3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPizza cu şuncă şi ou

Pizza cu şuncă şi ou

Ingrediente (pentru 4 porţii): 4 blaturi de pizza congelate, 8 felii subţiri de şuncă afumată (bacon), fără şorici, 4 linguri de sos de roşii, 125 g de mozzarella rasă, 4 ouă, 12 roşii cherry, ulei de măsline şi oţet balsamic, sare şi piper, frunze de rucola pentru servire.
Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 200°C. Aşezaţi hârtie de copt pe fundul unei tăvi, apoi întindeţi şunca astfel încât să formeze un singur strat. Daţi şunca la cuptor timp de 5-6 minute, până când devine puţin crocantă. Scoateţi tava cu bacon, îndepărtaţi hârtia, apoi tapetaţi tava cu ulei. Puneţi în tavă blaturile de pizza şi ungeţi-le cu sos de roşii. Puneţi câte două felii de şuncă pe fiecare blat şi presăraţi brânză mozzarella pe fiecare. Spargeţi un ou în mijlocul fiecărei pizza, apoi aşezaţi câte trei roşii cherry lângă ou, pe lateral. Turnaţi puţin ulei de măsline pe fiecare pizza, asezonaţi cu sare şi piper, apoi daţi totul la cuptor timp de şase minute sau până când oul s-a copt, iar roşiile au început să se usuce. Pe fiecare pizza, presăraţi câteva frunze de rucola şi puţin oţet balsamic şi serviţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU