsătorii vor constata că doar necazurile sunt gratis. Apar tot felul de cheltuieli, aparent neînsemnate, dar care, adunate, le pot da bugetul peste cap: o factură restantă de care au uitat, un cadou pentru ziua unei rude sau reparaţia unui obiect. Din păcate, aceste situaţii îi vor găsi cu buzunarul cam gol. Vor fi nevoiţi să strângă un pic cureaua. Nu e nimic de speriat. Dacă vor fi atenţi, vor scăpa de dureri de cap mai mari mai târziu.

  Peşti
Peştii sunt înclinaţi să-şi piardă calmul de la tot felul de fleacuri şi să devină total nesuferiţi celor din jur. Aceste izbucniri sunt, de fapt, manifestările unor probleme mai serioase pe care le ţin în ei de multă vreme. Chiar dacă e omeneşte să-şi mai descarce nervii, ar fi bine ca măcar în relaţia de cuplu să se abţină, pentru că ieşirile nervoase nu le vor fi trecute prea uşor cu vederea. Vor avea ocazia să facă o achiziţie avantajoasă, dacă au ştiut să-şi facă rezerve financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS