12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este momentul să faceţi schimbările pe care le doriţi în apartament, căci familia vă susţine. Unul dintre părinţi va avea o realizare, ceea ce vă va bucura nespus. Nivelul cheltuielilor va creşte simţitor şi acest lucru vă creează o stare de nesiguranţă. Nu este cazul să vă faceţi probleme, situaţia financiară este relativ stabilă. O persoană apropiată vă va ajuta într-o privinţă importantă pentru dumneavoastră, iar sprijinul acordat va veni la momentul oportun. Aveţi foarte mare grijă de copii. Trebuie să acordaţi aceeaşi atenţie şi partenerului de viaţă, ca să nu se simtă ignorat.

  Taur
Aveţi de făcut o mulţime de drumuri, care par a nu se mai termina. Dacă vă rămâne timp, aţi putea încerca să vă rezolvaţi corespondenţa. Înţelegerile scrise sau verbale au toate şansele să se realizeze în cel mai scurt timp. Starea generală nu va fi nemaipomenită în primele ore ale dimineţii, aşa că, dacă aveţi ceva important de făcut, încercaţi după prânz. Se apropie o perioadă încărcată, pentru care chiar trebuie să vă pregătiţi din timp. Aveţi un instinct bun, astfel că puteţi încheia o afacere avantajoasă spre seară.

  Gemeni
Veţi avea o zi plină, în care nu aveţi timp să vă plictisiţi. Aveţi energie în tot ceea ce faceţi, dar şi prietenii vor fi de partea dumneavoastră măcar cu vorba, dacă nu cu fapta. Relaţiile cu străinătatea vă vor aduce satisfacţiile scontate, indiferent că este vorba de comunicarea cu prietenii de pe alte meleaguri sau de călătorii. Cineva din anturaj vă enervează şi nu mai lipseşte mult până veţi lua atitudine.

  Rac
Problemele de cuplu sau neînţelegerile de orice fel pot fi rezolvate cu uşurinţă. Soluţiile pe care le găsiţi acum dau satisfacţii multiple celor implicaţi. Daţi dovadă de energie în tot ce veţi întreprinde, dar, dacă doriţi ca succesul să fie deplin, încercaţi să fiţi mai conciliant. Farmecul personal vă va da ocazia să faceţi o excelentă impresie unei persoane de sex opus. Trăiţi viaţa la maximum, bucurându-vă de tot ceea ce vă înconjoară. Aveţi o viaţă socială activă, faceţi schimburi de idei cu prietenii.

  Leu
Aveţi de pus în ordine tot felul de hârtii, ceea ce vă va plictisi. Energia de care daţi dovadă în tot ce faceţi va determina o creştere de popularitate în rândul prietenilor. O cunoştinţă vă va face un anunţ. Evitaţi discuţiile în contradictoriu sau activităţile în care aveţi nevoie de colaborare. Ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive, căci aţi putea face greşeli. Dacă aveţi copii, astăzi riscaţi să fiţi lipsit de obiectivitate. Chiar dacă aveţi multe de spus, alegeţi-vă cu grijă cuvintele, căci i-aţi putea răni.

  Fecioară
Situaţia financiară nu vă va ridica probleme, aşa că puteţi face liniştit cumpărături. În cazul în care doreaţi să luaţi o decizie privitoare la cămin, va fi bine ca, mai întâi, să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. Nu încercaţi să insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, deoarece există riscul de a genera discuţii obositoare, fără nici un rezultat.

  Balanţă
Veţi avea o discuţie cu o rudă apropiată, în urma căreia vor apărea câteva semne de întrebare. Aveţi nevoie de puţin timp pentru a vă pune gândurile în ordine. O ieşire la un spectacol ar fi binevenită. În general, activităţile sociale vă vor face bine, căci vă vor permite să depăşiţi mai uşor agitaţia cotidiană. În ultima vreme, multe lucruri s-au complicat în viaţa dumneavoastră, dar întotdeauna trebuie să vă găsiţi timp şi pentru prieteni.

 Scorpion
Răbdarea şi perseverenţa trebuie puse pe primul plan, căci proiectele pe care vi le-aţi făcut nu prea au sorţi de izbândă. Nu aveţi însă nici un motiv să vă impacientaţi, căci aveţi timp suficient la dispoziţie. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că n-ar fi rău să vă păstraţi mai mult timp pentru odihnă. Acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. Faceţi tot felul de munci de rutină, de care v-aţi săturat grozav. Spre seară veţi avea parte de o întâlnire foarte plăcută cu cineva drag.

 Săgetător
Veţi fi pus în situaţia de a arbitra o scurtă dispută între prieteni, ceea ce vă va aduce, din nou, în centrul atenţiei. Este posibil să aveţi ocazia să faceţi o cunoştinţă care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat.
Cel puţin deocamdată nu este cazul să vă implicaţi în activităţi dificile, deoarece este puţin probabil să le puteţi face faţă.
Aveţi un mic conflict cu cineva din anturaj, ceea ce vă afectează, însă nu sunteţi dispus să lăsaţi de la dumneavoastră, pentru că aveţi siguranţa că nu vă înşelaţi.

  Capricorn
Sunteţi încordat într-o oarecare măsură, dar după ce veţi pune la punct planurile de viitor, vă veţi simţi mult mai bine. Cineva din familie vă va solicita un sfat într-o problemă importantă. Dacă aveţi de gând să participaţi la jocuri de noroc, sunt şanse mici să câştigaţi. Timpul liber ar putea fi alocat chestiunilor domestice, la care aţi rămas în urmă în ultimul timp.

  Vărsător
Dorinţa dumneavoastră de independenţă îi ia pe nepregătite pe cei din jur şi poate provoca discuţii obositoare. Dacă doriţi să vă impuneţi punctul de vedere, încercaţi să fiţi mai diplomat şi să o luaţi mai pe ocolite. Eventual, lăsaţi loc pentru a continua discuţia şi mâine. Cineva din anturaj vă va cere o mână de ajutor pentru a rezolva o chestiune gospodărească.

  Peşti
Vă tentează să ieşiţi la cumpărături pentru a vă satisface nişte mofturi. N-ar fi exclus nici ca persoanele mai tinere din familie să aibă nevoie de o sumă de bani, care nu vă este tocmai la îndemână. Implicarea în activităţi sociale vă va permite să vă puneţi în valoare calităţile, dar şi să vă găsiţi adepţi pentru proiectele mai vechi. Relaţia cu fraţii revine în actualitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS