20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Sushi de aur
Amatorii de sushi care au şi un cont bunicel în bancă pot de acum să guste delicatesa lor preferată ornată cu foiţă de aur de 24 de carate şi diamante africane de 20 de carate. Această specialitate cu totul aparte aparţine bucătarului şi omului de afaceri filipinez Angelito Araneta Jr., care şi în trecut a creat astfel de delicatese preţioase, cum ar fi, de exemplu, „diamond cake“ – prăjitura cu diamante. O astfel de porţie de sushi-bijuterie costă 2.000 de dolari şi, în opinia bucătarului, este mâncarea perfectă pentru momentul unei cereri în căsătorie sau pentru a impresiona o femeie.

Sylvester Stallone, în rolul unui gangster

Cunoscutul actor Sylvester Stallone va da viaţă pe marele ecran celebrului gangster John „Dapper Don“ Gotti. După cum informează Tgcom.it, Stallone are „discuţii serioase“ cu John Gotti Jr., pentru pregătirea unui film despre viaţa faimosului gangster. Din câte se pare, producătorii nu s-au gândit încă la un regizor şi la un scenarist pentru această peliculă. Oricum, viaţa lui Gotti pare subiectul perfect pentru un film. Deşi cunoscut ca responsabil pentru 13 crime, extorcări, şantaj, pariuri ilegale, banditism şi obstrucţionarea justiţiei, Gotti a fost considerat întotdeauna omul imposibil de condamnat.

„Da“, la adâncime
40 de cupluri din Italia, pasionate de scufundări, au decis să îşi jure iubire eternă într-un mod cu totul inedit. După cum informează cotidianul italian La Reppublica, cei 80 de amorezi au decis să spună fatidicul „da“ la 12 metri adâncime, în insulele Tremiti, numite şi „perlele Adriaticii“. Ceremonia a fost oficiată de don Francesco Ciabattoni, preşedinte al asociaţiei de scafandri „L’anima blu“, precum şi preot paroh în Monteprandone (provincia Ascoli Piceno). În opinia acestuia, căsătoriile oficiate pe fundul mării sunt încununate de succes. Don Francesco a oficiat primul mariaj de acest fel în 2007, când în faţa lui s-au prezentat Giancarlo şi Raffaella, astăzi părinţi de gemeni. Alături de miri, la ceremonie au participat rudele, prietenii, precum şi mai multe echipe de salvare, pregătite să intervină în caz de nevoie. „A fost o experienţă minunată, imposibil de descris în cuvinte“, au ţinut să declare doi dintre miri. Ceremonia la adâncime a durat o oră, fiind urmată de o petrecere pe cinste cu toţi cei implicaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS