13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nu staţi prea bine la capitolul cheltuieli şi mai este destul până la salariu, aşa că încercaţi să abordaţi subiectul bani cu mai mult echilibru. Dacă vi se pare că salariul dumneavoastră este insuficient, aţi putea să vorbiţi cu superiorii. Aveţi destule calităţi. De dumneavoastră depinde să le puneţi în valoare.

  Taur
Simţiţi nevoia unor rădăcini mai adânci. Îi căutaţi pe acei membri ai familiei cu care nu aţi mai vorbit de multă vreme. Venus şi Jupiter vă ajută în dragoste, fie că este vorba despre cupluri, fie că încă nu aveţi pe nimeni. La locul de muncă are loc o schimbare radicală, care implică elaborarea unei strategii de lungă durată. Nişte zile libere sunt exact ce vă trebuie. Vă veţi face timp pentru nişte activităţi la care vă gândiţi de multă vreme.

  Gemeni
Obstacolele de la locul de muncă vi se par stimulante. Vă ocupaţi de rezolvarea problemelor cu cea mai mare plăcere. Se poate ca sfârşitul zilei să nu fie totuşi atât de plăcut, dacă trebuie să spuneţi lucrurilor pe nume. Acasă vă bucuraţi de o atmosferă plină de afecţiune şi vă puteţi ocupa în voie de treburile dumneavostră.

  Rac
Acordaţi o mare importanţă relaţiilor familiale. Nu vă arătaţi prea sigur pe dumneavoastră, chiar dacă vi se pare că aveţi situaţia în mâini. Această atitudine vă poate dăuna în discuţiile cu reprezentanţi administrativi. La serviciu, lucrurile merg încet, deşi dumneavoastră faceţi tot posibilul pentru concretizarea obiectivelor.

  Leu
Aveţi cale liberă să duceţi la bun sfârşit proiectele cele mai ambiţioase. Nu vă va lipsi curajul, nici îndrăzneala. Se poate să treceţi pe plan secund relaţiile familiale, pentru a vă ocupa de carieră. Din fericire, cei dragi sunt înţelegători, atâta vreme cât nu abuzaţi. Vă bate gândul să faceţi o mică excursie, împreună cu nişte prieteni, iar ideea nu este deloc rea.

  Fecioară
Relaţiile cu familia sunt pline de tandreţe. Dacă cineva v-a supărat foarte mult, trebuie să învăţaţi să iertaţi. Efortul va merita pe termen lung, căci numai aşa nu veţi mai suferi şi vă veţi regăsi seninătatea. Este bine să vă odihniţi, iar dacă aveţi probleme de sănătate, să urmaţi tratamentul corespunzător.

  Balanţă
Problema dumneavoastră nu este să câştigaţi bani, ci să-i păstraţi. Poziţia lui Jupiter s-ar putea să vă facă să uitaţi de orice prudenţă. Veţi regreta cel mai probabil dacă vă satisfaceţi nişte mofturi costisitoare. Aveţi senzaţia că vă este urmărit fiecare gest, însă, în realitate, nimeni nu v-a pus sub observaţie. Firea dumneavoastră aparent echilibrată ascunde sentimente foarte tulburi în ultima vreme.

 Scorpion
În general staţi bine cu sănătatea. Încercaţi să aveţi un program de odihnă regulat. Acest lucru vă ajută să fiţi în formă. Zilele acestea veţi avea nevoie de calm şi luciditate. Dacă la serviciu vi se pare că lucrurile devin monotone, preluaţi iniţiativa şi schimbaţi ceva. Aparent, lucrurile merg bine în viaţa dumneavoastră, dar este o problemă despre care evitaţi să vorbiţi.

 Săgetător
Acasă întâmpinaţi probleme de comunicare cu familia. Este cu atât mai dureros pentru dumneavoastră, cu cât consideraţi că cei dragi nu vă înţeleg deloc. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi imobiliare deocamdată. Se poate ca în câteva zile să se ivească o afacere mult mai profitabilă.

  Capricorn
Relaţiile cu cei din echipă se desfăşoară bine, până în clipa unor discuţii, când deveniţi iritat. În dragoste, ezitaţi între pasiunea carnală şi tandreţea unei îmbrăţişări. Dacă vă luptaţi cu dumneavoastră înşivă, partenerul de viaţă va avea şi el de suferit. Prietenii şi familia respectă nevoia dumneavoastră de mai mult spaţiu, în speranţa că vă veţi da seama ce vreţi cu adevărat.

  Vărsător
Unele întârzieri ar putea apărea în activităţile administrative de la locul de muncă. Acestea vă vor schimba planurile deja făcute. Luaţi lucrurile uşor şi nu vă consumaţi pentru orice. În relaţia de cuplu, lucrurile încep să se aşeze şi vă bucuraţi din nou de linişte. Este o perioadă favorabilă dezvoltării personale, experienţelor noi şi autodepăşirii.
 
  Peşti
La serviciu sunteţi entuziast şi aveţi o intuiţie bună care vă ajută în activitate. Lucraţi mult, însă fără să ajungeţi să vă simţiţi stresat. În schimb, acasă provocaţi discuţii indiferent de subiect, fără să reuşiţi să-i scoateţi din apele lor pe cei din jur. Un bun prieten vă invită la o petrecere şi asta vă bucură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS