22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Radu Vâlcan, pentru ultima dată la „Poveştiri adevărate“
Radu Vâlcan va prezenta astăzi pentru ultima dată împreună cu Ioana Maria Moldovan emisiunea „Poveştiri adevărate“. El va intra apoi în vacanţă pentru ca în luna iulie să înceapă filmările pentru viitorul proiect MediaPro Pictures pentru Acasă, al cărui protagonist este.  
Fiind din august 2009 prezentator al emisiunii „Poveştiri adevărate“, Radu mărturiseşte că a învăţat foarte multe de la întreaga echipă: „Poveştirile mi-au oferit posibilitatea să evoluez. Am lucrat cu oameni extraordinari, cu profesionişti, şi am avut parte de susţinerea totală a întregii echipe. Prin natura subiectelor, am trăit emoţii foarte mari. Este o emisiune grea, care te răscoleşte şi te dezvoltă, iar munca tuturor celor din spate este formidabilă. Îmi va fi dor de toţi, dar colaborarea mea cu ei nu se va opri aici. Sunt oameni deosebiţi, persoane de la care am învăţat multe. Sunt onorat că am făcut parte din această echipă“. Radu va pleca pentru aproximativ o lună în Los Angeles, unde va îmbina utilul cu plăcutul, se va bucura de vacanţă şi se va înscrie la cursuri de actorie care îl vor pregăti şi mai mult pentru rolul de arab pe care îl interpretează în viitorul proiect MediaPro Pictures pentru Acasă: „Respect munca pe care o depun în noul proiect şi pe oamenii care au încredere în mine, m-am gândit să încep un curs de actorie în Los Angeles. Este un plus pe care vreau să-l adaug, pe lângă orele intensive de acest gen pe care le susţin împreună cu regizorii pe platourile de la Buftea“, declară Radu.

Alicia Keys va deveni mămică
Cântăreaţa şi compozitoarea americană Alicia Keys va deveni pentru prima dată mămică. Alicia Keys este logodită cu rapperul şi producătorul muzical Swiss Beatz, de 31 de ani, care are un fiu din prima căsătorie. De altfel, cei doi amorezi intenţionează să îşi oficializeze relaţia în cadrul unei ceremonii private, care va avea loc la sfârşitul acestui an. Deocamdată, Alicia Keys, de 29 de ani, se află în turneu în Europa şi urmează să cânte, în iunie, la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Africa de Sud. Nu se cunoaşte pentru moment data la care se va naşte primul copil al artistei americane.

Naomi Campbell s-a cuminţit
Celebrul supermodel american Naomi Campbell pare decis să renunţe definitiv la viaţa agitată şi să se cuminţească. Vedeta a recunoscut că vremurile nebune din tinereţe au făcut-o de multe ori să se deteste.
„Ca să fiu sinceră, erau momente când mă gândeam că nu voi supravieţui. În special perioada dintre 1998 şi 2005 a fost foarte proastă. În acea vreme evitam să mă uit în oglindă, pentru că nu îmi plăcea persoana pe care o vedeam. Aşa că a trebuit să aflu ce vreau şi ce nu vreau. Ca model, eşti obişnuit să fii pe punctul de plecare, aşa că numai faptul că stai jos şi te gândeşti la ceva te înnebuneşte. Aveam multe probleme. Beam foarte mult, aşa că m-am dus la Alcoolicii Anonimi ca să mă opresc“, a mărturisit supermodelul.
Acum însă, Naomi pare să îşi fi revenit. „M-am maturizat. Vreau să duc o viaţă calmă. Am terminat-o cu petrecerile. Când îmbătrâneşti, lucrurile care păreau semnificative pentru tine când aveai 20 de ani îşi pierd brusc din importanţă“, a completat Naomi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS