12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este necesar să discutaţi cu persoanele mai tinere din familie, pentru a ajunge la un acord în ceea ce priveşte chestiunile familiale. Este singura posibilitate de a rezolva problemele fără ca nimeni să nu aibă ceva de comentat. Încercaţi să înăbuşiţi în faşă orice urmă de dispută. În ceea ce priveşte cheltuielile, n-ar fi rău să fiţi mai precaut atunci când scoateţi banii din buzunar.

  Taur
În plan mental, funcţionaţi la limita superioară. S-ar putea să aveţi idei noi, pe care să le prezentaţi şi altora. Trăiţi o emoţie puternică şi aceasta v-ar putea ajuta să realizaţi ceva mai deosebit, să daţi dovadă de un plus de creativitate. Aţi putea măcar să schimbaţi puţin decorul în apartamentul dumneavoastră. De gust nu duceţi lipsă.

  Gemeni
Sunteţi tensionat şi asta vă creează greutăţi în comunicarea cu cei din jur. Dedicaţi-vă timpul activităţilor de divertisment, căci în această direcţie aţi putea avea rezultate care să vă satisfacă. În plan financiar, lucrurile nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi, iar cheltuielile par a nu se mai termina. Fiţi prudent în cazul în care doriţi să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni.

  Rac
Aveţi chef de o activitate mai deosebită, dar unele treburi vă mai reţin pe acasă. Nu faceţi totul de mântuială, căci se va găsi cineva din familie să vă facă observaţie. Pe plan social veţi avea o realizare, pe care, de fapt, o aşteptaţi de mai mult timp. Dacă aveţi de semnat acte, fiţi atent la toate detaliile, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături.
 
  Leu
Dacă vi se va face o propunere de petrecere a timpului liber, nu aveţi nici un motiv să refuzaţi. Nu încercaţi să faceţi totul numai după cum credeţi dumneavoastră de cuviinţă, deoarece nu veţi realiza mare lucru. Iniţiativele dumneavoastră au toate şansele să se bucure de succes, cu condiţia să ţineţi cont şi de părerea celor din jur. N-ar fi exclus să fiţi ceva mai pesimist în prima jumătate a zilei, dar vizita unor cunoştinţe vă va scoate rapid din această stare.

  Fecioară
Este posibil să primiţi o sumă de bani pe care o aşteptaţi de mai mult timp. Sunteţi cam obosit, dar ideile pe care le aveţi vă ajută să vă descurcaţi fără probleme. Cel mai favorizat rămâne totuşi domeniul intelectual, în care puteţi avea o realizare deosebită. În anturajul apropiat se vor ivi unele altercaţii şi ar fi bine să nu interveniţi.

  Balanţă
Este foarte posibil să obţineţi o aprobare pe care aţi cerut-o cu mult timp în urmă. Cineva din familie va avea probleme şi de aceea vă va solicita ajutorul. Oricum, lucrurile se vor rezolva fără nici un fel de emoţii. Sfaturile dumneavoastră înţelepte pot salva multă lume din încurcătură, dar ar trebui să fiţi precaut cu cei pe care nu-i cunoaşteţi suficient de bine.

 Scorpion
Staţi ca pe ghimpi în aşteptarea unei veşti, care întârzie. Dacă veţi da dovadă de mai multă răbdare va fi mai bine pentru toată lumea. Aţi face bine dacă aţi ieşi câteva ore, pentru a vă deconecta. De fapt, activităţile de divertisment vă vor permite să îmbinaţi utilul cu plăcutul. Cineva din familie vă va anunţa o mică realizare pe care o veţi sărbători împreună.

 Săgetător
De energie nu duceţi lipsă şi de aceea aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi dintre cele mai diverse. Sunteţi entuziast şi bine dispus, dar relaţia cu cei din jur este un pic tensionată. Puterea dumneavoastră de convingere este maximă, ceea ce vă permite să obţineţi promisiuni importante. Vi se propune o călătorie, dar nu este bine să o faceţi până când nu vă veţi rezolva toate urgenţele.

  Capricorn
Pentru astăzi ar fi de dorit să nu ascultaţi sfaturile celor mai tineri, care, deşi foarte binevoitori, dau dovadă de multă superficialitate. Cei vârstnici sunt cei care vă pot oferi stabilitatea de care aveţi nevoie. În cazul în care veţi avea ocazia să faceţi unele schimbări pe care le aveţi în vedere, ar fi bine să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. Răbdarea este cuvântul de ordine pentru această zi.

  Vărsător
În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, calităţile dumneavoastră au toate şansele să iasă în evidenţă. Aţi putea să faceţi o mulţime de drumuri şi nu are nici un rost să vă împotriviţi, căci aveţi toate şansele să puteţi îmbina utilul cu plăcutul. Fiţi totuşi atent, căci sunt posibile mici accidente. În ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur, evitaţi indiscreţiile.

  Peşti
Nu sunteţi în forma dumneavoastră cea mai bună, iar asta vă stârneşte îngrijorare în ceea ce priveşte sănătatea. De fapt, nu este nimic grav, atâta doar că trebuie să alocaţi mai mult timp odihnei. Relaţia cu prietenii poate fi cam încordată, aşa că evitaţi discuţiile în contradictoriu. O sumă de bani v-ar putea intra în buzunar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS