10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Veţi avea multă treabă, dar cum lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi, efortul nu vă va obosi. N-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program la serviciu, ceea ce vă va încurca într-o oarecare măsură planurile pentru timpul liber. Starea dumneavoastră generală este bună şi vă permite să faceţi faţă unor activităţi diverse atât în ceea ce priveşte serviciul, cât şi activităţile gospodăreşti.

  Taur
Orice greşeală pe care o veţi face în această perioadă vă va costa mult în viitor. În cazul în care sunteţi căsătorit, partenerul ar putea avea o realizare de care vă veţi bucura împreună. Dacă vi se va propune o călătorie, nu aveţi nici un motiv să o refuzaţi. Este posibil să primiţi o ofertă interesantă pentru o colaborare, dar nu este cazul să daţi un răspuns imediat.

  Gemeni
Traversaţi o perioadă extrem de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Va fi nevoie de multă alergătură pentru a rezolva situaţiile mai delicate ce se vor ivi la serviciu. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi situaţia materială.

  Rac
Sunteţi plin de vervă şi gata să vă implicaţi în activităţi de tot felul. Reuşiţi totuşi să vă puneţi în ordine priorităţile, ceea ce vă face mai sigur pe dumneavoastră, mai încrezător în propriile capacităţi. Dacă aveţi de luat hotărâri, fiţi încrezător, căci inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta. La serviciu va fi multă agitaţie, dar reuşiţi să faceţi faţă cu bine tuturor cerinţelor.
 
  Leu
Se pare că există cineva care nu vă doreşte binele. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi al căror rezultat nu-l puteţi controla. Există oportunităţi pentru a face schimbări favorabile în ceea ce priveşte serviciul. Totuşi, nu este o perioadă bună pentru a lua decizii importante. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil.

  Fecioară
Energia de care dispuneţi nu vă va aduce prea mari avantaje dacă vă veţi implica în activităţi minore. Încercaţi să vă stabiliţi priorităţile şi, mai ales, nu vă lăsaţi dus de val. Mare atenţie, căci este posibil să suferiţi un mic accident. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici sau cu rudele apropiate. Învăţaţi să daţi dovadă de răbdare şi înţelegere pentru cei din jur.

  Balanţă
Ar putea să apară unele nemulţumiri legate de relaţia dumneavoastră de dragoste. O discuţie lămuritoare nu ar fi binevenită, căci sunteţi cam impulsiv în această perioadă şi aţi putea face mai mult rău decât bine. Încercaţi să folosiţi la maximum energia de care dispuneţi, dar evitaţi să vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Relaţia cu colaboratorii va fi cam tensionată.

 Scorpion
Debordaţi de energie şi reuşiţi să vă implicaţi în activităţi diverse, cărora le veţi face faţă fără probleme. Din punct de vedere intelectual, beneficiaţi de o bună capacitate de concentrare. Şansele de succes în plan sentimental sunt mari, cu condiţia să vă orientaţi mai degrabă spre consolidarea relaţiei dumneavoastră. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de suflet!

 Săgetător
Cu colegii veţi reuşi să ajungeţi la un acord, iar neînţelegerile dintre voi se vor ameliora vizibil. Veţi fi mai creativ în această perioadă şi acest lucru vă va permite să ieşiţi în evidenţă în anturajul de la serviciu. Ar fi bine să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor în chestiunile importante. Nu este un moment favorabil pentru a încerca o discuţie lămuritoare cu şeful.

  Capricorn
Situaţia dumneavoastră profesională are şanse să se îmbunătăţească. Totuşi, nu este cazul să faceţi vreo schimbare de anvergură. Iniţiativele din această zi îşi vor arăta roadele ceva mai târziu. Reuşitele vor stârni admiraţia celor din jur. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Relaţia cu prietenii are toate şansele să se îmbunătăţească.

  Vărsător
Aţi putea obţine sprijinul colegilor într-o chestiune care vă va da serioase bătăi de cap. Vi se vor da noi sarcini de serviciu, dar veţi dispune de suficientă energie pentru a vă descurca fără probleme. Nu vă lăsaţi influenţat de cei ce doresc o realizare imediată. Prietenii sunt de partea dumneavoastră şi sunt dispuşi să vă sprijine cu tot ce pot, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile.

  Peşti
Se pare că cineva care nu vă prea iubeşte va încerca să vă pună piedici, dar vă veţi descurca excelent. Eforturile dumneavoastră vor fi, în sfârşit, apreciate de o persoană cu funcţie. N-ar fi exclus să fiţi obligat să vă implicaţi într-o activitate mai dificilă. Nu pierdeţi din vedere oportunităţile ce se vor ivi. În ceea ce piveşte cheltuielile, gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS