6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă veţi bucura de unele idei geniale, însă va fi nevoie de ceva timp până să reuşiţi să le puneţi în practică. Pentru a vă da seama de ceea ce vă doriţi şi de ceea ce sunteţi dispus să faceţi vă va trebui ceva timp. Veţi avea parte de o seară deosebită, în contextul unei întâlniri romantice. Aveţi tendinţa de a fi nerealist din cauza stării emoţionale cu care vă confruntaţi. Veţi avea ocazia să discutaţi cu cineva important despre planurile dumneavoastră de viitor.

  Taur
Veţi descoperi noi modalităţi, mult mai creative, de a vă îndeplini visurile. Unele cheltuieli neprevăzute care apar pe parcursul zilei vă vor determina să faceţi o scurtă reevaluare financiară. Spre seară, veţi reuşi să vă reechilibraţi spiritual prin intermediul meditaţiei. Vă vedeţi nevoit să daţi prea multe răspunsuri în această perioadă, aspect care vă împiedică să vă concentraţi asupra a ceea ce aveţi de făcut. Întâlniri noi şi interesante pot apărea în contextul unor călătorii.

  Gemeni
Sunteţi inspirat să cereţi o mărire de salariu, dat fiind faptul că în ultima perioadă aţi muncit mai mult şi aţi obţinut rezultate spectaculoase. Sunteţi extrem de energic şi productiv pe tot parcursul zilei. Sfatul unui membru al familiei sau al unui prieten vechi de încredere pare să vă ajute enorm. Veţi avea ocazia să cunoaşteţi oameni noi şi interesanţi prin intermediul unor activităţi legate de serviciu.

  Rac
Pentru a vă asigura siguranţa pe viitor, sunteţi decis să faceţi o analiză detaliată a bugetului. Dacă veţi intra în conflict cu un vecin sau cu un coleg, evitaţi să deveniţi foarte încăpăţânat. Fiţi atent la exprimare şi evitaţi să spuneţi anumite lucruri care ar putea fi dăunătoare mai târziu. Veţi putea experimenta circumstanţe neobişnuite spre seară. Aveţi nevoie de o vacanţă şi nu ar fi rău să vă gândiţi mai serios la acest lucru.
 
  Leu
Veţi reuşi să faceţi o investiţie pe care v-o doreaţi de mult timp, însă fiţi pregătit să plătiţi pentru calitate, pentru a vă asigura că aveţi ceea ce vreţi. E posibil să vă confruntaţi la un moment dat cu o problemă pe care aţi ignorat-o în ultima vreme şi nu ar fi rău să îi acordaţi atenţie acum. Fiţi atent, întrucât aveţi tendinţa de a aduce acuze atunci când ceva nu merge bine. Comunicaţi destul de dificil cu colegii de la locul de muncă.

  Fecioară
Sunteţi în centrul atenţiei, posibil datorită felului dumneavoastră deschis de a comunica. Veţi avea de făcut plăţi neprevăzute, iar aceasta vă va determina să faceţi o verificare a situaţiei financiare. În contextul unor activităţi de grup vor apărea noi oportunităţi în plan sentimental, însă cel mai probabil acestea vor fi de scurtă durată. Fiţi explicit cu cei din jur şi nu lăsaţi loc de interpretări.

  Balanţă
Vă veţi confrunta cu ceva probleme financiare şi de sănătate. Sunteţi productiv pe tot parcursul zilei, veţi avea grijă de corespondenţa restantă sau vă veţi ocupa de lista apelurilor telefonice. Spre seară, fiţi flexibil şi acceptaţi o invitaţie în ultimul minut. Veţi întâlni persoane care vă vor ajuta să vă organizaţi mai bine în ceea ce faceţi şi să vă formaţi noi obiective. Încercaţi să fiţi rezonabil în toate astăzi şi încercaţi să îi convingeţi pe ceilalţi să vă urmeze.

 Scorpion
Sunteţi pregătit să avansaţi pe un proiect, însă asiguraţi-vă înainte de toate că aveţi un start bun. Încăpăţânarea dumneavoastră vă poate afecta în diverse contexte, de aceea este bine să ştiţi unde să vă opriţi. Puteţi realiza tot ceea ce v-aţi propus, însă doar dacă evitaţi gândirea negativă. Nu sunteţi prea stabil din punct de vedere emoţional, de aceea fiţi atent să nu spuneţi lucruri pe care le veţi regreta. În plan sentimental, lucrurile par să meargă destul de greu.

 Săgetător
Conştientizaţi mult mai uşor totul, veţi reuşi să faceţi lucrurile mult mai repede şi mai uşor. Mare atenţie, căci graba poate produce accidente. Veţi lua în considerare doar sarcinile cu adevărat importante şi vă veţi baza pe intuiţie mai mult decât de obicei. Pentru a găsi răspunsurile de care aveţi nevoie, apelaţi la meditaţie. Folosiţi-vă de experienţa pe care o aveţi pentru a vă face noi cunoştinţe. Vă concentraţi mai mult pentru a fi atent şi responsabil.

  Capricorn
Aveţi senzaţia că oamenii din jur vă cer ajutorul la nesfârşit; cu toate acestea, dumneavoastră păreţi să daţi dovadă de generozitate. Spre seară, vă veţi reîmprospăta conştiinţa şi vă veţi orienta atenţia spre lucrurile cu adevărat importante. Vă puteţi bucura de avantaje majore în plan profesional, dacă veţi finaliza anumite proiecte la timp. Vă veţi bucura de interacţiune cu persoane ce vin din medii diferite. În plan sentimental, vor apărea mici schimbări.

  Vărsător
Atenţie, astăzi gândurile dumneavoastră sunt în conflict cu sentimentele. Dacă vă veţi putea desprinde de aspectele emoţionale ale unei confruntări, veţi reuşi să găsiţi adevărul în concepţiile celorlalţi. Trebuie să rezistaţi tentaţiei de a vă răzbuna sau de a vă pedepsi. Spre seară, încercaţi să vă restauraţi sentimentul de echilibru interior. Vă plictisiţi repede, de aceea programaţi-vă suficiente activităţi pentru a vă menţine interesul activ.

  Peşti
Sunteţi pus în situaţia de a cântări o decizie financiară şi va trebui să luaţi în considerare cu atenţie argumentele pro şi contra. Veţi reuşi să depăşiţi cu uşurinţă un sentiment de vinovăţie, atunci când cineva va încerca să vă facă responsabil. Pentru a vă spori gradul de conştientizare a sarcinilor dumneavoastră, încercaţi să schimbaţi ordinea lucrurilor pe care le aveţi de făcut. Nu intraţi în discuţii aprinse şi gândiţi înainte de a acţiona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS