10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Colaborările intelectuale sunt rentabile pentru dumneavoastră. Dacă vă apucaţi de un nou proiect, adunaţi în jurul dumneavoastră persoane competente, care vă ajută cu idei noi. Majoritatea nativilor sunt astăzi în formă maximă şi debordează de entuziasm. Vă aşteaptă în curând o călătorie din care vă veţi întoarce schimbat şi va depinde numai de dumneavoastră dacă schimbarea va fi în bine.

  Taur
Ca să păstraţi un echilibru în buget este cazul să evitaţi să faceţi cumpărături costisitoare, care v-ar putea ruina. În domeniul financiar, unii nativi au întârzieri de plăţi sau datorii. Vă bucuraţi de relaţii foarte armonioase cu partenerul de viaţă şi cu copiii. La sfârşitul zilei, încercaţi să vă daţi seama în ce măsură aţi acţionat ca rezultat al raţiunii sau în urma stărilor dumneavoastră oscilante.

  Gemeni
Ar fi cazul să fiţi extrem de vigilent când vine vorba de bani, pentru că tindeţi să cheltuiţi prea mult. Trebuie să daţi dovadă de voinţă ca să nu cedaţi tentaţiei. Unii nativi ar putea avea astăzi probleme cu somnul şi le-ar fi de folos dacă ar găsi o modalitate de relaxare. Intraţi într-o perioadă de linişte şi de prosperitate, dar, cu toate acestea, aveţi senzaţia că lipseşte ceva din viaţa dumneavoastră.

  Rac
Unii nativi găsesc în viaţa de cuplu mari compensaţii la greutăţile din domeniul profesional. Cuplurile care nu s-au sudat riscă să treacă prin adevărate furtuni, din cauza monotoniei şi a plictiselii. Pe plan financiar, v-ar prinde bine dacă aţi face nişte economii. S-ar putea să decideţi să încercaţi ceva nou, la care visaţi de multă vreme. Nu v-aţi mai făcut o bucurie de mult, aşa că nu ezitaţi, dar gândiţi-vă şi la aspectele financiare.

  Leu
Nativii din Leu care au avut dificultăţi în privinţa locuinţei vor reuşi să găsească soluţii bune. În schimb, relaţiile cu copiii sunt mai delicate din cauză că sunteţi foarte exigent cu ei. Aveţi mult noroc astăzi în contactele cu cei din jur, indiferent de domeniu. Fiţi atent la felul în care anunţaţi veştile. Chiar dacă nu sunt dintre cele mai plăcute, veţi putea să le atenuaţi impactul dacă veţi da dovadă de sensibilitate.

  Fecioară
Relaţiile cu membrii familiei decurg bine. Ar fi cazul să evitaţi stările de nervozitate. Nu vă bulversaţi apropiaţii, căci acest lucru doar îi va descuraja. Unii nativi ai zodiei Fecioarei se dedică astăzi cu pasiune unor lucrări de amenajare interioară. Având un profund simţ estetic, ar putea face lucruri frumoase în casă. Uneori, sunteţi extrem de critic în ceea ce vă priveşte, însă perfecţionismul poate să devină obositor pentru cei din jur.

  Balanţă
Aveţi o bună rezistenţă fizică, însă moralul este schimbător. Este bine să evitaţi pe cât posibil să cădeţi într-o depresie. Înconjuraţi-vă de prietenii dragi şi ieşiţi în lume, ca să fiţi într-un mediu cât mai animat. Nativii care îşi doresc o relaţie pe termen lung sunt favorizaţi, graţie prezenţei planetei Saturn. Săriţi astăzi peste mersul la supermarket şi vizitaţi mai bine magazinul din colţ, de unde cumpăraţi-vă ceva frumos pentru acasă. Bucuraţi-vă de această zi.

 Scorpion
Influenţele lui Uranus vă inspiră sentimente de generozitate şi de solidaritate. Unii nativi participă la opere de binefacere. Cei care posedă averi considerabile şi au certuri în familie ar trebui să-şi organizeze cumva succesiunea, chiar dacă li se pare o idee bizară. Construiţi-vă viaţa întocmai cum vreţi dumneavoastră. Luaţi-vă destinul în mâini fără a ţine cont de părerile celor de jur, oricât de bine intenţionaţi ar fi aceştia.

 Săgetător
În familie vegheaţi asupra copiilor cu fermitate, însă plini de afecţiune. Este bine să faceţi orice efort pentru susţinerea liniştii şi a armoniei. În jurul dumneavoastră sunt tot felul de persoane, însă nu toate merită să le acordaţi încredere. Poate că ar trebui să vă treceţi în revistă viaţa de până acum. Sunteţi mulţumit sau simţiţi că nu merge ceva cum trebuie? Niciodată nu este prea târziu pentru a schimba ceva.

  Capricorn
Pentru cei mai mulţi nativi, ziua se desfăşoară calm, în sânul familiei. Puţini nativi se confruntă cu o problemă legată de copii. Se poate să fie nevoie să luaţi o decizie importantă. Capricornii sunt favorizaţi astăzi în rolul pe care-l joacă în comunitatea lor, ar putea primi o funcţie importantă ca urmare a unei întâlniri. O atitudine pozitivă vă va ajuta să depăşiţi tensiunile provocate de munca dumneavoastră, care vă acaparează aproape tot timpul, în dauna relaţiilor personale.

  Vărsător
Casa sănătăţii este vizitată de două planete benefice, Venus şi Jupiter. Acestea vă protejează pe plan fizic, ridicându-vă, totodată, şi moralul. Vărsătorii care sunt în recuperare fac progrese şi se însănătoşesc repede. Este o zi în care vă bucuraţi de multă imaginaţie şi idei creative. Aveţi în vedere că, deşi cunoaşterea vă dă putere, aroganţa o distruge, aşa că alegeţi cu înţelepciune.

  Peşti
Este cazul să luaţi toate deciziile necesare privind situaţia dumneavoastră financiară în cursul acestei zile. Vă bucuraţi de protecţie din partea mai multor planete. Vedeţi lucrurile clar şi puteţi să faceţi alegeri bune. Cu sănătatea staţi bine, dacă adoptaţi un regim de viaţă corespunzător. Priviţi dincolo de aparenţe, căci adevărul şi cunoaşterea sunt de cele mai multe ori ascunse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS