Ingrediente (pentru 4 porţii): 1/4 cană suc de mere, 2 linguri sos de soia, 4 cotlete de porc, 2 linguriţe ulei de măsline, 4 fire de ceapă verde tocate mărunt, 1 căţel de usturoi pisat, 4 bucăţi de şuncă tăiate foarte subţire, 2 căni de varză tocată, 2 căni de mazăre congelată.
Mod de preparare: Amestecaţi sucul de mere şi sosul de soia într-un castron. Adăugaţi cotletele de porc, pe care trebuie să le înmuiaţi în acest amestec pe ambele părţi. Separat, încălziţi uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Adăugaţi carnea de porc în tigaie, păstrând marinada. Prăjiţi cotletele la foc iute pe fiecare parte, timp de 2-3 minute, sau până când sunt rumenite. Scoateţi-le pe un platou. Reduceţi intensitatea focului şi puneţi ceapa, usturoiul şi şunca în tigaia în care aţi prăjit carnea de porc. Amestecând continuu, căliţi ingredientele timp de 5 minute sau până când ceapa se înmoaie. Adăugaţi varza şi mai lăsaţi pe foc 3-4 minute. Adăugaţi cotletele de porc şi marinada rămasă şi acoperiţi tigaia. Fierbeţi preparatul la foc mic, timp de 8-10 minute sau până când carnea se pătrunde. Adăugaţi boabele de mazăre în ultimele 5 minute ale procesului de preparare şi serviţi.
Cotlet de porc în sos de mere şi soia
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei