6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Telefon Blackberry uriaş, expus la Paris
Compania canadiană Rim, producătorul telefoanelor mobile Blackberry, a instalat timp de două zile, în Centrul Georges Pompidou din Paris, un Blackberry uriaş funcţional. Potrivit site-ului journal-du-mobile.com, unul dintre obiectivele acestei strategii promoţionale este acela de a schimba percepţia publicului asupra telefonului Blackberry, care este considerat un produs „prea serios“. În cadrul unui concurs organizat şi promovat pe site-ul de socializare Facebook, timp de două zile, telefonul mobil uriaş a transmis şi afişat mii de mesaje compuse de internauţi şi trimise prin intermediul Facebook. Utilizatorii reţelei de socializare şi-au împărtăşit gusturile, preferinţele şi pasiunile cu miile de vizitatori ai Centrului Georges Pompidou.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony îşi reînnoiesc jurămintele
Jennifer Lopez şi Marc Anthony marchează cea de-a şasea aniversare a căsătoriei printr-o ceremonie în timpul căreia îşi vor reînnoi jurămintele făcute în faţa altarului, informează site-ul starpulse.com. Cei doi şi-au pus pirostriile în 2004, iar în 2008 şi-au jurat din nou credinţă, la aniversarea căsătoriei. Anul acesta însă, Marc Anthony vrea să sărbătorească anii de mariaj cu Jennifer Lopez şi printr-o petrecere fastuoasă, pentru a arăta că relaţia lor merge excepţional, în ciuda părerii scepticilor, care nu dădeau prea multe şanse acestei căsnicii. „Ne-am dat seama că pariurile făcute în legătură cu mariajul nostru au încetat după ce am aniversat cinci ani de căsnicie, aşa că am aşteptat cu nerădbare această a şasea aniversare“, a explicat glumind Marc Anthony. Ceremonia de reînnoire a jurămintelor va avea loc pe 5 iunie, la vila pe care Jennifer Lopez şi Marc Anthony o deţin în regiunea Hidden Hills din California.

Animal ciudat descoperit în Canada
Doi canadieni au descoperit un animal care încă nu a putut fi identificat de cercetători, informează site-ul zigonet.com. Cei doi se plimbau în apropierea unui lac, iar în timpul promenadei câinele care îi însoţea a văzut în apă cadavrul unei fiinţe ciudate, pe care l-a scos la mal. Canadienii au constatat cu uimire că respectivul animal semăna oarecum cu o vidră, dar nu avea blană pe craniu şi nici pe membre, avea dinţi ca animalele de pradă şi o coadă asemănătoare cu cea a unui şobolan. După ce a fost descoperit ciudatul animal, speculaţiile nu au întârziat să apară, una dintre ipoteze fiind aceea că ar fi fost vorba de o combinaţie între o vidră şi un porc mistreţ. Animalul a fost comparat cu o altă bestie, descoperită în 2008 în apropiere de New York în condiţii similare şi care nu a fost identificată nici până în ziua de azi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS