22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRochiile, vedetele verii

Rochiile, vedetele verii

Rochiile transmit feminitate, eleganţă, stil, bun gust. În plus, sunt o alegere potrivită pentru zilele toride de vară, dar şi pentru o ieşire la o petrecere la piscină.

Rochiile sunt în acest sezon piesele de rezistenţă. Din materiale imprimate sau uni, designerii au creat pentru această vară rochii vaporoase, lejere, pline de feminitate şi romantism. Pe de altă parte, drapajele, volanele, broderiile, accesoriile şi chiar inserţiile metalice pot da un plus de stil acestor piese vestimentare.
Gama modelelor este diversificată, satisfăcând toate gusturile şi siluetele. Pentru că sunt la modă stilurile rock, army, dar şi aşa numitul stil retro-etno, puteţi alege cu încredre un astfel de model şi cu siguranţă nu veţi regreta, iar privirile celor din jur vă vor face să vă simţiţi răsfăţată.

Răcoare şi multă culoare

În cazul în care căutaţi o rochie care să vă ajute să scăpaţi de disconfortul pe care vi-l dă căldura alegeţi cu încredere mătăsurile, tulul, dantela, dar şi inul şi batistul. În ceea ce priveşte nuanţa care vă va îmbrăca, pregătiţi-vă să fiţi îndrăzneaţă vara aceasta, alegând roşu, violet, ciclam, verde, bleuciel, galben, crem, mov. Dacă sunteţi adeptele modelelor uni, alegeţi-le cu încredere. Nu uitaţi nici de alb şi de negru, aceste două nonculori nu-şi vor pierde farmecul niciodată. În combinaţii inspirate, pe materiale potrivite, albul şi negrul pot face furori şi în vara aceasta. Şi negrul singur rămâne în tendinţe, însă trebuie combinat cu accesorii metalice sau cu dantele aplicate manual.

Modele pentru fiecare

Rochii cu umerii supradimensionaţi, maxi, mulate, mini sunt în lumina reflectoarelor pe covorul roşu la prezentările de modă.
Trebuie doar să aveţi grijă ce model veţi alege, ţinând cont în principal de evenimentul la care veţi participa şi de momentul zilei în care are loc.
Pentru o seară specială la piscină, nu puteţi alege costumul de baie. Nici rochiile colorate sau tocurile nu prea se încadrează în peisaj, aşa că ar fi bine să optaţi pentru o rochie maxi. Uni, înflorate sau cu imprimeuri, din bumbac, voal sau dantelă, rochiile lungi ies mereu în evidenţă. Pentru un plus de eleganţă, le puteţi accesoriza cu multe brăţări, cu pălării care să vă ferească de soarele puternic, dacă petrecerea de la piscină este ziua, cu poşete încăpătoare. Sandalele cu toc subţire le puteţi înlocui cu platforme sau chiar cu şlapi havaianas. Orice variantă aţi alege, rezultatul e garantat.
Rochiile maxi sunt o alegere inspirată din modele de succes ale anilor ‘60-‘70. Ele au revenit pe podiumul de modă după ce o serie de vedete internaţionale, precum Jessica Alba, Nicole Ritchie, Lindsay Lohan sau Kate Hudson au adoptat acest model vestimentar ca parte a stilului lor. Rochiile maxi pot fi purtate de orice femeie, indiferent de înălţime, de generozitatea formelor sau de vârstă. Versatilitatea lor le ajută să se adapteze diferitelor momente ale zilei. O rochie albă sau cu imprimeuri multicolore poate fi purtată, de exemplu, pe timp de zi cu espadrile, cercei de inspiraţie etnică sau un colier cu mărgele mari, o geantă gen poştaş din piele întoarsă cu franjuri, iar seara ajutată de suprapuneri de brăţări masive aurii, sandale gladiator metalizate.
Dacă mai aveţi prin şifonier o rochie cu un umăr gol, nu trebuie să vă descotorosiţi de ea, pentru că este în vogă şi în acest an. Vă pune în evidenţă foarte bine bustul şi umerii, dând fluiditate ţinutei. Scurte sau lungi, aceste rochii nu necesită foarte multe accesorii, fiind deja o piesă extravagantă. O pereche de sandale cu toc înalt sunt suficiente pentru a vă completa ţinuta. Varianta scurtă a acestei rochii poate fi purtată pe timpul zilei, în vreme ce seara puteţi opta pentru rochia cu un umăr gol lungă până la glezne. Numeroase vedete de la Hollywood poartă acest model de rochie, iar Kim Kardashian a făcut o adevărată pasiune pentru acest model, fiind surprinsă la multe evenimente purtând aşa ceva.
Dacă aţi reuşit să vă recăpătaţi silueta, să daţi jos burtica puteţi îmbrăca o rochie mulată şi toate privirile vor fi aţintite asupra dumneavoastră.
Şi rochia cu pliuri se numără printre variantele pe care le puteţi alege pentru a afişa o imagine impecabilă, plină de eleganţă şi feminitate. Ea va ascunde şoldurile şi va scoate în evidenţă umerii şi decolteul.
Cu alte cuvinte, alegeţi cu încredere rochiile în această vară, fie că sunt maxi, mini, mulate în culori vii şi vă veţi bucura de aprecieri şi priviri admiratoare.

Un accesoriu indispensabil

Un accesoriu indispensabil la o rochie este poşeta. Numai că trebuie să aveţi puţină grijă înainte de a vă completa ţinuta cu o astfel de piesă. Pentru persoanele scunde sunt potrivite genţile de mici dimensiuni sau cele medii, iar pentru cele înalte – genţile voluminoase. Doar minipoşetele sau plicurile sunt potrivite pentru toate tipologiile.
Pentru zi merg cele uni sau cu printuri colorate, iar pentru seară, cele de mici dimensiuni, din materiale preţioase, cu sau fără aplicaţii, negre sau în culori nude.
Seara nu se vor purta genţi sau poşete din material textil, dar nici cele foarte colorate sau cu imprimeuri.
Genţile stil poştaş, care ne dau acel aer boem, dar şi genţile de umăr sau de mână au prioritate sezonul acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS