16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Dacă sunteţi pe cale să vă căsătoriţi, se poate să fie nevoie să semnaţi nişte acte cu unele clauze. Este bine să învăţaţi să vă bucuraţi de ceea ce aveţi în loc să îi invidiaţi pe alţii. Azi este o zi bună pentru tranzacţii imobiliare. Îndrăzniţi să cereţi cam multe de la părinţi, dar nu veţi reuşi să primiţi mai nimic. Poate că ar trebui să aveţi o atitudine mai normală, pentru a fi băgat în seamă.
 
  Taur
Unii dintre dumneavoastră au dispute cu partenerul de viaţă. Spre seară, încercaţi să reparaţi lucrurile. Se poate să se aventureze în nişte relaţii care nu sunt decât un simplu foc de paie. Aveţi foarte multe dureri de cap, de inimă, şi ar fi cazul acum, la sfârşit de an, să faceţi un mic tratament, ca să nu se agraveze situaţia. În familie ştiţi să impuneţi o atmosferă de sărbătoare.

  Gemeni
Vă bucuraţi de înţelegere cu prietenii dumneavoastră. Vă faceţi tot felul de proiecte, mai ales cu nativii Berbec şi cu cei din Vărsător. Este indicat să nu încercaţi să faceţi pe şeful cu nimeni. Vă lăsaţi intimidat de oricine şi asta vă va strica ziua. Ar trebui să fiţi mai impunător şi să arătaţi tuturor că sunteţi capabil să faceţi multe lucruri bune.

  Rac
Unii nativi se plâng de monotonia din jur. Este cazul să iasă din turnul lor de fildeş unde s-au încuiat. Viaţa socială înseamnă şi un efort de a ieşi în lume. Dacă vă simţiţi obosit, consumaţi alimente bogate în magneziu. Astăzi va fi o mică ceartă cu partenerul de viaţă, însă nu trebuie să lăsaţi ca lucrurile să se întâmple oricum.

  Leu
Este o zi care vă aduce mari bucurii din punct de vedere amoros. Aveţi parte de stabilitate şi de fidelitate din partea fiinţei iubite. Nici nu vă mai trece prin cap să alergaţi după aventuri, dimpotrivă. Găsiţi alături de partener o plenitudine senzuală şi sentimentală, care vă face să vă simţiţi în elementul dumneavoastră. Sunteţi entuziasmat de un câştig la jocurile de noroc, dar aveţi grijă să nu vă puneţi ambiţia de a investi şi mai mulţi bani. Există riscul să pierdeţi toţi banii şi să nu reuşiţi să-i mai puneţi la loc.

  Fecioară
Sunteţi extrem de atras de lucrurile frumoase. Aţi putea face unele achiziţii interesante. Trebuie însă să păstraţi măsura. În dragoste aveţi parte de armonie şi afecţiune. Este nevoie însă de unele concesii. Dacă aţi fi puţin mai înţelegător, v-aţi da seama că sunt mulţi în jurul dumneavoastră care vă dau dreptate, şi pot face lucrurile la fel de bine ca şi dumneavoastră.

  Balanţă
Nu mai sunteţi dispus să faceţi concesii în familie. Vă aşteptaţi ca partenerul de viaţă să joace după cum îi cântaţi şi sunteţi extrem de intransigent cu acesta. Trebuie să vă gândiţi bine dacă vreţi să luaţi decizii de unul singur. Sunteţi privilegiat, deoarece toată lumea vă dă dreptate în tot ceea ce susţineţi.

 Scorpion
Este indicat să nu luaţi decizii impulsive când vine vorba de bani. Începeţi să vă daţi seama că autoritatea exagerată exercitată asupra familiei nu este o soluţie. Dacă începeţi să vorbiţi cu familia şi să faceţi unele eforturi, totul va fi bine. Este preferabil să nu vă faceţi planuri mari pentru Revelion, deoarece o persoană din străinătate vă va face o vizită neaşteptată.

 Săgetător
Cei care suferă de o afecţiune de lungă durată îşi vor reveni curând. Este un moment prielnic să căutaţi noi tratamente şi veţi găsi ceea ce vi se potriveşte. Aveţi grijă cu mâncarea, pentru că sunteţi mai gurmand ca niciodată. La dumneavoastră se anunţă o moştenire sau un câştig. Va trebui mai întâi să vă asiguraţi că totul este legal şi OK, ca să nu suferiţi după aceea. Cu siguranţă, sunt multe persoane care vă doresc răul şi care ar dori să fie în locul dumneavoastră.

  Capricorn
Rutina începe să vă agaseze. Ca să vă animaţi activităţile, puteţi să începeţi să vă gândiţi la proiecte pe termen lung. Acestea vă permit o ameliorare profesională. Unii nativi se gândesc foarte serios să plece în străinătate. Alţii vor urma nişte cursuri profesionale la serviciu, urmând să le finalizeze anul viitor. S-ar putea să aveţi de plătit o amendă din cauza vitezei excesive. Într-adevăr sunteţi în grabă, dar aveţi grijă să nu plătiţi mai mult.

  Vărsător
Aveţi noroc astăzi dacă sunteţi în căutarea unei locuinţe de închiriat sau vă aflaţi într-un litigiu cu proprietarii. Profitaţi de faptul că lucrurile ies cum vreţi dumneavoastră pentru a rezolva problemele. Dumneavoastră vă certaţi cu o persoană din familie fără nici un motiv, doar din plictiseală.

  Peşti
Aveţi o mare influenţă asupra celor apropiaţi. Evitaţi să vă arătaţi prea agresiv cu cei mici. Sunteţi conştient de puterea dumneavoastră de seducţie. O folosiţi nu atât în dragoste, cât în unele situaţii unde vreţi să obţineţi avantaje. S-ar putea să aveţi un necaz în familie. Nu neapărat un deces, dar cineva apropiat s-ar putea îmbolnăvi sau va fi jefuit. Trebuie să găsiţi soluţii, care v-ar ajuta să rezolvaţi mai uşor problemele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS