16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Aveţi nevoie de garanţii, de lucruri scrise negru pe alb, pentru că tot ce auziţi naşte mari semne de întrebare. Vă îndoiţi chiar şi de cele mai clare informaţii, pentru că intuiţia vă atrage atenţia asupra unor aspecte care nu se văd cu ochiul liber şi tot întrebându-vă dacă nu cumva există şi o latură ascunsă până la urmă o veţi găsi. Dacă săpaţi după adevăr, acesta va ieşi la iveală.

  Taur
Parcă toate stau pe loc sau merg invers decât vă aşteptaţi, iar această luptă continuă cu obstacolele vă oboseşte la maximum. Din cauza atâtor hopuri de pe parcursul acţiunilor începute, aveţi impresia că este una dintre cele mai urâte perioade, tocmai pentru că fiecare mic succes necesită un mare consum de energie. Înarmaţi-vă cu răbdare, pentru că tot ce clădiţi zilele acestea se ridică pe un stres major. Dar merită efortul.

  Gemeni
Este o perioadă excelentă pentru a da startul unei acţiuni de anvergură, care se va concretiza în timp îndelungat, deci nu vă aplecaţi acum spre lucruri mărunte, pentru că ele oricum se vor rezolva singure. Gândiţi-vă la un curs care să vă schimbe cariera, la o afacere asupra căreia să vă concentraţi pe termen lung, la construcţia unei case pe parcursul mai multor luni, pentru că acestea sunt proiectele care vor prinde cel mai bine contur acum.

  Rac
E posibilă o trădare în viaţa sentimentală, deci aveţi grijă în faţa cui vă aşezaţi sufletul pe tavă, pentru că există riscul de a vă îndrăgosti de cine nu merită iubirea dumneavoastră. Şi sunteţi gata să călcaţi strâmb, încercând să vă ascundeţi greşeala în spatele unei măşti amabile, dar uşor ipocrite. Ori dumneavoastră, ori persoana iubită sunteţi acum actorii principali ai unui gest incorect, care, dacă iese la iveală, poate declanşa o criză în cuplu.

  Leu
Viitorul are o semnificaţie aparte pentru dumneavoastră, de parcă ar fi vremea unei decizii capitale. Practic, ceea ce alegeţi în aceste zile va avea efecte pentru tot anul, poate chiar şi pentru cel viitor, de aceea trebuie să fiţi foarte atent la deciziile luate. Nu vă bazaţi pe informaţii parţiale, nu vă gândiţi că se vor rezolva toate de la sine pe parcurs, ci trebuie să aveţi o strategie foarte bună pe care să o duceţi la capăt. Sunteţi entuziasmat de ceea ce se prefigurează, simţind că este un moment de o importanţă majoră.
 

Fecioară
Primiţi veşti bune de departe care vă vor alunga unele temeri din suflet. Călătoriile au şi ele un rol eliberator, deci trebuie să acceptaţi orice deplasare, chiar dacă e neprevăzută, pentru că la destinaţie vă aşteaptă lucruri bune. Dacă simţiţi nevoia să vă rupeţi un pic de rutina apăsătoare a zilei, o excursie prin împrejurimi sau o călătorie mai îndepărtată vor avea efecte psihice excelente pentru dumneavoastră.

  Balanţă
Începeţi un proiect nou la serviciu, dar sunteţi cumva grăbit de termene-limită şi scăpaţi din vedere unele detalii care, într-o zi, vor ieşi la lumină. Se poate spune că v-aţi pripit, ori aţi ales o cale care nu vă duce la rezultatele cele mai bune, ori, după o vreme, când vor începe primele hopuri, vă veţi îndoi că aţi făcut pasul cel bun. Concentraţi-vă mai mult la ceea ce aveţi de făcut.

  Scorpion
Vreţi o schimbare de decor, un aer proaspăt, primăvăratic, dar ele nu vin de la sine. De la dumneavoastră trebuie să vină iniţiativa, dorinţa de a înnoi, deci orice modificare, oricât de mică, poate avea efecte nemaipomenite asupra psihicului dumneavoastră. Că vă schimbaţi look-ul sau vă luaţi o haină nouă, că schimbaţi optica asupra unor situaţii de rutină de care v-aţi plictisit sau ieşiţi dintr-un mediu care nu mai are nimic de oferit, toate sunt decizii benefice.

  Săgetător
Un succes de proporţii vă dă un sentiment de împlinire. Aţi avut suficientă răbdare să ajungeţi aici, fiind capătul unui demers de care vă ocupaţi deja de ceva vreme, dar iată că rezultatele mult aşteptate au apărut şi sunt mai bune decât aţi sperat! O notă bună la un examen, un job obţinut pe merit sau un eveniment deosebit în carieră vă pun într-o lumină nouă ce vă determină să spuneţi că sunteţi fericit!

  Capricorn
Nimic nu vă mulţumeşte, sunteţi bosumflat, dezamăgit, nu aveţi chef să comunicaţi, vreţi doar să fiţi lăsat în pace. Deveniţi un fel de Gică Contra ce spune nu la orice, chiar şi la propunerile care ar merita totuşi un dram de atenţie din partea dumneavoastră… Este o perioadă în care riscaţi să pierdeţi multe.

  Vărsător
Nu mai puteţi continua ca înainte, a venit vremea unei decizii ferme care să restabilească normalitatea! Aţi tolerat cât aţi tolerat o situaţie care nu vă avantaja, dar a venit şi vremea dreptăţii. Adevărul iese la iveală şi sunteţi foarte mulţumit că aţi luptat până aici pe căi corecte. De acum totul se va limpezi şi nu vă veţi mai simţi la fel de derutat ca înainte. Aspectul ce dezechilibra balanţa este reparat şi vă regăsiţi şi dumneavoastră, în sfârşit, liniştea şi echilibrul.

  Peşti
Sunteţi încă prins în amintiri neplăcute de odinioară de care nu vă puteţi debarasa. Ori nu puteţi uita, ori nu puteţi ierta o situaţie de odinioară care a lăsat urme adânci în suflet. Nu mai răscoliţi sipetul de amintiri după atâţia ani, pentru că vă faceţi singur rău. Acum veţi descoperi că au mai trecut şi alţii prin situaţii dificile şi le-au depăşit cu bine, şi sfaturile pe care le primiţi v-ar putea ajuta să închideţi capitolul o dată pentru totdeauna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS