13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIdei pentru o ţinută de primăvară

Idei pentru o ţinută de primăvară

Fustele midi, rochiile sau sarafanele cu imprimeuri florale sunt câteva dintre piesele de vestimentaţie care fac moda în această primăvară.

Fusta midi vă poate salva în această primăvară din multe situaţii. O puteţi purta atât la serviciu, cât şi la o întâlnire de afaceri. Dacă faceţi o incursiune prin garderobele vedetelor şi pe podiumurile de modă, puteţi împrumuta câteva idei. Dacă sunteţi în căutare de soluţii pentru o ţinută de serviciu, puteţi să vă inspiraţi din colecţia primăvară-vară 2010 Rochas a lui Marco Zanini, putându-se purta cu fusta midi accesorii colorate. O curea cu flori supradimensionate va da cu siguranţă altă notă ţinutei dumneavoastră, înveselind-o.
De asemenea, puteţi asorta fusta midi cu o cămaşă în culori electrice, cu mâneci midi, un pic transparentă, ideală pentru zilele călduroase de primăvară. Când alegeţi astfel de piese de vestimentaţie trebuie să fiţi atentă la detalii. Astfel, nu uitaţi niciodată să alegeţi şosete în aceeaşi culoare cu încălţămintea, fie că purtaţi pantofi cu toc înalt sau cu baretă.
Fusta midi uni poate fi înlocuită şi cu un model satinat, cu motive florale, care trebuie să se asorteze neapărat cu o bustieră sexy. O poşetă matlasată şi nişte pantofi în culoarea pielii, ornaţi cu tul, noduri şi dantele, vă vor ajuta să afişaţi o imagine impecabilă, care va accentua stilul feminin al ţinutei.
Dacă, în schimb, vreţi să păstraţi nota retro, purtând o astfel de fustă midi, puteţi merge pe negru atât la fustă, cât şi la bluza cu mâneci balon. În acest caz, machiajul recomandat este buze şi unghii roşii ca sângele.

O vestimentaţie veselă

Imprimeurile florale sunt şi ele la modă în această primăvară. Mici şi mari, florile îşi pot deschide inflorescenţele în garderoba dumneavoastră. Dacă sunteţi adeptele stilului neoromantic, veţi alege cu siguranţă imprimeuri cu flori mici şi dese pe rochiţă, care trebuie să fie neapărat scurtă, după cum recomandă specialiştii în domeniu pentru „a se evita efectul de «Căsuţa din preerie»“.
Pentru o ţinută cu accentuate caractere romantice, puteţi opta pentru o rochie mini cu bustieră, cu volane brodate cu dantelă ivoire, în timp ce cordonul care permite ajustarea decolteului aminteşte de bustierele fetelor din Vestul Sălbatic. Dacă aţi ales o astfel de ţinută, evitaţi să încălţaţi balerini, pentru a nu strica o imagine pe care aţi încercat să o făuriţi.
Cu alte cuvinte, în această primăvară nu ezitaţi în faţa ţinutelor cu imprimeuri în toate culorile şi formele, în ape, în degrade, cu modele geometrice. Nu uitaţi însă că astfel de piese de vestimentaţie nu au nevoie de accesorii de genul bijuteriilor.

Combinaţii cromatice sofisticate

În acest sezon vom asista la combinaţii cromatice sofisticate, chiar interesante, aşa cum este cazul nuanţelor care amintesc de culorile fardurilor de pleoape, alăturate albului sau celor neutre. Albastrul este culoarea-vedetă a sezonului, cu toate nuanţele sale (cobalt, turcoaz, azur, indigo, denim, ultramarin, petrol), invitându-ne să visăm la concediul din această vară, la vacanţe şi la mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII