5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Popularitatea dumneavoastră este în creştere şi, chiar dacă vor mai exista unele controverse cu prietenii, nimeni nu se va supăra şi veţi reuşi să străluciţi în societate, oriunde vă veţi duce. Starea dumneavoastră fizică va fi bună, dar, totuşi, n-ar strica să vă păstraţi măcar o oră pentru odihnă şi relaxare. Veţi primi o informaţie pe care nu este cazul să o luaţi drept bună. Astăzi, totul merge strună: afacerile dau rezultatele scontate, banii nu întârzie să apară, iar viaţa sentimentală este cât se poate de bună.

  Taur
Unul dintre părinţi vă va face un anunţ de care se va bucura întreaga familie. În ceea ce priveşte proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber, acestea vor suferi unele modificări, care însă nu vă vor deranja. Prietenii de pe alte meleaguri vor lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă face o propunere. Gândiţi-vă înainte de a da un răspuns. Aţi cam rămas fără bani şi lucrul acesta se simte. Încercaţi să cheltuiţi cât mai puţin, ca să nu rămâneţi fără fonduri.

  Gemeni
Relaţia cu prietenii va fi bună pe tot parcursul zilei şi veţi petrece clipe deosebit de plăcute în compania acestora. Cineva din anturajul apropiat va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră şi nu veţi putea să-l refuzaţi. N-ar fi exclus nici să cheltuiţi pentru distracţii în compania prietenilor, dar cum acest lucru vă va ajuta să depăşiţi stresul din ultimul timp, nu are de ce să vă pară rău. S-ar putea ca astăzi să aveţi ceva probleme de sănătate. Migrenele, stările de greaţă sau durerile musculare nu întârzie să apară.

  Rac
Din punct de vedere sentimental situaţia nu este chiar cea pe care v-aţi dori-o, dar atâta timp cât relaţia cu persoana iubită este echilibrată nu este cazul să interveniţi. Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limită deci nu este un moment potrivit pentru a lua decizii în chestiuni importante. Păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru activităţile gospodăreşti. Nu neglijaţi frigul şi nu uitaţi să vă îmbrăcaţi bine şi să vă protejaţi în special gâtul.

  Leu
Starea dumneavoastră generală nu va fi bună căci nu veţi reuşi să vă folosiţi de energia de care dispuneţi. Aveţi tendinţa de a vă implica în mai multe activităţi deodată şi în felul acesta nu veţi reuşi să vă odihniţi. Încercaţi să vă organizaţi cu atenţie timpul şi, mai ales, ascultaţi şi sfatul celor din anturaj. Activităţile intelectuale vă vor favoriza. Cuvântul de ordine al zilei este muncă. Depuneţi puţin efort şi veţi vedea îndată rezultatele. Spre seară, veţi ieşi în oraş sau veţi cina împreună cu cei dragi.

  Fecioară
Activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că vă vor da posibilitatea de a vă întâlni cu prietenii, de a vă relaxa. N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, şansa va fi de partea dumneavoastră, chiar dacă veţi avea parte de mai multe cheltuieli decât v-aţi propus. Aveţi mare grijă de bani, pentru că aveţi tendinţa să pierdeţi ori să cheltuiţi sume mari. Încercaţi să fiţi mai rezervat în privinţa unor colegi, pentru că vorbele dumneavoastră vor fi interpretate drept bârfă.

  Balanţă
În cămin s-ar putea deteriora câte ceva, dar cum remedierile se vor face cu uşurinţă, nu este cazul să vă enervaţi. Este foarte posibil să fie nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a vă vedea rudele, dar şi partenerii de distracţie. Persoanele mai tinere din familie se pare că vă vor face o surpriză plăcută, care vă va ajuta să încheiaţi ziua optimist. Problemele ivite astăzi nu vă vor afecta starea pozitivă, ci vă vor motiva şi mai mult să acţionaţi pentru a le rezolva. Aveţi grijă la serviciu, pentru că puteţi greşi destul de mult din cauza neatenţiei.

 Scorpion
Prietenii sau rudele aflate pe alte meleaguri vor lua legătura cu dumneavoastră, ceea ce vă va face mare plăcere. Veţi avea unele discuţii constructive cu fiinţa iubită referitoare la programul din timpul liber şi până la urmă veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere. Vi se va face o propunere de colaborare, dar nu este cazul să daţi un răspuns înainte de a vă fi clare toate condiţiile. Spre seară este posibil să primiţi o vizită de la un prieten drag, pe care nu l-aţi mai văzut de ceva timp.

 Săgetător
Veţi avea de făcut o mulţime de drumuri, care vă vor mai elibera într-o oarecare măsură de agitaţia din ultimul timp. E posibil să faceţi un drum mai lung decât vă aşteptaţi, însă şi câştigurile vor fi mai mari decât cele scontate. Lipsa îndelungată de acasă vă va aduce reproşuri din partea celor dragi. Totuşi, vă veţi întâlni cu prietenii, care vă vor face propuneri interesante. N-ar fi exclus nici să fiţi tentat să faceţi o investiţie în cămin. Nu luaţi însă nici o decizie până nu vă veţi consulta cu rudele apropiate. La serviciu ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie.

  Capricorn
Veţi avea o întrevedere cu prietenii. Veţi discuta despre proiecte de interes comun şi veţi fi tentat să vă impuneţi punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să vă arătaţi mai conciliant. Nu este cazul să vă grăbiţi şi să faceţi lucrurile de mântuială, deoarece toate acestea se vor întoarce împotriva dumneavoastră în scurt timp. Relaţiile cu superiorii încep să se îmbunătăţească şi astăzi veţi reuşi să comunicaţi mai uşor cu aceştia.

  Vărsător
Situaţia financiară vă va interesa în mod special în această perioadă. Dialogul cu partenerul de suflet v-ar putea ajuta să puneţi lucrurile la punct. N-ar fi exclus să primiţi o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Veţi avea o stare de agitaţie, de nelinişte pe tot parcursul zilei. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu o cunoştinţă mai veche. În gospodărie aţi putea finaliza o activitate demarată cu mai mult timp în urmă.

  Peşti
Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, demonstrând astfel că nu aţi muncit degeaba. Partenerul de viaţă ar putea avea o mică neînţelegere cu unul dintre părinţi. Cel mai bine ar fi să nu interveniţi în nici un fel. Aţi putea să mai schimbaţi câte ceva în aspectul dumneavoastră şi cu siguranţă n-o să vă pară rău.
La serviciu s-ar putea să aveţi o izbucnire nervoasă din cauza unor probleme care vă presează şi care par să nu se rezolve aşa cum vă doriţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU