6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Paula Seling şi Ovi se pregătesc pentru Eurovision
Artiştii Paula Seling şi Ovi vin în finala Eurovision România 2010 cu piesa „Playing with fire“. Producătorul este Simen Eriksud, revelaţia topurilor scandinave în 2009.
„Cred că «duelul» muzical între noi doi poate crea momente speciale pe scena Eurovision. Îmi place vocea lui Ovi, mi se pare că are o personalitate muzicală deosebită, că ştie ce face şi că are multă determinare. Piesa «Playing with fire» este excelentă şi ne oferă posibilitatea de a ne pune în valoare studiile muzicale pe care le-am aprofundat. Două voci, doi pianişti, un Eurovision“, a precizat Paula Seling. Paula şi Ovi vor susţine un turneu de promovare pentru finala din 6 martie.

ClickNews

Artiştii români, în competiţie
Loredana, Puya, Andra, Holograf, Neylini, Ştefan Bănică şi Vasile Şeicaru sunt doar câţiva dintre artiştii nominalizaţi la ediţia a VII-a a Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi, care va avea loc pe 14 martie.
Andra are trei nominalizări: „Cea mai bună interpretă“, „Cel mai bun album pop“ cu albumul „Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine“ şi „Cel mai bun cântec pop“, cu piesa „Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine“.
Loredana este nominalizată pentru premiul „Cea mai bună interpretă“, Holograf – la categoriile „Cel mai bun artist pop-rock“ şi „Cel mai bun cântec pop-rock“ pentru piesa „Primăvara începe cu tine“, iar Vasile Şeicaru are trei nominalizări la categoriile „Omul cu chitara“, „Cel mai bun cântec folk“, pentru piesa „Lumea pentru toţi“, şi „Cel mai bun album rock“, cu albumul „În oraşul cu floare de tei“. Neylini, aflată la prima sa nominalizare în cadrul acestei gale, concurează la categoria „Cel mai bun cântec pop-dance“ cu primul său single, „Muleina“.

ClickNews

Cârcotaşii acordă Bursa „Toni Tecuceanu“ pentru cel mai talentat student la actorie
În memoria colegului lor dispărut, „Cârcotaşii“ vor oferi „Bursa Toni Tecuceanu“, pentru un student la actorie. Studenţii din anul I la Facultatea de Actorie, care vor să intre în cursa pentru această bursă, sunt invitaţi să acceseze link-ul http://cronica.primatv.ro/bursa şi să completeze formularul de înscriere. Toţi cei care se vor înscrie vor fi chemaţi să dea o probă în faţa unui juriu avizat, care va alege câştigătorul. Timp de un an, acesta va primi lunar o sumă de bani, care îl va ajuta să-şi continue studiile.

ClickNews

 
Anthony Hopkins va juca rolul unui preot exorcist
Legendarul actor britanic Anthony Hopkins va juca, la vârsta de 72 de ani, rolul unui preot exorcist într-un thriller inspirat de o poveste reală despre o tânără posedată, anunţă presa americană de specialitate.
Filmul se va intitula „The Rite“ (Ritualul) şi va fi regizat de suedezul Mikael Hafstrom, cunoscut în special pentru horror-ul „1408“, în care au jucat John Cusack şi Samuel L. Jackson.

NewsIn

Producătorul peliculei „The Hurt Locker“ cere voturi la Oscar prin e-mail
Producătorul „The Hurt Locker“, Nicolas Chartier, ar fi încălcat regulile premiilor Oscar trimiţând un e-mail unor persoane din industria cinematografică pentru a le ruga să voteze pelicula regizată de Kathryn Bigelow la premiile Academiei Americane de Film, potrivit presei internaţionale.
În textul e-mail-ului, Chartier a cerut destinatarilor, persoane din industria cinematografică, să spună şi prietenilor care au drept de vot la Oscar să sprijine pelicula produsă de el, „în locul filmului de 500 de milioane de dolari“, făcând referire la „Avatar“. Chartier a menţionat că este nevoie ca premiul să fie câştigat de un film independent.
Se pare însă că producătorul a realizat rapid că a făcut o greşeală, pentru că a trimis un al doilea e-mail, în care cerea destinatarilor să ignore mesajul anterior.

NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS