16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Starea psihică este bună şi acest lucru vă ajută să vă menţineţi în formă pe tot parcursul zilei. Atmosfera la serviciu va fi plăcută, aşa că eforturile pe care le veţi face nu vă vor obosi. Intuiţia v-ar putea ajuta să luaţi o decizie care îşi va demonstra eficienţa în scurt timp. Aţi putea să demaraţi o nouă lucrare, dar va trebui să faceţi totul de unul singur.

  Taur
Dacă aveţi în vedere unele tratative pentru a încheia o afacere, şansa este de partea dumneavoastră. Oricum, tot ce ţine de semnarea actelor oficiale poate fi rezolvat favorabil. Şi comunicarea cu colegii vă va aduce bucurii. Fiţi prudent în relaţia cu şefii! Oricum, puteţi miza pe sprijinul fiinţei iubite pentru punerea în practică a proiectelor dumneavoastră.

  Gemeni
Faceţi eforturi financiare mari pentru a vă petrece în mod plăcut timpul liber. Sunteţi ceva mai romantic, aşa că veţi reuşi să vă bucuraţi de fiecare moment petrecut în compania fiinţei iubite. Calităţile dumneavoastră vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea să faceţi o cucerire cu ocazia unui drum efectuat la începutul intervalului.

  Rac
Este posibil ca o suferinţă mai veche să se amelioreze sau chiar să-şi găsească rezolvarea. Veţi cheltui ceva bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii, iar efectele nu vor întârzia să apară. Din punct de vedere financiar, situaţia va fi deosebit de stresantă. Mare atenţie la activităţile în care sunteţi implicat la serviciu, deoarece aţi putea avea parte de o penalizare.

  Leu
Partenerul va avea de finalizat un proiect, iar ajutorul dumneavoastră i-ar putea fi de un real folos. Dacă doriţi să-l convingeţi să vă accepte propunerile, această zi se va dovedi deosebit de favorabilă, cu condiţia să daţi dovadă de diplomaţie. Dacă veţi avea mai multă răbdare, colaborările vă pot aduce rezultate satisfăcătoare. Nu este momentul să semnaţi documente oficiale.

  Fecioară
Daţi dovadă de mai multă conştiinciozitate decât în mod obişnuit, ceea ce va atrage aprecierile celor din anturajul de la serviciu. De drumuri nu veţi scăpa, dar nu are de ce să vă deranjeze, căci veţi avea ocazia să rezolvaţi şi o problemă personală. Puteţi avea mai multă încredere în colegi, chiar dacă unul dintre aceştia nu se arată dornic să vă ajute.

  Balanţă
Atât fizic, cât şi mintal sunteţi eficient şi reuşiţi să faceţi faţă cu succes în activităţile în care vă implicaţi. Un eveniment oarecum neaşteptat vă va pune nervii la grea încercare, dar numai pentru puţin timp. Veţi fi tentat să încercaţi unele schimbări şi, dacă veţi proceda cu diplomaţie, acestea ar putea fi primite cu entuziasm de partenerul de suflet. Aţi putea încerca să vă folosiţi mai eficient calităţile.

 Scorpion
Starea dumneavoastră fizică nu este dintre cele mai bune, aşa că aţi face bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Mare atenţie, căci o suferinţă mai veche ar putea reveni. La serviciu vă veţi confrunta cu situaţii mai dificile, pe care însă veţi reuşi să le depăşiţi. Farmecul personal vă va permite să faceţi o impresie excelentă unor persoane de sex opus.

 Săgetător
Alături de partenerul de suflet veţi pune la punct proiecte de interes comun şi vă veţi simţi mai în largul dumneavoastră. Pe cât posibil nu vă lăsaţi influenţat de comentariile unor persoane răutăcioase. Nevoia de cooperare, de dialog va fi mare în această perioadă. Partenerul de suflet ar putea avea o realizare socioprofesională de care vă veţi bucura împreună.

  Capricorn
Sunteţi foarte interesat de tot ce se întâmplă la serviciu, dar nu reuşiţi să vă concentraţi la tot ce aveţi de făcut. Ar fi bine dacă aţi apela la sprijinul celor apropiaţi, măcar pentru a vă sfătui asupra deciziilor pe care urmează să le luaţi. Chiar dacă munca de rutină vă este mai la îndemână, n-ar strica să acceptaţi şi soluţiile mai îndrăzneţe care vă vor fi sugerate.

  Vărsător
Sunteţi cam impulsiv şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără o matură chibzuinţă. Chiar dacă vi se pare că familia nu are dreptate, nu trebuie să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Proiectele dumneavoastră pot fi puse în practică oricum, aşa că o atitudine mai cerebrală nu ar face decât să vă ajute. Evitaţi discuţiile pe teme financiare!
 
  Peşti
La serviciu vor exista unele fricţiuni cu colegii, dar veţi găsi repede o cale de a rezolva lucrurile. Este posibil să faceţi unele mici schimbări în ceea ce priveşte situaţia profesională. Nu vă grăbiţi, însă, şi gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie. Veţi avea mari oportunităţi de a vă petrece timpul liber într-un mod plăcut. Relaţia cu prietenii va fi bună şi aţi putea călători alături de aceştia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS