21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Încercaţi să nu aveţi un comportament egoist şi individualist, altfel riscaţi să-i supăraţi pe cei dragi; gândiţi-vă bine la alegerile pe care le faceţi şi la modul în care sunt afectaţi şi cei din jurul dumneavoastră. Ar fi cazul să vă organizaţi puţin responsabilităţile şi angajamentele înainte de a vă putea stabili priorităţile. E posibil să fiţi nevoit să vă abandonaţi planurile proprii atunci când o persoană apropiată vă va solicita în această seară.

  Taur
Menţineţi-vă direcţia şi nu uitaţi să vă respectaţi angajamentele făcute. Cea mai mare provocare pentru dumneavoastră este aceea de a stabili noi limite în relaţia cu persoanele dragi; simţiţi nevoia să vă fiţi mai în siguranţă şi să aveţi mai multă încredere în dumneavoastră înşivă. La serviciu, aţi putea fi mai eficient dacă aţi încerca să aflaţi în ce stadiu se află colegii dumneavoastră cu lucrul la un proiect important.

  Gemeni
Astăzi veţi fi mai artistic şi mai creativ decât de obicei şi veţi căuta să vă exprimaţi talentele prin muzică, artă sau chiar poezie. V-ar fi mai uşor să vă descurcaţi în prezent dacă aţi face o listă cu toate responsabilităţile curente şi dacă încercaţi să mai delegaţi o parte din sarcinile dumneavoastră. Se pare că veţi asista la o situaţie în care o persoană apropiată învaţă o lecţie dureroasă de viaţă; nu uitaţi să luaţi aminte din asta şi evitaţi să faceţi şi dumneavoastră aceleaşi greşeli.

  Rac
Sunteţi tentat să visaţi cu ochii deschişi pe tot parcursul zilei, însă veţi reuşi totuşi să rămâneţi cel puţin cu un picior pe pământ. Înainte de a lua o decizie şi înainte de a vă implica în conversaţii emoţionale, fiţi sigur că v-aţi înţeles şi rezolvat conflictele interioare. E o zi bună pentru a face activităţi pe cont propriu şi mai puţin în grup. Nu dezvăluiţi celorlalţi informaţii confidenţiale.
 
  Leu
Sunteţi destul de încrezător astăzi şi reuşiţi să vă exprimaţi cu uşurinţă ideile, chiar dacă de regulă preferaţi să evitaţi confruntările de acest gen. Încercaţi să vă impuneţi nişte limite clare în relaţiile cu cei dragi şi cu colegii de muncă; în caz contrar, nu veţi reuşi să vă finalizaţi treburile. Spre seară, vă implicaţi într-un proiect mai creativ; un hobby de acest gen v-ar putea aduce chiar şi nişte bani suplimentari.

  Fecioară
Vă bucuraţi astăzi de oportunităţi neaşteptate în plan profesional sau chiar în plan romantic; treceţi printr-o perioadă promiţătoare, se pare. Rămâneţi atent la ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră şi nu uitaţi să fiţi flexibil. Aveţi şanse mari să vă eliberaţi de un conflict supărător cu un prieten sau cu un membru al familiei. Încercaţi să fiţi mai discret dacă alegeţi să împrumutaţi bani cuiva sau să faceţi donaţii.

  Balanţă
Rămâneţi cu picioarele de pământ dacă vreţi să terminaţi ziua cu bine; se pare că persoanele din jur vă vor solicita destul de mult pe parcursul zilei. Aveţi încredere în vocea dumneavoastră interioară şi mai puţin în informaţiile primite din exterior. E posibil să vi se solicite unele împrumuturi; încercaţi să fiţi atent ce sume oferiţi şi pe ce perioadă de timp acceptaţi împrumutul.

 Scorpion
Se pare că v-aţi asumat o serie de responsabilităţi suplimentare în ultima perioadă şi simţiţi că cedaţi; e cazul să mai delegaţi din acestea, ca să puteţi câştiga mai multă libertate de mişcare. Cei din jurul dumneavoastră vă vor răspunde pozitiv la solicitări, aşa că exprimaţi-vă nevoile cu încredere. Spre seară, încercaţi să vă evaluaţi puţin situaţia financiară, ca să vă asiguraţi că totul e în regulă.

 Săgetător
Dacă vreţi să aveţi o viziune clară şi corectă asupra situaţiei curente din punct de vedere financiar, ar trebui să verificaţi cu mare atenţie fiecare chitanţă sau factură din gestiune. E cazul să restauraţi ordinea atât acasă, cât şi la birou; doar aşa veţi putea atrage noi oportunităţi. Abordaţi totul dintr-un unghi mai optimist şi mai încrezător. Sunt posibile unele probleme cu stomacul.

  Capricorn
E posibil să vă confruntaţi cu un conflict de putere; se pare că cineva din jur crede că deţine controlul asupra dumneavoastră. Încercaţi să nu mai fiţi aşa secretos şi împărtăşiţi şi altora din informaţiile pe care le deţineţi, pentru că totul e spre binele dumneavoastră. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, fiţi atent.

  Vărsător
Încă de dimineaţă, se pare că vă treziţi cu foarte multe treburi pe cap. Încercaţi să vă organizaţi sarcinile, stabiliţi-vă priorităţile cu atenţie şi rămâneţi flexibil pe tot parcursul zilei, pentru că va fi nevoie să vă mai schimbaţi unele planuri. E o perioadă în care vă simţiţi destul de puternic şi în care imaginaţia dumneavoastră este suficient de bogată.

  Peşti
După o perioadă în care aţi fost destul de insistent, reuşiţi, în sfârşit, astăzi să vă faceţi auzit. Nu uitaţi că este esenţial pentru dumneavoastră să fiţi bine informat, dacă vreţi să progresaţi. Sunt posibile mici conflicte acasă; cu toate acestea, nu vă fie frică să vorbiţi cu rudele dumneavoastră sau cu prietenii apropiaţi despre problemele personale, care vă stresează şi care vă fac să vă simţiţi agitat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU