5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Sperietoare de ciori, inspirată de Lady Gaga
Un britanic din Surrey s-a inspirat dintr-o ţinută a cântăreţei Lady Gaga pentru a realiza o sperietoare de ciori, informează site-ul zigonet.com. Lady Gaga, unul dintre cele mai controversate personaje ale lumii muzicale, uimeşte de fiecare dată publicul prin ţinutele sale excentrice. După ce a văzut-o pe cântăreaţă la decernarea premiilor Brit Awards, un fermier din Marea Britanie şi-a propus să creeze o sperietoare de ciori după chipul şi asemănarea artistei. A realizat un manechin din lemn, înalt de doi metri, pe care l-a îmbrăcat într-un veşmânt asemănător cu rochia pe care a purtat-o Lady Gaga la Brit Awards şi l-a aşezat pe câmp. „Nu ştiu dacă rochia e de vină sau peruca, dar nici o pasăre nu se mai apropie de câmp“, a declarat britanicul, încântat de isprava sa.

Hoţ dat de gol de animalul de companie
Un infractor din Germania a fost dat de gol de propriul câine, informează site-ul zigonet.com. Poliţiştii din oraşul Koln erau pe urmele bărbatului, în vârstă de aproximativ 50 de ani, şi s-au dus la domiciliul acestuia pentru a-l aresta. Le-a deschis o rudă a suspectului, care, din întâmplare, ţinea în braţe un căţel. Persoana care a deschis uşa le-a spus oamenilor legii că nu avea nici o idee unde l-ar putea găsi pe cel căutat. Numai că, în momentul în care a dat drumul câinelui, patrupedul s-a îndreptat către un dulap din hol, s-a aşezat în faţa obiectului de mobilier şi a început să dea fericit din coadă. Intrigaţi de comportamentul animalului, poliţiştii au deschis dulapul unde, spre marea lor mirare, l-au găsit pe bărbatul pe care îl căutau.

Camion tractat de cal
Un agricultor din Polonia a fost sancţionat de poliţia rutieră, el fiind acuzat că a „condus simultan“ un camion şi un cal.  Leszek Stepien, de 62 de ani, un mare consumator de băuturi alcoolice, a intrat în vizorul poliţiei, după ce a decis să se folosească de unul dintre caii săi pentru a-şi tracta propriul camion la mecanic. Deoarece consumase o mare cantitate de alcool, sexagenarul a reuşit mai întâi să intre în coliziune cu un autoturism, după care s-a oprit într-un parapet de pe marginea drumului. Potrivit martorilor, imediat ce a reuşit să iasă din cabină, bărbatul s-a năpustit asupra calului şi a început să ţipe la bietul animal, care era foarte speriat: „E doar vina ta!“. Atât  Stepien, cât şi calul au scăpat teferi din accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS