15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Ziua nu este deloc fatidică pentru dumneavoastră. Ea marchează fie întărirea sentimentelor de dragoste existente deja, fie apariţia unei noi relaţii de iubire, care poate avea un curs spectaculos. Azi nu duceţi lipsă de timp. Cu soluţiile dumneavoastră mereu originale veţi reuşi să rezervaţi mai mult timp familiei şi celor apropiaţi.

  Taur
Sentimentele dumneavoastră de iubire se vor îndrepta mai degrabă generic asupra familiei decât a partenerului, pe care îl mai ţineţi întrucâtva la distanţă, chiar dacă o faceţi involuntar. Prietenii vă dau informaţii preţioase, fiindu-vă de mare ajutor atunci când vine vorba despre plasarea corectă a unor bani.

  Gemeni
Popularitatea de care vă bucuraţi printre colegi are şi o latură neplăcută, în sensul că vă asaltează cu toţii, e drept, cu cele mai bune intenţii: să mergeţi la o cafea sau să staţi la taclale. Azi sunteţi mai sensibil decât de obicei şi nu înţelegeţi ce este cu această emotivitate. Evitaţi orice discuţie în contradictoriu pentru că veţi avea tendinţa să exageraţi. Dacă e cazul să luaţi decizii importante, încercaţi să le amânaţi.

  Rac
Veţi fi negociatori abili, nescăpând nici o ocazie de câştig şi dându-vă seama dintr-o privire cum puteţi obţine maximum de avantaje din orice situaţie. Iniţiativele noi sunt binevenite. Nu vă lăsaţi copleşit de viziuni sumbre, încercaţi să gândiţi pozitiv. Astăzi încercaţi să vă bazaţi pe simţul umorului.
 
  Leu
Atenţie la investiţii. Se poate să se exercite presiuni asupra dumneavoastră pentru a face o investiţie împreună cu un bărbat – la iniţiativa acestuia, însă ar putea fi o aventură cu sfârşit incert. Astrele vă induc o uşoară stare de confuzie. Pricepeţi destul de greu chiar şi mesajele care vă sunt transmise cu claritate. Aveţi neapărat nevoie de odihnă sau de o activitate care să vă relaxeze.

  Fecioară
Comunicarea cu şefii este deosebit de bună. Aceştia vor fi deschişi propunerilor dumneavoastră. Şi foarte dispuşi să vă dea tot sprijinul pentru a vă concretiza ideile. Simţul şi precizia nu dau greş. Ocupaţi-vă de problemele personale, iar dacă vi se cere sfatul pe alte planuri acţionaţi calm, cu prudenţă. Dacă la sfârşitul zilei aveţi stări de nemulţumire înseamnă că trăiţi prea mult în trecut.

  Balanţă
Certurile din cuplu se răresc, mai rămân resentimentele partenerului, de la care vă doriţi în continuare mai multă intensitate, în timp ce el vrea mai multă independenţă. Chiar dacă nu sunteţi tocmai în apele dumneavoastră, reuşiţi să daţi impresia că totul merge foarte bine.

 Scorpion
Dumneavoastră şi şefii vorbiţi limbi diferite, iar ceea ce aveţi de spus va fi primit cu răceală sau neîncredere de superiori. Lucrurile se complică mai mult pentru că se pare că aveţi de-a face şi cu colegi arţăgoşi. Cu banii nu staţi strălucit. Dar nici nu vă agitaţi prea tare. E clar că treceţi printr-o pasă proastă şi nu puteţi face mai mult decât să vă împăcaţi cu situaţia. Pe seară primiţi o veste bună, dar n-are nici o treabă cu banii.

 Săgetător
Vă înţelegeţi bine cu superiorii, ştiţi să vă puneţi în valoare fără a leza orgolii, iar felul firesc şi deschis în care abordaţi problemele profesionale va atrage respect şi simpatie. Un cadou sau nişte bani aşteptaţi vă vor crea o surpriză plăcută. Sunteţi plin de vervă, vă deplasaţi mult, vă vedeţi cu multe persoane, aranjaţi şi negociaţi tot felul de lucruri.

  Capricorn
Relaţia de cuplu e singura care scârţâie. Aveţi parte de un partener nervos, imprevizibil, care poate avea ieşiri agresive în momentul în care îi atrageţi atenţia asupra comportamentului său. Nu judecaţi pe alţii pe baza actualelor simpatii sau antipatii şi asiguraţi-vă că stilul dumneavoastră de viaţă nu stârneşte invidia sau gelozia.

  Vărsător
Vă merge foarte bine, puteţi câştiga inclusiv la jocuri de noroc. Cum cheltuiţi banii e altă socoteală, pentru că sunteţi tentaţi să faceţi tot felul de achiziţii extravagante. Sunteţi cam nemulţumit şi asta ar putea genera neînţelegeri cu colegii de serviciu. Situaţia se îmbunătăţeşte spre sfârşitul zilei, când sunteţi invitat să semnaţi nişte acte pentru o colaborare de lungă durată.

  Peşti
Suferiţi de temerea nefondată că nu veţi ajunge la statutul de excelenţă la care aspiraţi şi s-ar putea ca acest comportament pasiv-agresiv să nu fie pe placul şefilor. Este o zi ceva mai liniştită, în care puteţi face proiecte. Vă preocupă mai mult cariera şi imaginea publică. În această perioadă vă bucuraţi de popularitate, aşa că veţi primi sprijin pentru orice întreprindeţi. Pe seară, cineva apropiat vă face nişte surprize plăcute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS