16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Weekend excelent pentru Berbeci, din punct de vedere financiar.
O investiţie bine plasată cu ceva timp în urmă va aduce mari beneficii şi este, de asemenea, posibil să vi se restituie o importantă sumă de bani. Atenţie sporită însă la accidente minore! Partenerul vă este alături în tot ceea ce întreprindeţi şi ar fi bine să daţi dovadă de ceva mai multă afecţiune deoarece este posibil să se simtă neglijat. Nişte tensiuni în familie le vor tulbura un pic weekendul.

  Taur
Taurii păşesc cu dreptul în acest sfârşit de săptămână, sunt plini de vitalitate, au o energie de-a dreptul molipsitoare. În plan personal însă, lucrurile nu stau la fel de bine, fiind posibil ca persoana iubită să îşi dorească o schimbare de atitudine din partea acestora. Suprasolicitarea le va crea probleme de sănătate, aşa că e bine să asculte semnalele organismului şi să nu-şi forţeze limitele.

  Gemeni
Pentru Gemeni se anunţă o perioadă fastă flirturilor şi cuceririlor. Cu personalitatea lor jucăuşă reuşesc să farmece fără drept de apel o persoană pe care o aveau de mult în vizor. Atenţie însă, este bine să cântăriţi de două ori înainte de a lua o decizie. O surpriză ar putea veni din partea unor rude sau prieteni de departe, care le pregătesc o vizită.

  Rac
Un pas înainte, doi înapoi, cam acesta va fi ritmul Racilor. Oricâte eforturi vor depune, prezenţa lui Mercur în casa lor zodiacală le va pune beţe în roate. Pot avea, de asemenea, stări psihice oscilante care îl vor deruta pe partenerul de viaţă, riscând astfel izbucnirea unor conflicte. Nu disperaţi! Când Mercur va începe să retrogradeze, lucrurile vor intra pe făgaşul normal. Există posibilitatea unei călătorii lungi în interes personal.

  Leu
Leii, firi solare şi optimiste prin definiţie, vor avea de înfruntat unele mici probleme în sfera socială din cauza unei nervozităţi accentuate cauzate de stresul din ultima perioadă. Cu toate acestea, weekendul va fi bun, cu multe împliniri pe plan afectiv. Partenerul le va face o surpriză de zile mari, deşi în ultima vreme l-au cam neglijat. În plan financiar, situaţia este sub control, deşi duminică sunt tentaţi să cheltuiască mai mult pentru o escapadă în afara oraşului, departe de viaţa tumultuoasă a acestuia.
 

Fecioară
Pentru Fecioare se anunţă un sfârşit de săptămână fără evenimente majore, dar cu bucurii şi satisfacţii obţinute din lucruri mărunte. Cu banii ar fi bine să nu arunce în stânga şi în dreapta, nu este momentul. Un prieten apropiat le roagă să îl ajute într-o problemă şi nu-l pot refuza. O mică gafă pe care o fac în dragoste le va crea emoţii.

  Balanţă

Balanţele sunt asaltate de o serie de probleme în carieră, ce trebuia rezolvate mai demult, dar pe care le-au tot amânat. Nu este cazul să se impacienteze: înarmate cu răbdare şi voinţă, vor reuşi să treacă cu bine peste ele. În plan afectiv însă, nu este cazul să se îngrijoreze. Persoana iubită le va sta alături indiferent de ceea ce se întâmplă şi le-ar face bine să petreacă mai mult timp alături de ea, poate chiar să-şi facă timp pentru un weekend în doi.

  Scorpion
Scorpionii sunt preferaţii zodiacului. Financiar, stau excelent, iar în carieră lucrurile evoluează în direcţia dorită. Atenţie la concurenţa neloială! În dragoste, sunt nişte răsfăţaţi, partenerul le va satisface toate poftele. Dacă sunt singuri, nici o problemă, sex-appeal-ul lor este uimitor şi nu vor duce lipsă de admiratori. Poate nu e cazul acum să se orienteze spre o relaţie serioasă, dar se întrevede o aventură spumoasă la orizont, pe care, în mod cert, nu o vor uita prea curând.

  Săgetător
Pentru Săgetători urmează un sfârşit de săptămână agitat, plin de proiecte şi de activităţi ce presupun efectuarea unor călătorii în afara localităţii. Trebuie acordată o atenţie sporită stării de sănătate, deoarece în ultima perioadă s-au suprasolicitat la locul de muncă. În dragoste, lucrurile merg bine, deşi există unele neînţelegeri şi reproşuri din partea persoanei iubite. Vor dispărea de îndată ce vor realiza că au şi ei o parte din vină şi îşi vor face curaj să îşi recunoască greşeala.

  Capricorn
Capricornii ar trebui să îşi facă o serie de analize de rutină, mai ales dacă au trecut de 30 de ani. Problemele financiare, care păreau până acum imposibile, îşi găsesc în sfârşit rezolvarea, mulţumirile revenindu-i unui bun prieten, care i-a ajutat şi i-a sfătuit. Tocmai când se gândeau la cât sunt de singuri, iată că o iubire mai veche le dă târcoale.

  Vărsător
Vărsătorii se întreabă, probabil, de unde atâta energie dintr-o dată. Vioiul Jupiter a intrat în semnul lor zodiacal şi le dă aripi în toate sferele vieţii. Chiar dacă vor mai apărea pe ici, pe colo, ceva probleme, nici una nu va fi de nerezolvat, căci au pe cineva aproape care le poartă de grijă. Indicat ar fi să petreacă mai mult timp în compania familiei, care s-ar putea simţi uşor neglijată, Vărsătorii fiind prea preocupaţi de ei înşişi în ultima perioadă.

  Peşti
Pentru Peşti, se preconizează un sfârşit de săptămână de-a dreptul uimitor. Financiar o duc foarte bine, în cariera vor avansa ori vor obţine o mărire de salariu binemeritată, după efortul susţinut din ultimele luni. În plan afectiv, vor fi degajaţi şi vor fi surprinşi în mod plăcut de o veste neaşteptată, cum ar fi o cerere în căsătorie sau vestea venirii pe lume a unui bebe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS