21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Natalia Barbu lansează single-ul „I Feel So Good“
Artista Natalia Barbu revine pe piaţa muzicală autohtonă cu o nouă piesă după o pauză de trei, în care cariera ei s-a desfăşurat mai puţin în vizorul publicului.
„În ultima perioadă, chiar dacă nu am fost permanent în vizorul publicului din România, am muncit. Am experimentat diferite genuri muzicale, am reuşit chiar să înregistrez un album de muzică populară cu orchestra Naţională de Muzică Populară Lăutarii, la Chişinău. Am cântat jazz, soul, pop rock, am călătorit mult graţie turneelor prin USA, Canada şi alte ţări europene“, povesteşte Natalia.
„I Feel So Good“, noua piesă a Nataliei este compusă de Smiley.

Cargo, pe aceeaşi scenă cu Iron Maiden
Cargo, una dintre trupele rock emblematice ale României, va deschide concertul formaţiei Iron Maiden care va avea loc pe 15 august, la Cluj.
Cargo a fost înfiinţată în 1985 în Timişoara şi are o experienţă de scenă de peste un sfert de secol şi numără nouă albume de studio, dintre care şi un best of intitulat „XXII“, o compilaţie care conţine cele mai cunoscute piese ale formaţiei.
De-a lungul carierei trupa a fost premiată pentru muzica sa în nenumărate rânduri, obţinând un premiu la MTV Romanian Music Awards în 2005 pentru „cea mai bună trupă rock“, dar şi două „Discuri de Aur“ pentru vânzările albumelor „Spiritus Sanctus“ şi „XXII“. Concertul Iron Maiden face parte din turneul „The Final Frontier“, ce anticipează apariţia albumului cu acelaşi nume. Biletele sunt disponibile on line, pe www.servuscluj.ro, la preţul de 100 de lei.

The Marker, într-un turneu caritabil
Formaţia The Marker, câştigătoarea „GBOB 2008“ România şi a Cerbului de Argint 2009, a plecat într-un turneu caritabil pentru strângerea de fonduri care vor merge către un adolescent de numai 14 ani, bolnav de o formă rară de cancer. Băieţii vor urca pe scenă alături de Alexandra Ungureanu, Class, Bodo (Proconsul), Mihai Trăistariu, Blaxy Girls, George Hora, Kamelia, Grimus şi alţii.
În cadrul turneului organizat de Fundaţia „Nu-Mă-Uita“ şi casa de discuri Roton, artiştii vor ajunge în nouă oraşe în perioada 3-19 iunie.

Andreea Fried, faţă în faţă cu Steven Tyler
Andreea Fried a avut parte de o experienţă de zile mari. Vedeta Prima TV a fost la concertul Aerosmith de la Sao Paulo şi i-a luat un interviu în exclusivitate lui Steven Tyler.
„A fost un concert genial, fanii erau în extaz. Chiar dacă membrii trupei au în jur de 60 de ani, nu-şi arată vârsta. Au reuşit să facă un show de zile mari. Am fost foarte norocoşi şi am reuşit să-i luam şi un interviu lui Steven Tyler şi Joe Parry, care ne-au dezvăluit câteva dintre secretele succesului. Steven şi Joe mi-au găsit şi un nickname, «Frieda from Transilvanya»“, mărturiseşte Andreea.

Inna filmează în Londra
Inna, denumită de ziariştii britanici „cenuşăreasa modernă“, se pregăteşte de filmări pentru un nou clip, care va însoţi hitul „10 Minutes“. Prinsă între concerte în toate colţurile lumii şi înregistrări în studio, artista va petrece câteva zile la Londra pentru a filma alături de celebrul regizor britanic Paul Boyd, al cărui palmares include colaborări cu Celine Dion, Shania Twain, Kylie Minogue, Lenny Kravitz şi The Backstreet Boys. Opţiunea de a plasa clipul Innei în capitala britanică a aparţinut chiar regizorului, care a considerat că mesajul piesei „10 Minutes“ se potrivesc cu viaţa de noapte energică şi avangardista a Londrei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII