16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Activităţile extraprofesionale pe care le aveţi în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu fiinţa iubită nu vă mulţumeşte, dar nici nu este cazul să îi faceţi reproşuri. Banii pe care îi aşteptaţi vă vor parveni cu oarecare întârziere. Proiectele dumneavoastră ar putea avea succes dacă nu vizează realizări pe termen scurt.

  Taur
Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că puteţi miza pe sprijinul rudelor pentru a termina treaba cât mai repede. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă.

  Gemeni
Veţi fi tentat să faceţi unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoşti de mai mult timp să vă facă multe complimente sau poate chiar o declaraţie de dragoste. Se anunţă o zi plină de surprize din punct de vedere sentimental.

  Rac
Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci veţi primi o sumă de bani de la cineva din imediata dumneavoastră apropiere. Este posibil şi să primiţi un cadou de la o rudă. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi primi sprijinul rudelor.
 
  Leu
Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, conjunctura astrală vă avantajează. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus.

  Fecioară
Reuşiţi să vă faceţi simpatizat într-un cerc mai larg de persoane. Oricum, popularitatea de care dispuneţi vă va permite să vă lărgiţi cercul de prieteni. Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limita superioară, aşa că, dacă aveţi de luat decizii în chestiuni importante, puteţi avea încredere deplină în judecata dumneavoastră.

  Balanţă
Activităţile intelectuale vă avantajează, dându-vă posibilitatea de a vă pune în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta.

 Scorpion
Comunicarea cu cei din jur nu va fi aşa cum v-o doriţi. Mare atenţie în cazul în care v-aţi propus să faceţi cuiva o promisiune, căci nu se ştie ce va urma. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Dacă vă veţi odihni, cu siguranţă vă veţi simţi mult mai bine.

 Săgetător
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii, reamenajări, acestea vor putea fi finalizate.

  Capricorn
Starea dumneavoastră generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil să vă implicaţi în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariţia unor neînţelegeri în relaţia cu cei din familie. În anturajul dumneavoastră apropiat veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără vreun efort deosebit. Proiectele făcute împreună cu prietenii se vor bucura de succes.

  Vărsător
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să vă menajaţi. O activitate pe care aţi început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată datorită sprijinului unui prieten. La serviciu veţi avea o discuţie cu colegii, dar este bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere.

  Peşti
La slujbă vor fi multe de făcut, aşa că n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program. Până la urmă, rezultatele vor fi pe măsura eforturilor făcute, aşa că, în ansamblu, vă veţi putea declara mulţumit. Mare atenţie, deoarece o persoană pe care o consideraţi de încredere ar putea să vă înşele aşteptările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS