17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Artist tatuator la trei ani

Ruby Dickinson este o fetiţă de trei ani din Ţara Galilor care are toate şansele să intre în Cartea Recordurilor drept cel mai tânăr artist tatuator din lume, informează site-ul 7sur7.be. Micuţa a învăţat tainele acestei meserii de la tatăl său, care încurajează pasiunea fiicei sale şi chiar a comandat un pistol de tatuaj special făcut pe măsura fetiţei. Ruby va primi aparatul de tatuat când va împlini vârsta de patru ani, iar tatăl ei i-a promis că o va lăsa să deseneze ceva special pentru a-i face inaugurarea. Până atunci, fetiţa îşi exersează talentul cu ajutorul unui pistol de tatuat din atelierul tatălui său, care spune cu mândrie că odrasla lui deja poate desena foarte bine animalul ei preferat – un păianjen. Bărbatul speră ca fetiţa lui să bată recordul în acest domeniu, care este momentan deţinut de un canadian de cinci ani care a tatuat un fluture pe braţul tatălui său.

Agresiune cu un piton pe post de armă

Un american a fost arestat pentru agresiune după ce a lovit un bărbat folosind drept armă un … piton de peste un metru, informează portalul web.orange.co.uk. Victima, Jeffery Culp, de 47 de ani, le-a povestit poliţiştilor că s-a certat puţin cu agresorul, Tony Smith, pentru că acesta din urmă făcea un zgomot infernal în camera de motel unde era cazat. Victima s-a dus să îl apostrofeze şi a crezut că discuţia s-a încheiat atunci. Numai că la scurt timp Smith l-a văzut pe Culp în holul motelului, s-a dus la el, l-a bătut pe umăr şi l-a lovit cu pitonul peste faţă, probabil pentru a se răzbuna. Victima le-a declarat poliţiştilor că îl mai văzuse pe Smith umblând cu şarpele prin motel şi a încercat să se ferească de el, pentru că îi este foarte frică de reptile. Culp s-a ales cu câteva zgârieturi şi cu o sperietură zdravănă, iar Smith a fost acuzat de agresiune.

Ursuleţ îngrijit ca un copil

O chinezoaică a adoptat un pui de urs pe care îl tratează ca pe un bebeluş – îl hrăneşte cu lapte şi îi pune scutece. Portalul web.orange.co.uk informează că ursuleţul, botezat Hu Niu, a fost găsit de o femeie care locuieşte pe creasta unui munte. Aceasta şi-a dat seama că puiul de urs fusese abandonat de mama lui, aşa că l-a luat şi l-a dus la un centru de salvare şi îngrijire a animalelor sălbatice. Animalul era într-o stare jalnică şi nimeni nu credea că va supravieţui, numai că Huang Lijie, un medic veterinar din localitate, l-a luat şi l-a îngrijit cum a ştiut mai bine, iar acum ursuleţul creşte pe zi ce trece. Femeia îl hrăneşte de patru ori pe zi cu lapte şi cereale pentru bebeluşi, îl lasă să se joace cu alte animale şi îl leagănă în fiecare seară, ca să adoarmă. În plus, ca măsură suplimentară de precauţie, ursuleţul a fost „dotat“ şi cu scutece. Hu Niu cântăreşte deocamdată şapte kilograme, iar când va ajunge la greutatea de 20 de kilograme va fi eliberat în sălbăticie, pentru a trăi ca un urs adevărat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS