Ingrediente: 175 g carne tocată (de preferinţă de porc), 1/3 cană de castane din conservă, 3 ciuperci mari fără codiţe, tăiate mărunt, 2 fire de ceapă verde tocate fin, 2 linguriţe de sos de soia light, 1 albuş de ou, foi de plăcintă congelate, ulei pentru prăjit, sos de soia integral pentru servit, piper.
Mod de preparare: Amestecaţi într-un castron carnea tocată, castanele, ciupercile, ceapa, piperul, sosul de soia light şi albuşul de ou. Amestecaţi până când se omogenizează. Tăiaţi foile de plăcintă în 24 de bucăţi egale (aproximativ 10×10 cm). Puneţi o lingură din amestecul de carne în mijlocul fiecărui pătrat de aluat. Întindeţi puţină apă pe margini şi împăturiţi aluatul peste carne, apoi lipiţi marginile. Turnaţi ulei într-o tigaie mare sau într-un wok până când se umple o treime din volum. Încălziţi uleiul foarte bine, la foc mediu, apoi prăjiţi găluştele în baie de ulei, în mai multe serii, timp de 3-4 minute sau până când se rumenesc. Scoateţi găluştele pe rând cu o spumieră, având grijă să scurgeţi bine uleiul. Serviţi-le alături de un bol de sos de soia integral.
Găluşte cu carne tocată
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei