11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Fiţi atent la şansele financiare, pentru că este posibilă o creştere semnificativă a veniturilor, dar nu vi se oferă pe tavă. Trebuie să prestaţi o anumită muncă pentru a obţine aceşti bani, dar vin exact când aveaţi mai mare nevoie de ei! Că este o oportunitate de afaceri sau vă bate gândul să faceţi un împrumut pe termen lung, aceşti bani vă scot dintr-o încurcătură, de aceea îi consideraţi de-a dreptul salvatori.

  Taur
Vă întâlniţi cu o persoană care generează emoţii puternice în sufletul dumneavoastră: fie emoţii pozitive, fiind o persoană dragă, în faţa căreia vă topiţi ori de câte ori apare, fie emoţii negative, ca şi cum v-ar fi teamă de ceea ce vi s-ar putea spune. De fapt, comunicarea cu lumea are o componentă pur emoţională, zilele acestea, dând răspunsuri în funcţie de ceea ce simţiţi.

  Gemeni
Călătoriile acestor zile sunt marcate de un aer de prospeţime, de veselie, ca şi cum aţi merge într-o vacanţă. Ori plecaţi în compania unui grup de prieteni amuzanţi care animă atmosfera, ori la destinaţie vă aşteaptă cu braţele deschise persoane dragi, cu care vă doreaţi de mult să fiţi.

  Rac
Banii au un efect revitalizant asupra dumneavoastră, ca un fel de terapie în cazul în care alte planuri ale vieţii dumneavoastră nu merg perfect acum. Puneţi mâna pe portofel şi ieşiţi la cumpărături, să luaţi ceva plăcut sufletului, deoarece plăcerea shoppingului alungă orice alte gânduri. Vă întoarceţi acasă cu o mulţime de mărunţişuri ieftine, dar bucuria pe care v-a oferit-o vizita prin magazine e de o mie de ori mai importantă.

  Leu
Iubirea vă stimulează, vă dă aripi şi vă simţiţi mult mai puternic decât înainte. Când ştiţi că o persoană are încredere şi are pretenţii mari de la dumneavoastră, descoperiţi o ambiţie fără margini, gata să fie pusă în avantajul relaţiei voastre. Uneori e nevoie de atât de puţin ca să atingeţi vârfuri, şi acest ceva e un mic dar dedicat inimii.

  Fecioară
Nu vă aruncaţi la prima ofertă care apare zilele acestea pentru că, pe undeva, există un punct slab care ar putea ieşi la iveală mult prea târziu. Informaţiile primite, ajutorul care vă este oferit de undeva, veştile care vă ajung la urechi ascund un detaliu eronat sau chiar o intenţie negativă, şi, dacă le luaţi de bune, aţi putea avea de suferit.

  Balanţă
Este un sfârşit de săptămână al extremelor: acum vă simţiţi ultimul om de pe lume, cu toate ghinioanele pe capul lui, acum totul dispare ca prin farmec şi sunteţi din nou pe val. Nu vă lăsaţi copleşit de câteva veşti proaste sau de o influenţă nefastă din preajmă, pentru că norocul ţine cu dumneavoastră şi vă scoate chiar şi din cele mai neplăcute situaţii.

  Scorpion
Călătoriile acestei perioade au o componentă aparte în ceea ce priveşte percepţia timpului. Ori durează mai mult decât aţi preconizat şi aţi putea ajunge la destinaţie mai târziu, ori sunt punctul de plecare al unor perspective noi, care-şi vor arăta efectele după o vreme. Ceea ce decideţi acum nu ajunge repede la un rezultat palpabil, deci trebuie să aveţi răbdare până se va construi totul conform regulilor dictate de sus.

  Săgetător
Iubirea vă face să plutiţi, pentru că aveţi parte de evenimente dedicate sufletului: ori vă întâlniţi cu persoana iubită şi vi se fac declaraţii de dragoste pasionale, ori trăiţi un eveniment care face plăcere sufletului dumneavoastră, chiar dacă nu are legătură directă cu viaţa sentimentală.

  Capricorn
Nu mai sunteţi dumneavoastră cel pe care-l ştie toată lumea, pentru că nimeriţi într-un mediu aparent ostil, în care planează reguli stricte şi interdicţii frustrante, unde nu aveţi voie să vă mişcaţi sau să vă manifestaţi în voie. Există cineva mai presus acolo: un părinte, un şef, un inspector care stă cu ochii pe dumneavoastră, gata să vă atragă atenţia la cea mai mică abatere.

  Vărsător
Nu vă aşteptaţi ca lumea să fie de acord cu visele dumneavoastră indiferent de ceea ce spuneţi, pentru că se ivesc mulţi critici şi cârcotaşi, care nu ştiu altceva decât să comenteze ceea ce vor să facă alţii. Duceţi-vă mai departe visele fără să ţineţi cont de cei care nu ţin cu dumneavoastră, pentru că întotdeauna veţi avea şi astfel de inamici în preajmă.

  Peşti
Nu aveţi curaj să faceţi nici  un pas înainte, de teama eşecului. De fapt, nici nu încercaţi şi spuneţi deja că nu se poate, influenţat negativ de alte persoane care pun beţe în roate la orice şi prezintă viitorul în culori sumbre. Privind la etapele care urmează, descoperiţi aspecte şi sacrificii pe care nu sunteţi în stare să le gestionaţi şi bateţi în retragere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS