11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Gabriela Cristea, adepta noii diete cu „hrană vie“
Gabriela Cristea, de la Kanal D, este în trend cu marile vedete de peste ocean precum Demi More, Donna Karan şi Woody Harrelson, de când a descoperit şi urmează dieta bazată pe hrană vie.
„Dieta secolului“, cum este numită de specialiştii în nutriţie, ţine în primul rând de un mod de viaţă, simplu, normal şi sănătos, în care regimul alimentar este bazat pe produse naturale, neprelucrate termic.
Gabriela consumă acum doar legume, fructe, cereale, salate, lapte nepasteurizat şi lactate, alge, seminţe, ceaiuri şi sucuri naturale. „Cred că mâncarea nepreparată este mult mai sănătoasă şi oferă mai rapid necesarul de vitamine şi nutrienţi corpului uman“, a declarat prezentatoarea emisiunii „Noră pentru mama“.

Diana Dumitrescu, în vacanţă la Predeal
Diana Dumitrescu, interpreta Polixeniei din serialul „Aniela“, şi soţul ei, Ducu Ion, au renunţat la destinaţiile calde pentru vacanţa de iarnă, în favoarea zăpezilor din staţiunile montane din ţară. Au avut parte de distracţie în zăpadă, la fel ca în copilărie, dar şi de un Revelion de neuitat la piscina Cabanei Susai, unde s-au cazat.
„Ne-am strâns un grup de 15 prieteni şi am pornit spre Predeal. Primele două zile am avut parte de puţină zăpadă, dar nu destulă, încât să putem practica sporturi de iarnă, am stat la piscina cabanei şi ne-am plimbat prin pădure cu ATV-urile. Următoarele zile, după ce zăpada s-a topit, am stat la Susai, am jucat jocuri, am râs şi am relatat“, a povestit vedeta.

Kristen Stewart şi Rob Pattinson îşi caută casă pe Insula Wight
Kristen Stewart şi partenerul său din „Saga Amurg“, Robert Pattinson, îşi caută casă pe Insula Wight, pentru a fugi de atenţia presei.
Kristen şi Rob şi-au petrecut Anul Nou în orăşelul Ventnor de pe Insula Wight şi s-au îndrăgostit de acest loc. Cei doi au fost văzuţi în timp ce studiau diverse proprietăţi de pe insulă. „Le-a plăcut foarte mult aici“, a declarat un localnic. „Au putut să se plimbe foarte mult neobservaţi, ca un cuplu normal. Chiar au discutat să cumpere o proprietate pe insulă pentru momentele în care presiunea de la Hollywood devine de nesuportat“. Tinerele staruri nu au confirmat niciodată că ar forma un cuplu şi în afara platourilor de filmare, dar Kristen şi Rob au fost văzuţi petrecându-şi din ce în ce mai mult timp împreună.

Juliana Paes îşi doreşte să devină mămică
Juliana Paes, actriţa care interpretează personajul Maya în telenovela câştigătoare a premiului Emmy pentru „Cea mai bună telenovelă“ a anului 2009, „India“, spune că va încerca să rămână însărcinată încă din primele luni ale lui 2010. „Sper ca în prima jumătate a anului să-mi împlinesc acest vis“, a declarat Juliana Paes. Chiar dacă unele zvonuri spun că Juliana ar fi deja însărcinată, actriţa a negat vehement şi a afirmat că ea va fi prima care va da vestea, atunci când va afla că aşteaptă un copil.

Tudor Gheorghe continuă „Stagiunea permanentelor frumuseţi“
„Stagiunea permanentelor frumuseţi“, ciclul de spectacole pe care Tudor Gheorghe le-a promis iubitorilor de cultură, continuă cu „Anotimpurile mele: Iarna–Primăvara 2010“. Reprezentaţia oferă piese desprinse de pe albumele „Iarna simfonic“ şi „Primăvara simfonic“, interpretate în maniera unică a maestrului.
Stagiunea se va concretiza într-un turneu de spectacole prin ţară, unde maestrul va dărui piese precum: „La fereastra cu gutuie“, „Colindul celui fără de ţară“ sau „Antiprimăvara“, „Lumină lină“, „Mugur, mugurel“, „Salcâmii“ şi „Dorul călător“, care vor încânta, ca de fiecare dată, auditoriul. Reprezentaţiile se vor desfăşura în acompaniamentul unei orchestre formate din zeci de muzicieni şi a unui cor magnific, diferite pentru fiecare oraş, sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu. La Craiova, Tudor Gheorghe îşi va încânta publicul pe 15 februarie, în sala de spectacole a Teatrului Naţional „Marin Sorescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS