21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
În plan financiar veţi avea parte de multă agitaţie; câştigurile şi cheltuielile se vor succeda şi vă vor determina să vă schimbaţi planurile. Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va creşte considerabil. Din păcate, starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să aveţi discuţii aprinse cu o persoană cu funcţie. Întâlnirile pe care le-aţi programat astăzi nu sunt atât de importante, aşa că n-ar strica să le amânaţi şi să luaţi parte la alte activităţi mai importante.

  Taur
Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale. Implicarea dumneavoastră în relaţia cu partenerul este profundă şi tocmai de aceea aţi putea greşi. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioadă şi asta poate genera controverse în familie. În cazul în care doriţi să vindeţi sau să închiriaţi un apartament, propunerile nu vor lipsi. Sunteţi încântat de o tranzacţie imobiliară pe care aţi făcut-o astăzi, dar nu vă apucaţi să celebraţi înainte de a vedea finalizate toate documentele.

  Gemeni
În plan social este o perioadă în care aţi putea face unele schimbări, în cazul în care doriţi acest lucru. Oricum, capacitatea dumneavoastră de decizie este bună şi puteţi miza pe ea în orice situaţie. Totuşi, este nevoie de mai multă răbdare, de o analiză mai profundă atunci când doriţi să luaţi decizii în chestiuni importante. Asumarea riscurilor pe termen lung v-ar putea aduce nemulţumiri. Poate că ar fi bine să vă gândiţi la un regim alimentar drastic, deoarece problemele pe care le aveţi în ultima vreme sunt cauza unor excese alimentare.

  Rac
Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor, dar acest lucru ar putea determina gelozia partenerului. În cazul în care doriţi să plecaţi la drum, mare atenţie, căci aţi putea avea parte de o situaţie mai puţin plăcută spre sfârşitul zilei. Fie colegii de drum nu vor fi o companie tocmai plăcută, fie veţi avea probleme cu mijlocul de transport. Cu dragostea nu staţi tocmai bine astăzi, deoarece vor interveni mici certuri care vă vor schimba dispoziţia şi nici nu vă veţi putea concentra la ceea ce aveţi de făcut.

  Leu
Starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimele zile v-a adus la limita răbdării. Va trebui să luaţi unele decizii şi, chiar dacă nu vor fi dintre cele importante, nu vă va fi uşor. Nu trebuie să vă aşteptaţi la sprijinul superiorilor ierarhici, ci încercaţi să faceţi totul de unul singur şi, până la urmă, veţi reuşi să vă remarcaţi. Tot răul spre bine. S-ar putea să aveţi şi mici neînţelegeri cu cei din familie, însă nu e cazul să vă alarmaţi. Aţi putea să vă consumaţi energia răsfoind nişte reviste sau ieşind cu o prietenă la cafea.

  Fecioară
Este posibil să primiţi de la cineva aflat pe alte meleaguri veşti care nu vă vor încânta prea mult. Nu trebuie să vă alarmaţi, deoarece se va demonstra că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum s-ar putea crede. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi riscante. Prudenţa va trebui să fie prioritară în tot ceea ce întreprindeţi. Vă place să vorbiţi cam mult şi nu prea mai aveţi timp să faceţi şi treabă. Aveţi grijă că s-au adunat multe lucruri de rezolvat după atâtea zile de concediu.

  Balanţă
Pe cât posibil, nu iniţiaţi activităţi noi, ci încercaţi să le finalizaţi pe cele pe care deja le-aţi început. N-ar fi exclus să aveţi tot felul de discuţii cu partenerul de viaţă, legate de modul în care înţelegeţi să manevraţi banii. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Un colaborator v-ar putea ajuta să vă puneţi în practică un proiect mai vechi. Sunteţi entuziasmat de propunerea pe care aţi primit-o, dar mai bine adunaţi-vă toate ideile şi vedeţi dacă vă avantajează.

 Scorpion
În această perioadă cheltuielile vor fi mari, iar investiţiile pe care le aveţi în plan vă vor goli buzunarele. Gândiţi-vă bine înainte de a scoate banii din buzunar, deoarece aţi putea avea neplăceri. N-ar fi exclus nici să se deterioreze câte ceva prin apartament. Întâlnirile cu prietenii vor fi cât se poate de binevenite, căci vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Aveţi idei, însă nu aveţi bani să le puneţi în aplicare. Ar trebui să vă asociaţi cu cineva dacă vreţi să reuşiţi.

 Săgetător
În ansamblu, se poate spune că beneficiaţi de o conjunctură care vă avantajează, atât pe plan sentimental, cât şi pe cel financiar. Pe cât posibil, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile legate de rudele apropiate deoarece oricând ar putea izbucni discuţii neplăcute. Inteligenţa vie, capacitatea de a face conexiuni rapide vă vor ajuta să ieşiţi cu bine din orice situaţie.

  Capricorn
Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar sunt şanse mari ca în scurt timp să reuşiţi să vă echilibraţi balanţa de venituri şi cheltuieli. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi căci o rudă apropiată vă va anunţa că a finalizat o activitate începută de mai mult timp. N-ar fi exclus nici ca partenerul de viaţă să vă aducă la cunoştinţă o realizare. Nu vă apucaţi de nici o lucrare până când nu ştiţi exact ce trebuie să faceţi, pentru că riscaţi să pierdeţi timp în zadar.

  Vărsător
Veţi fi deosebit de irascibil şi acest lucru ar putea determina apariţia unor neînţelegeri cu cei din jur, mai ales cu rudele apropiate sau cu partenerul de afaceri. Dacă veţi reuşi să vă păstraţi calmul, veţi putea evita multe dispute. Energia de care dispuneţi nu este nici pe departe la nivelul obişnuit, iar suprasolicitarea vă poate crea neplăceri serioase. Este timpul să mai şi plătiţi, mai ales atunci când aveţi şi necesităţi. Probabil că un membru al familiei vă va reproşa că nu daţi suficienţi bani în casă, mai ales că datoriile s-au cam acumulat.

  Peşti
Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice şi acest lucru poate accentua starea de nelinişte, de iritare. Nu este cazul să daţi curs pornirilor impulsive, deoarece aţi putea avea surprize neplăcute, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile familiale. Ceva bani veţi câştiga, dar fie veţi face cheltuieli mari, fie veţi avea parte de o pierdere. Ascultaţi sfaturile celor din jur! N-ar strica să vă gândiţi la un weekend romantic, dacă vreţi să vă surprindeţi partenerul cum nu aţi mai făcut-o niciodată. Aveţi şanse să reuşiţi să recuceriţi persoana iubită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU