8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Competiţia intelectuală este constructivă şi stimulativă, pentru că, atunci când aveţi ceva de spus şi trebuie să vă impuneţi punctul de vedere, nu ajungeţi doar să ştiţi, ci trebuie să şi faceţi un pas în faţă ca să atrageţi atenţia asupra dumneavoastră. Fiţi sigur că se vor ivi suficienţi oponenţi pe marginea ideilor dumneavoastră, dar sunteţi convins că aveţi dreptate şi merită să luptaţi pentru părerea proprie.

  Taur
Munciţi bine sub îndrumarea unei persoane a cărei superioritate o recunoaşteţi fără a avea nimic de comentat. Sunteţi de acord că ştie mai multe decât dumneavoastră sau are nişte calităţi în plus, iar faptul că vă ia sub aripa sa protectoare vă poate aduce numai avantaje. Faceţi întocmai cum spune şi ajungeţi uşor la rezultate pozitive, dar va veni ziua când nu veţi mai avea nevoie să fiţi condus de nimeni.  

  Gemeni
Banii sunt principalul motiv de supărare al zilei, deşi cu siguranţă aveţi alte atuuri de care vă puteţi folosi pentru a vă păstra tonusul pozitiv. Când faceţi calcule cu privire la plăţile pe care le aveţi de făcut şi la resursele financiare de care dispuneţi, ieşiţi pe minus şi e normal să alunecaţi spre depresie. Scoateţi în evidenţă ceea ce vă avantajează, nu ceea ce vă deranjează, pentru că aveţi nevoie de un stimulent cât de mic pentru a ieşi din această stare neplăcută.

  Rac
Aţi ajuns la capătul unui proiect care v-a solicitat la maximum, dar sunteţi mulţumit de rezultate. Vă puteţi linişti şi dumneavoastră după atâta efort, dar, când vedeţi ce bine s-a ridicat totul în timp, simţiţi că a meritat… Aţi avut răbdare, aţi parcurs paşii încetul cu încetul, fără a da nimic peste cap, iar ceea ce a ieşit e durabil şi concret. Când vă aduceţi aminte de la ce aţi pornit, de la o simplă idee, şi unde aţi ajuns, la o construcţie solidă, vă daţi seama că sunteţi un om care merită toate laudele!

  Leu
Discutaţi cu familia despre o schimbare pe care să o duceţi la îndeplinire cândva, pe parcursul acestui an. Deja puneţi ţara la cale şi fiecare îşi exprimă dorinţele cu privire la acest moment de perspectivă. Că e o călătorie pentru toţi, că e o schimbare de decor în locuinţă sau chiar o mutare, deja vă cuprinde pe toţi entuziasmul înnoirii. Aveaţi mare nevoie de aer proaspăt în viaţa de familie, iar acest plan la care visaţi cu toţii animă spiritele, spre bucuria tuturor.

  Fecioară
Aţi ajuns cam brusc la capătul unui plan, dar e un final benefic. Aveţi motive să vă bucuraţi că s-a terminat, pentru că de acum vă puteţi concentra asupra altei direcţii, mult mai bune decât cea tocmai încheiată. Chiar dacă nu e finalul pe care l-ai dorit, reuşiţi să găsiţi latura bună şi în ceea ce aţi primit, şi chiar sărbătoriţi faptul că aţi ajuns la capăt. În fond, orice final e o eliberare de o sarcină şi vă puteţi relaxa un pic.

  Balanţă
Se ştie că sunteţi o persoană optimistă, care nu renunţă niciodată să viseze frumos, iar azi, tonusul dumneavoastră pozitiv şi entuziast este recompensat din plin cu un nou plan, de la care aveţi mari pretenţii. Nici o clipă nu vă gândiţi că nu va duce acolo unde doriţi, deci această atitudine permanent sigură pe dumneavoastră, încrezătoare şi pozitivă nu poate avea decât efecte dintre cele mai bune!

 Scorpion
Prietenii se cam tem de reacţiile dumneavoastră neaşteptate şi îi vedeţi cum se retrag şi nu vor să vă enerveze. Uneori, aţi vrea să vi se spună în faţă ceva, bun sau rău, pentru că şi dumneavoastră sunteţi genul de om tranşant, care spune adevărul în formă brută. Unii vă iau cu binişorul, se ascund după cuvinte, dar mai mult vă irită. Nu vă inspiră încredere şi aveţi impresia că una spun şi alta gândesc, dar numai pentru că le e frică de dumneavoastră!

 Săgetător
Deşi sunteţi genul de om care reuşeşte să-şi controleze bine emoţiile, de data aceasta, starea dumneavoastră emoţională ajunge într-un punct maximum, în care orice manifestare este posibilă. O amintire revine în actualitate şi are asupra dumneavoastră un efect copleşitor. Ori regretaţi ceva de odinioară, care nu a ajuns la nici un rezultat, ori treceţi printr-un loc încărcat de senzaţii puternice, inima dumneavoastră bate mult mai tare.

  Capricorn
Fiţi mai cumpătat întrucât ceea ce se naşte acum în mintea dumneavoastră v-a depăşit un pic puterile. Nu veţi putea îndeplini ceea ce v-aţi propus şi sunteţi avertizat prin diverse semne că e mai bine să vă temperaţi dorinţele. Dacă v-aţi propune ţeluri mai modeste, pe etape, din aproape în aproape, aţi putea ajunge la cel mai înalt, dar să alegeţi direct o ţintă imposibilă e deja pierdere de vreme şi consum inutil de energie.

  Vărsător
Succesul acestei zile se calculează în bani, deci puteţi spune că eforturile dumneavoastră au avut rezultate palpabile. Pe lângă reuşita financiară, contează şi senzaţia de împlinire care vă copleşeşte, pentru că aveaţi nevoie de acest succes pentru a vă linişti şi a vă recăpăta încrederea în forţele proprii. Aţi crezut că puteţi ajunge aici şi iată că optimismul şi munca depusă au clădit totul pas cu pas.

  Peşti
Priviţi spre viitor cu un amestec ciudat de sentimente. Pe de o parte, aşteptaţi cu mult interes un eveniment care se apropie, dar pe de altă parte sunteţi un pic obosit şi aţi vrea să-l mai amânaţi, de parcă nu aţi fi pregătit pentru ce urmează. Lăsaţi lucrurile să curgă de la sine, pentru că, atunci când vă veţi vedea în faţa evenimentelor respective, veţi găsi în dumneavoastră toate resursele necesare pentru a le face faţă cu brio.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS